Bogen Næste Station PTSD - tager dig med ud på en rejse af smertelige hændelser, erkendelser men også til nye indre opdagelser som giver håb, lys og liv. I bogen bliver du klogere på PTSD, klo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
I min familie læser vi RIGTIG meget og udfordre ofte hinanden med at ønske os svært tilgængelige bøger der ikke lige findes i butikkerne, her skuffer bog & idé Randers ALDRIG! Jeg ved godt man måske k... Ver más
En meget nem måde at klare køb og levering af en god fødselsdagsgave Det er rigtigt fint at man kan bestille håndskrevet hilsen til. Det var dog lidt forvirrende at få besked om at gaven var levere... Ver más
God orientering på nettet om varelagerstatus i den enkelte butik for den ønskede bog. Kunne vælge mellem levering til butik (gratis) og levering i øvrigt. Valgte levering til butik og kunne herefter h... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Información de contacto
Rådhusstræde 2, 8900, Randers, Randers C, Dinamarca
- 86 42 01 13
Ha contestado el 97% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fik hurtigt besked
Fik hurtigt besked om, at den var klar til afhentning samme dag, som jeg bestilte i appen.
Levering til tiden og god service
Hurtigt svar på min reservering
Hurtigt svar på min reservering.
God og venlig betjening.
Hurtig og nemt
Skønneste personale
Altid en imødekommende og smilende modtagelse,de hjælper gerne,og er altid klar med en hygge snak. Sådan er det altid i Bog og Ide i Randers city😊
Og et dejligt udvalg☺️
En butik,hvor man altid går derfra med et smil på læben
Super søde folk
Hurtig ekspedition.
Bestilte en bog om formiddagen, som var på lager.
Den blev lagt til side.
Hentede den samme eftermiddag.
Hurtigt ekspedition.
det kik virkeligt hurtigt med den sms og god service
det er første gang jeg prøver at handle på nettet fos jer men det var en god
på alle måder hurtigt fra bestilling til udlevering af bogen
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse! Bestilte en bog, som ankom få dage efter.
Venlig imødekommende personale med…
Venlig imødekommende personale med overskud til at inspirere og guide.... altid en fornøjelse at komme i butikken.
Ingen kommentar
Hurtig og perfekt levering af den…
Hurtig og perfekt levering af den bestilte vare.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.