Søndercenteret Ågade 2-4 1R1C, 7800 Skive, Skive, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er et stort udvalg, i butikken og så kunne jeg vælge at få tingene pakket ind - og ved afhentning hjalp det søde personale mig med at få de rigtige til og fra kort på. Det er altid i denne butik d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker Bog og Ide butikken I Skive. Mega god service - venlige og imødekommende. God vejledning - alt er i top.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uanset om jeg bestiller til at hente pakken eller for det skal leveret så er pakken der altid til rette tid ♥️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig glad for mine køb, dog var leveringstiden lang, hvilket hvis jeg havde vist det på forhånd, så havde jeg købt dem nede i en af butikkerne fysisk

Información sobre la empresa

1. Librería

Escrito por la empresa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kanon butik 🤩

Elsker Bog og Ide butikken I Skive.
Mega god service - venlige og imødekommende.
God vejledning - alt er i top.

1 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dårlig service reagerer ikke på at man…

Dårlig service reagerer ikke på at man klager o ver et dårlig køb så ikke et sted jeg køber legetøj mere

11 de agosto de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Bog & idé - Skive

Respuesta de Bog & idé - Skive

Kære IngerMarie

Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan desværre ikke se, at vi har modtaget en henvendelse fra dig, og der er ikke efterladt en mailadresse i forbindelse med din anmeldelse, så vi har ikke mulighed for at kontakte dig direkte.

Vi bestræber os altid på at hjælpe, når kunder henvender sig, og du er derfor meget velkommen til at skrive til os på hej@bogide-legekaeden.dk eller ringe på 76752020, så vi kan få fulgt op på sagen.

Michelle fra Bog og Ide & Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk · 76752020

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Der var en god behandling i butikken af…

Der var en god behandling i butikken af venligt personale.
Jeg havde bestilt en bog på nettet, den skulle angiveligt komme efter 4-6 dage. Det tog dog over 3 uger før bogen kom.
Jeg havde ikke bestilt bogen der hvis jeg havde vidst det tog så lang tid.

14 de junio de 2025
Logotipo de Bog & idé - Skive

Respuesta de Bog & idé - Skive

Kære Karin

Tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om personalet i butikken. Det betyder meget for os.

Jeg beklager meget, at der gik så lang tid, før du modtog din bog. Når bøger sendes fra et fjernlager i udlandet, kan der desværre opstå længere leveringstid på grund af transport, toldbehandling og andre forhold undervejs. Det burde du selvfølgelig have været informeret om løbende – det er helt forståeligt, at det har været frustrerende at vente uden besked.

Vi tager din feedback med videre i arbejdet med at gøre informationen på webshoppen tydeligere og sikre bedre opdateringer undervejs i leveringsforløbet.

Har du spørgsmål til din ordre eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på
hej@bogide-legekaeden.dk · 76752020

Michelle fra Bog og idé & Legekæden

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig glad for mine køb

14 de mayo de 2025

Helt tilfreds

Helt tilfreds, men det tog lang tid inden levering, tror der skulle ventes på et nyt oplæg, inden lev.
mvh Lindhart

12 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.