Der gik fire dage fra bestilling til jeg modtog bogen, som var i præcis den stand bogtorvet havde beskrevet. Jeg kan kun være tilfreds. Stor anbefaling herfra 👍
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg fandt H.C.Andersens samlede værker til salg i Fyns Antikvariat gennem Bogtorvet.net. Jeg fik svar på bøgernes stand dagen efter og dagen efter igen havde jeg modtaget bøgerne i den helt som besk... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
På bogtorvet.net kan du finde bøger fra 28 forskellige antikvariater i Danmark.
Información de contacto
Dinamarca
- info@bogtorvet.net
- www.bogtorvet.net
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Udmærket,fandt det jeg søgte…
Udmærket,fandt det jeg søgte efter😄,samt hurtig levering 📦
Dejligt at få bøger tilbage som jeg har…
Dejligt at få bøger tilbage som jeg har lånt ud - og aldrig fået tilbage.
Stor anbefaling til Bogtorvet…
fin hurtig info og service -
Stort udvalg. Høj kvalitet.
Jeg havde været på kig efter nogle titler, som jeg stort set alle fandt hos bogtorvet.
Og de blev afsendt hurtigt og pakket forsvarligt ind.
Quick, easy and perfect !
Ordered some rare books for my uncle, he loved it. They said on the website that their were on holidays but still send it right away and I even got it faster than other popular website. Will definitely order more book there !
Tip Top - det duer 👍
Go' søgemaskine og de forskellige partnere har næsten altid hvad man søger, giver en udstrakt service med absolut fair priser... Me Likey!
Meget fin handel
alt var ok..
Hurtig leverinng
Hurtig reaktion
Hurtig reaktion, let betaling. Bøgerne kom hurtigt og var så fine som beskrevet.
Indkøb går let
Indkøb går let men kan blive sur når sælgeren skriver at det har de lige solgt
Så de 💥💥💥💥💥💥ér til bogtovet.dk
Bare et dejligt sted at handle
René Antikvariat leverede min…
René Antikvariat leverede min bestilling nemt og hurtigt.
Flot bog til en god pris og hurtig levering
Jeg er meget glad for at jeg kunne finde bogen til en rigtig god pris for et pænt eksemplar og selvom at det var Postnord fik jeg bogen allerede efter 2 dage her på Bornholm :) Jeg kan kun anbefale Bogtorvet til andre!
Mange hilsner
John Bolding
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.