Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk, overskuelig og tryg sagsbehandling! Noël er virkelig omhyggelig og effektiv på samme tid. Han svarer hurtigt, giver klare statusopdateringer på sagens forløb undervejs og er vedholdende if... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En meget ansvarsbevidst advokat, som altid svarer hurtigt. Uanset hvornår på dagen jeg har sendt en mail, har han altid svaret så hurtigt som muligt. Det har jeg været meget tilfreds med. Jeg fik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk støtte til vores første køb. Jeg er virkelig overrasket over man kan få denne grundige og fine rådgivning til de penge. Fuld åbenhed, hurtig respons og god kommunikation. Helt igennem... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak, Noël, for en helt fantastisk oplevelse! Hele forløbet – fra start til slut – har føltes trygt og professionelt. Du har styr på alle detaljer, svarer hurtigt, er super struktureret og g... Ver más

Información sobre la empresa

1. Abogado especializado en derecho inmobiliario
  2. también en la categoría
  3. Abogado especializado en transacciones inmobiliarias
  4. Agencia inmobiliaria
  5. Agentes inmobiliarios
  6. Servicios legales

Escrito por la empresa

OPLEV EN TRYG BOLIGHANDEL Med Boligassistancen har du garanti for at have en kompetent boligrådgiver og købermægler ved din side, som varetager dine interesser 100%. Vor rådgivning er baseret på 40 års erfaring og ekspertise. Boligkøber rådgivning inkl. sagsgennemgang og fuld ansvarsforsikret køberrådgivning og alle tilknyttede ekspeditioner, herunder skøde og tinglysning. SælgSelv rådgivning med udarbejdelse af salgsopstilling, købsaftale og fuld sælger rådgivning (uden salgsformidling) og alle tilknyttede ekspeditioner. Kvalificeret ansvarsforsikret køber- og sælgerrådgivning ved boligkøb og boligsalg - til fast pris, uanset købesum, ejendomstype og beliggenhed. Når sikkerhed, kvalitet og pris er afgørende for berigtigelsen af Deres boligkøb eller boligsalg. Danmarks førende online skøde- og berigtigelseskontor. www.boligassistancen.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

5,0

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv som et barberblad…..!

Som tidligere - gennem 18 år og flere handler - kan vi kun sige, vi er meget glade og tilfredse med den ALTID hurtige og effektive service der ydes og det gælder både dag som nat, hvilket sikre en hurtig proces i handler der ofte er præget af korte tidsfrister. Og hver gang siger vi “gud hvor er det godt Boligassistancen hjælper os i denne sag, idet den faglige behandling også er skarp som et barberblad og det jo altid til vores fordel…..!

21 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid grundig og reel i forhold til…

Altid grundig og reel i forhold til gennemgang. Noël er faglig stærk og god til og overholde de forskellige deadline. Jeg kan stærk anbefale Noël hvis du skal have kompetent boligrådgivning og til en absolut fair pris. Jeg har nu benyttet mig af Boligassistancen siden 2011 i 4 forskellige handler (ejerlejlighed, parcelhus men også køb via tvangsauktion).

20 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været fuldt tilfredse

Vi har været fuldt tilfredse med at få hjælp til vores hushandel hos BoligAssistancen, der er check på alt i deres sagsbehandling, vi har følt os i trygge hænder og har fået al den hjælp vi har haft brug for.

20 de enero de 2022

Super professionel.

Super professionel.
Kan kun anbefale. Brugte Boligassistance i forb. med salg af sommerhus.
Trods besvær med købers rådgiver, og div. myndigheder, forløb vores del af salget glat.
Der var hele tiden styr på div. dokumenter, og evt. spørgsmål blev besvaret hurtig, og på en måde så “ikke fagfolk” kan forstå det.
Vi følte os rigtig godt behandlet, og vejledt hele vejen igennem.

19 de enero de 2022

Varm anbefaling

Jeg tror det er 6 gang vi bruger boligassistancen. Hver gang med det samme yderst tilfredsstillende resultat. Kan varmt anbefales

13 de enero de 2022

Super service

Super service. Det er sjette gang vi bruger Boligassistancen og har været så glad for Noels hjælp.

9 de diciembre de 2021

Nemt og lige til

Vi fik hjælp til vores første huskøb. Igennem hele processen følte vi os i trykke hænder. De kan varmt anbefales og vi vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang.

11 de noviembre de 2021

Top professionelle

Har brugt boligassistancen ved mere end en håndfuld handler. De er top profesionelle og holder kunden i hånden hele vejen. Man føler en stor tryghed ved at have Boligassistancen ved sin side.

11 de noviembre de 2021

Vi har igen (4

Vi har igen (4. Gang) brugt BoligAssistancen. Som altid yderst kompetent og god assistance. 😊😊😊. Vi kan kun anbefale BoligAssistancen, hvis du skal købe bolig.

1 de noviembre de 2021

Fantastisk god service

Fantastisk god service, utrolig hurtig svartid og dybt professionel med særligt øje for detaljen. Vi har været fuldstændig trygge ved at have BoligAssistancen som vores rådgiver ifm. køb af sommerhus. Vi vil helt sikkert benytte servicen igen, og kan varmt anbefale dem!

20 de octubre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.