Je zou denken dat een winkel in Amsterdam ongelofelijk druk bezocht wordt. Mocht dit zo zijn dan merk je daar in ieder geval niets van als je belt. Ik heb Boots Shoes meerdere malen telefonisch bena... Ver más
Schoenen besteld, welke te groot bleken te zijn. Wilde ze graag ruilen voor een maatje kleiner, maar kon op de website de procedure hiervan niet zo 1,2,3 vinden. Er werd alleen gesproken over retouner... Ver más
Ik zelf woon in Antwerpen en had DE gepaste schoenen gevonden voor onder mijn kleed. Mits het koniginnendag in nederland was, konden ze me niet garanderen dat ik de schoenen op tijd in mijn bezit had... Ver más
Snelle en nette levering! Omdat de kleur van de bestelde schoenen op foto niet helemaal overeen kwam met de werkelijkheid heb ik gemaild met de klantenservice. Ik kreeg zelfs op de avond van Koning... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bij Boots Shoes vind je damesschoenen, herenschoenen en accessoires van meer dan 90 topmerken. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar in onze vestigingen in de Leidsestraat in Amsterdam, de Kalverstraat in Amsterdam en de Bakkerstraat in Arnhem. Onze vestiging in Meppel is zes dagen per week geopend en online op www.bootsshoes.nl kun je altijd terecht.
Leidsestraat 46, 1017 PC, Amsterdam
- 020-3203204
- service@bootsshoes.nl
- www.bootsshoes.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Goed verzorgd, zeer tevreden.
Goede service, snel en makkelijk.
Super service
Had nog nooit besteld bij dit bedrijf maar en zeer tevreden. Kreeg zelfs een mail met uitleg over de schoenen (pasvorm) Heel netjes.
zeer snelle levering
Voor het eerst schoenen besteld op deze website
Duidelijke site. Bestelling volgende dag geleverd top!
Goede en snelle levering met gratis retour mogelijkheden.
Laarzen waren van prima kwaliteit maar pasten niet goed.
Goede service!
Ik was specifiek op zoek naar een paar laarzen, vond deze bij de voor mij onbekende site Boots Shoes. Ik denk ik probeer het maar gewoon. Ik kreeg een mail ivm de pasvorm, wat ik al heel netjes vond..en daarna nog een mail ivm extra korting ivm black friday. Helemaal super!
goede kwaliteit en snelle levering
Het is een duidelijke en overzichtelijke website. De schoenen zijn van goede kwaliteit. Snelle levering en fijn dat je een track en trace code ontvangt.
Zeer tevreden
Ik ben tevreden over de vlotte zorgvuldige levering.
Top!
Uitstekende service, snelle levering en leuke kortingen!
Super
Snelle levering en op tijd wat ik vooral heel toc vond is dat ik per mail nog xtra info ontving mbt het product met name de maat en pasvorm!!
Dat kan ik echt waarderen
👍🏼👍🏼👍🏼
Top!!
Zeer tevreden met de bestelwijze en mijn nieuwe schoenen!!
Snelle levering van prachtige schoenen
Duidelijke site, makkelijk bestellen en betalen, snel geleverd. En niet onbelangrijk prachtige schoenen.
prima! snelle levering, product voldeed aan verwachting.
De volgende dag had ik mijn bestelling in huis: heel fijn! Product voldoet aan mijn verwachtingen. Heel tevreden!
Top levering
Schoenen op tijd geleverd, voor prima prijs en zonder enige op- of aanmerking. Was het altijd maar zo.
Zeer goede service!
De schoenen die ik binnenkreeg waren te groot.
Ik heb een mail gestuurd en kreeg binnen 10 minuten reactie dat ruilen mogelijk was. De volgende dag had ik al een nieuw paar in de juiste maat in huis!
Leuke uitgebreide webshop met goede service!
Goede begeleiding vanaf bestelling tot bezorging. Snelle levering, goede duidelijke website. Ook service is altijd top. Helaas was wel wederom de doos van m'n laarsjes beschadigd, ditmaal was ook dit ook heel licht zichtbaar op de laars maar niet heel erg. Voor mij vier sterren, mijn ervaring is dat de eindcontrole van t product iets beter mag. Verder helemaal tevreden!
Zeer snelle afhandeling
Zeer snelle afhandeling. Goede service