1. Compañía de servicios públicos de electricidad
  2. Proveedor de energía
  3. Proveedor de energía renovable
  4. Contratista de servicios públicos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Med Borås Elhandel får du ett förmånligt elavtal och en av Sveriges bästa kundsupport!

4,1

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Riktigt lågt

Riktigt lågt. Initialt tog elbolaget ut en jättefaktura på första betalningen. Överbelopp. Sedan har jag haft detta belopp tillgodo och elräkningar har dragits från detta tillgodo-belopp. När abonnemanget sades upp brann tillgodo-beloppet inne. Ändå har de mage att skicka ut en slutfaktura som jag ska betala trots att de behöll mitt tillgodo. Överraskande lågt beteende.

10 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Högsta betyg - allting fungerade perfekt

Jag är en snål konsument som väljer det lägsta priset för det mesta. Borås Elhandel hade det lägsta priset på elskling.se. Det blev Borås elhandel med rörligt pris under ett år.

Det är förmodligen det bästa elavtal jag har haft. Jag kommer inte ihåg något bättre bolag. Jag har haft minst tio olika bolag de senaste trettio åren.

11 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jättebra kundtjänst

Jättebra kundtjänst som är lätt att komma i kontakt med och bra hemsida. Bra rabatt i början men sen blir det dyrt så glöm inte bort att jämföra priser och byt.

31 de octubre de 2022

Otrevlig support

Ringde in och ställde frågor kring mitt avtal och uppsägningstid men råkade tyvärr på en väldigt tyken medarbetare.

I övrigt inga problem men det blev inget trevligt avslut.

25 de enero de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Avtalet var bra i början och blev sen…

Avtalet var bra i början och blev sen otroligt dyrt med ett jättepåslag på spotpriset. Fördröjer utlämning av uppgifter för byte till annan leverantör i 7 dagar med en "motfullmakt" om att ej lämna ut uppgifter till den nya leverantören.

13 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Borås Elhandel

Har haft Borås Elhandel i omgångar och tycker de har varit mycket bra. Kundservice har alltid svarat inom kort på mejl och varit trevliga och tillmötesgående vid telefonsamtal.
Det avtal jag haft har varit det bästa just då genom jämförelse sajten Elskling.se

Har bara positiv erfarenhet av denna elleverantör.

20 de noviembre de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rörligprisets villkor var en bluff

När jag tecknade elavtalet var det ett av de bästa på jämförelsesajter. Borås elhandel höjde dock snabbt priser för elcertifikat och volympåslag, och deras elpris hamnade i källaren. Jag fullföljde dock avtalet under ett år (hade faktiskt ingen bindningstid) och förlorade stort på det, jämfört med ett fastprisavtal jag kunde ha tecknat istället med annan leverantör. Om jag hade vetat om de kommande prishöjningarna så hade jag aldrig tecknat detta avtal, och jag ser det som oärligt att inte blivit informerad.

2 de agosto de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.