Dom skickade ett par använda ridskor…
Dom skickade ett par använda ridskor och svarade på mail att skorna ska se ut så med djupa böjveck och att det går att fixa om man smörjer dessa..
Fruktansvärt dåligt kundbemötande. Beställde varor och när ja öppnade paketet saknades saker, kontaktade dom angående detta och blev i princip bara anklagad för bedrägeri, ingen tendens att hjälpa till att reda ut vart varorna tagit vägen… otrevligt och tråkigt så nu står jag utan vissa produkter som jag har betalat för. Kommer aldrig handla därifrån igen!
Det er en flot forretning udefra. Gammeldags svensk stil og man bliver overrasket over hvor meget de har af dagligdags varer, lækre delikatesse varer, egns produkter, tøj mm.
Vi bliver hjulpet af selveste chefen😄 der fremskaffet friske flute til os.
I cafeteriet købte vi Verdens billigste kaffe og rejemadder uhhmmm👌😀
Super fin butik💚
Butiken har sin charm o kul å besöka.
Tyvärr är fiket Hyllan inte vad det varit. Andra gången räkorna inte kändes färska.. stor besvikelse.
Fortrød min bestilling så skrev og annullerede og de annuller men de trak pengene og de vil ikke svare på hvornår jeg får dem tilbage 😡 det er over 500, normalt frigiver man pengene og ikke trækker dem fra kontoen . 😡
Väldigt besviken, nästan inga produkter till häst/ ryttare. Samma för hund. Ingen fritidsavdelning att tala om. Plottrigt med olika butiker i butikerna & ingen direkt skyltning. Hittade inget prisvärt eller något jag ens ville köpa/ behövde.
Hurtig og smertefri levering og handel. Super fed ridehjelm og strømper jeg bestilte med en god rabat. Leveret og modtaget uden problemer og hurtig service 🤩
Jeg bestilte et tilskudd til min hest, betalte for meg osv. Men så kom jeg på etter jeg hadde bestilt varen at jeg hadde glemt noe annet jeg gjerne skulle hatt med i samme bestilling, jeg ringte dem opp samme dag, kun et parr timer etter bestillingen min, å forklarte situasjonen, men jeg fikk null forståelse. De mente jeg måtte bestille det jeg skulle ha og betale dobbel frakt selvom det ikke hadde kostet mer i frakt på første bestilling. Syntes dette er fryktelig dårlig kundeservice. Og det går også på miljøet om man må betale for dobbel pakke. Mer plast, mer drivstoff, mer søppel. Syntes ikke det er greit.
Snabbt säkert nöjd kund båda ggr jag handlat
Fantastisk hjemmeside😁 jeg købte kingsland jakke på tilbud til 144 kr. Som blev leveret få dage efter. Whats not to like🥰. Generelt gode priser på det meste udstyr og hurtig levering til overkommelig pris. Handler helt sikkert her igen.
Hjälpsam personal ,bra sortiment, vettiga priser och riktigt gott och billigt fika.
Jeg købte et par tykke vinterridebukser med seler, som jeg er meget glad for. De er næsten 100% vandtætte og bliver kun lidt fugtige indeni, hvis det regner uafbrudt i lang tid. Ellers holder man varmen, selv når det er -20 grader. De er justerbare og passer meget fint. Dog er elastikkerne under støvlerne og nogle af syningerne næsten slidt helt op.
Det fungerede også fint at få dem sendt til Danmark. Det tog omkring 10 dage.
Alt fungerede perfekt indtil pakken forsvandt hos PostDK i Kbh.
Efter at have ventet i næsten en måned - og med konstant dialog med Borjes annullerede jeg ordren. Dette fik jeg en bekræftelse på.
Men... da jeg så ønsker mine penge retur, får jeg oplyst at det først kan ske, når pakken er kommet retur til Borjes. Efter 2 måneder er pakken stadig ikke kommet retur til Borjes og Borjes vil ikke udbetale mig pengene førend dette sker.
Så er det jo ikke så fedt at have købt "billigt i udlandet".
Det er for under 1000 kr, så banken vil ikke tilbagekalde pengene.
Har handlet via. borjes-tingsryd.se, online flere gange, og kan klart anbefales.
Prisen er helt fantastiske og kundeservice er i top.
Har købt alverdens hesteudstyr hos Börjes.
Både ved on-line handel og når man kommer personligt i butikken i Tingsryd får man en god oplevelse. Og kundebetjeningen i Tingsryd er helt i top.
Kan bestemt anbefale et besøg deroppe. :-)
Más información sobre otros tipos de reseñas.