Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

De er fantastik

De er fantastik. Altid fået god behandling, af alle mine katte. Lige fra man kommer ind af døren, bliver man mødt af Connie som har et overskud uden lige, altid med et kæmpe smil:) dawn og Jesper er fantastik til deres arbejde. Den bedste dyrlæge..

11 de julio de 2024

Super klinik

Havde jeg kunne give flere stjerner havde jeg gjort det! De gjorde alt rigtigt! Min kat er i live i dag takket være Dawn, hun har min dybeste respekt😊 De er utroligt imødekommende og forstående og de sætter en ære i at sørge for en rigtig rigtig god dialog med både dyr og mennesker. Vender helt klart tilbage, er bare super tryg ved dem

25 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forkert diagnose

Har brugt ca. 4.000,- kr. på 3 konsultationer og analyser af vores hund for mistanke om blærebetændelse.
Anden dyrlæge kunne efter en enkelt scanning konstatere at det var betændelse i livmoderen og at den skulle fjernes.
Endte op med operation som kostede ca. 25.000,- kr. da betændelse havde bredt sig og hunden var så dårlig at eneste alternativ var aflivning.
Kan kun anbefale en dyrlæge med moderne udstyr til diagnosticering som ultralyd og CT scanner.

1 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er den mest fantastiske dyrlæge vi…

Det er den mest fantastiske dyrlæge vi har brugt til vores dværgpapegøje, vi får altid den bedste service både os som menneske men også som fugl.
Vi overflyttede til Borreby dyreklinik da vi fik den værste service fra Årslev Dyreklinik, og da vi ankom til dem var der intet at sætte sin finger på.
Jesper er helt igennem fantastisk! Helt klart en dyrelæge som VIL sit job og VIL dyrerne! Jesper har i dag været med til at redde vores fugl 2 gange og jeg har det så godt både når vi kommer ind af døren og går derfra igen! Samt har man spørgsmål efter besøget ringer man bare, det er så skønt og have en god mavefornemmelse.
De ringede endda og spurgte ind til fugl, nogen uger efter, det gjorde hele vores oplevelse og tryghed endnu meget bedre! Klart den bedste dyrlæge nogensinde!

26 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mangefuld hundetræning

Vi var 10 utilfredse brugere af deres hundetræning.. Intet fik vi ud af det udover en træner der ikke mente at hundene var klar til at træne OVERHOVEDET... 650 kr lige ud af vinduet.. Vi kunne have fundet legestue et andet sted helt gratis

10 de septiembre de 2012

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.