Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eénmaal Bose Sound wave aangeschaft , nooit meer ! Steeds gedoe, niet werkende app's, onmogelijk om nog in te loggen op mijn account, onbestaande helpdesk, geen reactie op mailverkeer... enfin, zeer o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijk wat een … bedrijf is het geworden na jaren fantastische service is het helemaal het tegenovergestelde geworden sind alles in duitsland word gerepareerd. Bose subwoofers gaan allema... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bose QuietComfort oordoppen gaan na worden na 2 jaar minger en na 2,5 werkt de noice cancelling helemaal niet meer, ze willen het herstellen voor 224 euro. Ik mag toch verwachten dat een premium prod... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bose ontdoet zich op asociale wijze van haar verantwoordelijkheid. Geen onderdelen meer te bestellen onder de noemer wij doen geen distributie meer in de Benelux. Voor klachten is geen ruimte en wor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda Hi-Fi
  2. Tienda de electrónica
  3. Tienda de audio para el hogar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.

1,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Geweldig!

Ik heb een Bose noise cancelation headphones. Ik kan niet meer zonder. Woon in een drukke stad en gebruik mijn headphones dagelijks het zeker de aanschafprijs waard. Het geluid is geweldig, de koptelefoon zit heerlijk, zacht. Helaas kwam er onlangs af en toe een ruis of viel mijn geluid in 1 oor weg. Ik had nog garantie dus de koptelefoon retour gestuurd gisteren en zie vandaag in de mail dat er een omruiling onderweg is en dat deze waarschijnlijk morgen binnen komt, dat is mooi want ik mis mijn mattie. Mocht je twijfelen over een noise cancelation, niet doen het is elke cent waard.

Ook de Bose smart speaker aangeschaft en ook deze is elke cent waard, prachtig geluid!

1 de febrero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een Bose Smart Soundbar 300

In juni 2021 een Bose Smart Soundbar 300 bij de Media Markt gekocht. In maart 2022 defect. Het reeds genoemde witte balkje! Ja. Van links naar rechts. Twee weken later keurig gerepareerd retour bij de MM. In mei 2022 weer defect. Ja. weer het witte balkje! Deze keer bij MM een nieuwe soundbar gehad. En nu in januari 2023 weer defect. Ja. Het witte balkje. Bellen met Bose heeft geen zin. Tenzij je de hele dag de tijd hebt. Het schijnt iets met de software te zijn! Ik word er inmiddels moedeloos van. Het einde van de garantie periode komt in zicht en ik heb dikke spijt, dat ik ooit een Bose Soundbar heb gekocht.

24 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik heb een peperdure installatie van…

ik heb een peperdure installatie van bose in het hele huis.
systeem werkt niet meer.
omdat het bedrijf die de installatie gedaan heeft(Elektr Robe) failliet is gegaan, heb ik probeerd bij Bosebelgium om geholpen te worden.
wat een nullkommaservice
onmogelijk om telefonisch geholpen te krijgen.45 minuten in wachtlijn en dan opgegeven.
ook de mogelijkheid om u telefoonnummer in te geven om terug gebeld te worden , werkt niet, nummer niet aanvaard???
dan via de chat probeert en die service is even nullkommanull, na 40 minuten zonder nuttige info
wordt je zogezegd naar de volgende agent omgeleid....
onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen voor een afspraak.
en wat moet ik nu doen. naar Tongeren naar de centrale rijen om iemand te kunnen spreken,
hoe absurd kan het zijn.
BOSE.... afblijven Niet kopen.....
wat een schandalige service, null service....
null sterren....

25 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht product, klantenservice nog slechter!

Meerdere malen Bose gebeld over een terugbetaling, daar lange tijd in de wachtrij gestaan en terugbelverzoeken gedaan; geen resultaat. Het lijkt alsof de klantenservice geen personeel meer heeft. Op het bandje wordt telkens gezegd dat er maar 1-2 wachtenden voor mij zijn. Op het contactformulier, FB-messenger chat en Whatsapp wordt ook niet gereageerd. Ik ben een beetje ten einde raad.

5 de enero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik ben Klant bij Bose al 5 jaar

Ik ben Klant bij Bose al 5 jaar
Ik heb alles gekocht bijna !
Bose 500 Soundbar Bass
Bose mini Luidspreker 2 luxe witte kleur
Bose mini revolve 2
Bose Sleep Buds 2
Bose S1 Pro Luidsprekers 3 stuks

Ik ben Super tevreden van Bose beste kwaliteit beste elektronica en design

Maar Service is zeer slecht

En die oordopjes van Bose Sleepbuds 2 doet mij pijn in mijn oortjes ik heb schade ik heb gebeld ,maar geen oplossing, ik heb online formulier ingevuld met alle velden voor aanvragen over andere, geen reactie! Super jammer Bose Service loopt los

31 de diciembre de 2022

Zeer goede Customer Service

De service afdeling van Bose heeft mij zeer goed geholpen om mijn ‘probleem’ met mijn Bose SoundTouch 10 speakers definitief op te lossen!
Super geregeld!!

15 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Soundbar 900 werkt vanaf begin al niet…

Soundbar 900 werkt vanaf begin al niet goed. Als het werkt komt er top geluid uit.
Service is om te lachen. Gemaild en er wordt niet gereageerd. Met ze op de app word niet op gereageerd. Gebeld na 35 minuten gekozen om terug gebeld worden en wacht nu nog

15 de diciembre de 2022

Fantastische service Bose koptelefoon

Bose heeft een fantastische service. Een jaar na aankoop waren oorcaps van de koptelefoon 700 van onze zoon versleten en was een schroef uit de hoofdband gevallen en kwijtgeraakt. Geprobeerd vervangende onderdelen te krijgen maar kregen daarvoor in de plaats een nieuwe koptelefoon van Bose. Mijn zoon is helemaal blij want hij vindt de geluidskwaliteit van Bose fantastisch en maakt dankbaar gebruik van de noise cancelling. De aanschafprijs is behoorlijk maar de kwaliteit en service is fantastisch!

4 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ben ik een Bose ambassadeur geworden?

Ben ik een Bose ambassadeur geworden?
Ongeveer 7 weken geleden ging mijn bose-link speaker kapot. Ik was hier best tevreden over en wilde hem graag gerepareerd hebben. Ik kwam toen uit bij de chatbox van Bose. De meneer vroeg waarmee hij kon helpen ik vertelde mijn verhaal. De speaker werd volgens deze chat meneer niet meer ondersteund. Maar hij kon 10% korting geven op een nieuw model.
Ik stond op het punt voor langere tijd naar Engeland te gaan dus dacht laat ik het maar doen. Via de chat kreeg ik een link en betaalde de nieuwe speaker. Vervolgens kom ik erachter dat ze de oude eerst terug willen en dan pas sturen ze de nieuwe op. Ik leg uit dat ik dan al weg ben. En dat ik bij deze dan maar annuleer.
Prima zo afgesproken het geld zou binnen max. een week weer op mijn rekening staan.

Vanaf toen werd het een drama
Na vier weken nog geen geld op de rekening. Ik zal het volgende deel kort houden. Ik kwam weer bij de chat-box van Bose uit. Waarbij er mij verteld werd dat ik mijn bank maar moest bellen dan zou alles goed komen. Vreemde manier van doen maar op een geven moment kom je er niet meer doorheen. Bank gebeld en een verklaring gevraagd dat het geld wel betaald was door mij maar niet was terug gestort.

Verklaring en screenshots naar de chatbox gestuurd maar ze sloten het gesprek af. Daarna ben ik gaan bellen, ben inmiddels 3 uur verder. Ik kreeg uiteindelijk iemand aan de lijn, weer alles gemaild. En deze heer heeft hier een dossier van gemaakt... Binnen 48 uur moest de betreffende afdeling (boekhouding) reageren. Na 72 uur nog niets. Weer mailen. Het is geen rocket science om dit even na te kijken.

We zijn nu 6 a 7 weken verder en het geld staat nu op de rekening van mij. Verder geen excuus, niets. Nog nooit heb ik zoveel onkunde bij een bedrijf meegemaakt als bij de firma Bose.

P.s. nog voor de problemen opgelost waren kreeg ik een mail voor een review + 2 dagen later de reminder.

Het product is zo goed als alle schakels in een bedrijf en bij Bose is aftersales stuk.
Verbeter punten:
1. Chatbox hulp wordt waarschijnlijk ingekocht. Is bedroevend slecht.
2. Bereikbaarheid is als punt 1 bedroevend
3. Je verkoopt online kijk eens hoe Dyson het doet met zijn aftersales.

28 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Iets retour gestuurd omdat het niet…

Iets retour gestuurd omdat het niet werkte begin augustus (oplaad doosje voor sleepbuds) vanaf dat moment word je alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd. Inmiddels is het oktober en hebben we het nog steeds niet terug. Bij het bellen zien ze dat er steeds een actie word aangemaakt maar niemand lost het op.

1 de agosto de 2022

Prima.

Refurbished sport earbuds gekocht.
Goed verpakt. Prima, niet van nieuw te onderscheiden. Binnen 2 dagen bezorgd.

29 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

In 2019 een Bose soundbar 500…

In 2019 een Bose soundbar 500 gekocht.Geweldig geluid, tot ik besloot mijn interieur te veranderingen alles loskoppelde van de televisie.Na de schilderwerken alles terug opgestart en…..helaas, het witte lichtje van de soundbar blijft maar van links naar rechts gaan.Uren opzoekwerk gedaan zonder een oplossing en zeker niet van de website van Bose.Iemand van de agenten van Bose is langs geweest zonder te kunnen helpen.Nieuwe remote controle gekocht, misschien was het wel stuk…zonder resultaat.Hem binnengeven bij Bose kost sowieso al € 145 zonder te weten of hij stuk is of kan hersteld worden.Het zou me dus meer kosten dan de prijs van een nieuwe…dus..voor mij geen Bose meer, zal wel uitkijken naar een Sonos.

15 de septiembre de 2022

Slechte service van bose

Vorige week kreeg ik een storing in mijn bose home speaker 300, bose gebeld, 45 minuten in de wachtrij gestaan, in de middag weer gebeld 35 minuten, de dag erna weer 40 minuten. Vandaag weer 45 minuten en uiteindelijk de terug bel service ingetoetst. Het is inmiddels al weer ruim 7 uur verder en nog geen bose terug gebeld.
Dit is een ZEER SLECHTE SERVICE van bose !!!! En valt mij heel erg tegen. L

12 de septiembre de 2022

Bose wat een topbedrijf

Bose wat een topbedrijf, Bose producten zijn erg goed maar kunnen een keer kapot gaan. Als ik dan Bose bel kom ik in een wachtrij. Het geduld wordt ruimschoots vergoed. Ik krijg een welwillende medewerker in de chat. Ondanks overschrijding van de garantietermijn word ik prettig verrast met de toezegging dat alles in orde komt en het product wordt vervangen door een nieuw product. Kijk zo kan het ook. Wat een topbedrijf.
En het is niet de eerste keer dat ik zo goed geholpen ben door Bose.

23 de agosto de 2022

Aanrader! Goede service.

Heb meerdere Bose producten. Met één product had ik problemen; het functioneerde niet goed meer. Service was zoals altijd zeer goed. Ik kreeg een nieuw product opgestuurd. Als je telefonisch contact met ze opneemt, zoeken ze meteen een oplossing. Als je contact opneemt via WhatsApp, duurt het altijd even voor ze je helpen. Maar ze komen altijd met een oplossing.Producten zijn niet goedkoop, maar de kwaliteit is echt geweldig. Aanrader!

21 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.