I placed an order in March and paid a significant delivery fee. They contacted me on the date of my delivery and asked to reschedule for another day (the delivery driver was ill). They never resched... Ver más
De bestelling wordt correct afgehandeld. Voor de aflevering wordt er persoonlijk contact opgenomen, dat is heel fijn. De bestelling was niet helemaal compleet, maar werd zonder problemen later weer... Ver más
Een prachtig product, mooi opgeleverd. Enige puntje van aandacht: aan de onderkant zijn 2 metalen strippen in het blad verwerkt om het kromtrekken tegen te gaan. Dit stond nergens vermeld en leverde... Ver más
BouwOnline hanteert scherpe prijzen wat natuurlijk al een pre is. Echter gaan de mensen van bouw online nog een stap verder, ze zullen er alles aan doen om je de zorgen uit handen te nemen. Ze zijn m... Ver más
Información sobre la empresa
- Empresa de construcción
- Carpintero
- Tienda de puertas
- Ferretería
- Diseñador de interiores
- Tienda de suministros de cocina
Información proporcionada por diversas fuentes externas
BouwOnline.com biedt het grootste en meest gevarieerde productaanbod online op het gebied van bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen en afvalcontainers. Zowel de bouwprofessional als de particulier wordt bediend met uitsluitend A-kwaliteit bouwmateriaal. Naast een gevarieerd assortiment, kunt u bij BouwOnline.com terecht voor bouw- en verwerkingsadviezen. Uniek is de beschikking over een geavanceerde zaagafdeling waar plaatmaterialen en werkbladen worden bewerkt; volledig op maat voor de klant. Alle genoemde prijzen online zijn inclusief BTW. BouwOnline.com is gelieerd aan de grootste bouwimporteurs. Ruim 90% van het productaanbod wordt uit voorraad (1 werkdag levertijd) geleverd. Met ruim 50 afhaallocaties bestaat er een goede landelijke dekking en is er altijd een vestiging bij u in de buurt.
Gaffel 8, 3891KD, Zeewolde, Holanda
- +31 36 848 2760
- info@bouwonline.com
- www.bouwonline.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Goede materialen leuke mensen aan de…
Goede materialen leuke mensen aan de telefoon leggen alles goed uit deze zaak is goed voor elke klus.
Fantastische producten
Fantastische producten, fantastische mensen, service en bezorging, niets dan lof. Dit soort bedrijven worden steeds schaarser, koester ze
Netjes op tijd geleverd…
Vuilcontainer netjes op tijd geleverd en ook weer netjes opgehaald.
Pas geleden via dit bedrijf isolatie…
Pas geleden via dit bedrijf isolatie besteld..
De service is uitstekend en op al je vragen word netjes een antwoord gegegeven.. kortom een uitstekend bedrijf om materialen te bestellen .
Nette behandeling.
Nette behandeling.
Was niet thuis toen container werd gebracht. Is netjes geplaatst.
Netjes gebeld over de bestelling
Netjes gebeld over de bestelling. Mooi en precies op maat gezaagd. Ben zeer tevreden
Netjes afspraken nagekomen
Prima site snelle levering!
Goeie service en kwaliteit
Goeie bezorger
Perfecte levering en nazorg
BouwOnline.com is aan te raden
Via Google terechtgekomen bij BouwOnline. De verscheidenheid van houtsoorten en afmetingen van werkbladen viel ons meteen op. Onze keuze was afwijkend van de standaard voorraad van vele andere verkopers.Enig minpunt was dat de gekozen bezorgdatum niet plaats kon vinden. Ik kreeg wel een e-mail met de door hen gekozen datum en tijdstip. En gelukkig konden wij het met ons werk regelen. Anders zou het veel later dan gepland geleverd kunnen worden. Vriendelijke chauffeur die een half uur van te voren meldde dat hij er aan kwam.Wij zijn heel tevreden met de werkbladen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik raad niemand de wachttijd van 2…
Ik raad niemand de wachttijd van 2 maanden aan
Ik heb 6 keer gebeld, ik heb het niet eens gehoord sorry
ik raad het niet aan
Goede service en snelle levering in…
Goede service en snelle levering in deze tijden
Prima service
Betrouwbaar en persoonlijk
De bestelling was niet helemaal compleet, maar werd zonder problemen later weer bezorgd. Top!
Een minpuntje: De geleverde plinten kwamen wat vies binnen: voetafdrukken erop en vuil van de tape waarmee ze waren gebundeld. Dat laatste is behoorlijk hardnekkig. Naar ons idee een aandachtspunt.
We zijn verder tevreden en zullen zeker een volgende keer weer bij BouwOnline bestellen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.