Hej Hjemmesiden er dejlig overskuelig og nem at finde tingene på. Min kone var ude efter et specifikt sæt krus fra Rice. Det fandt vi kun to steder af mange webbutikker. Boxdelux var billigere samt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
HURTIG LEVERING Handlede forleden hos BOXdeLUX for første gang. Bestilte lørdag og varen var klar til afhentning mandag, hvilket var ganske imponerende, hvorfor jeg i højeste grad kan anbefale... Ver más
Jeg er mere end tilfreds. Nemt at bestille, meget hurtig levering og varen er af den allerbedste kvalitet, faktisk langt bedre end jeg havde forventet. Det var første gang jeg handlede hos jer, men de... Ver más
SECTOR minihylde i hvid metal - Smal model Har købt 4 stk. Hurtig levering, god indpakning og lækker kvalitet. 2 hængt ved seng som minisengeborde, så telefonen ikke ender i sengen. 2 andre forskel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshop fyldt med kurve og boxe, æsker og dåser - og ikke mindst trendy boliginteriør, som overrasker med glade farver til hverdagens liv i boligen. Lad dig inspirere og friste...
Información de contacto
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup
- 50 44 68 00
- mail@boxdelux.dk
- www.boxdelux.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bedste:)
Bedste:)
BOXdeLUX er simpelthen det bedste sted at handle på nettet, de har de fedeste ting til en god pris, og ofte på tilbud. Jeg har handlet her flere gange, og kommer helt sikkert tilbage:) De var endda så søde, at besvare min mail, efter meget kort tid, selv om det var søndag aften, da jeg ville bestille ekstra, som så blev sammensendt, tusind tak:)
Fede fodboldstadion plakater!
Fede fodboldstadion plakater!
Bestilte en plakat til min lillebror i julegave. Super fed! Enkel. Stilren.
Han blev super glad for den.
Bestiller selv en Anfield plakat når de får den opdateret til det stadion det er idag ;-)
Fantastisk service!!
Vi har nu bestilt to gange hos boxdelux, og det er ikke sidste gang vi gør det.
Det er simpelthen fantastisk service og alt er bare som det skal være!
Vi bestille anden gang magnetfolie til og klister på skabe eller andet, samt magneter af træ til og hænge på den.
Den ene magnet var dog ikke påsat og vi skrev til Anni og forklarede det, hun sendte med det samme 1 nye plus ekstra. Det er simpelthen det bedste service man kan få.
Vi vil helt klart anbefale andre og handle her!!
Lækre varer og hurtig levering.
Stort udvalg af lækre varer og hurtig levering. Modtog mine Bloomingvelle-kasser allerede dagen efter bestilling og de er SÅ finde.
Varm anbefaling herfra!
Vildt hurtig levering (<24 h)! Fik rigtig god kundeservice da der var fejl på en af varerne. En varm anbefaling herfra.
Super hurtig levering
Super fin leveringstid, fik de vare jeg havde bestilt uden fejl og mangler.
Vil klart anbefale siden til vennerne!!
Vil klart anbefale siden til vennerne!!
Har handlet der flere gange, og vender altid tilbage :) Så det må jo betyde jeg er meget tilfreds!
Er vild med deres store udvalg og tit gode tilbud.
Hurtig forsendelse
Første gang jeg prøver at handle hos BOXdeLUX og ingen klager.
Hurtig levering og service i topklasse!
Jeg bestilte en hylde fra BOXdeLUX om søndagen. Jeg ringede ind til dem mandag morgen, fordi jeg havde ombestemt mig i forhold til farven på hylden.
Det var en rigtig rar mand, jeg snakkede med, som med det samme fandt min ordre og ændrede den, og allerede tirsdag fik jeg SMS om, at den var klar til afhentning!
Jeg kan trygt anbefale andre at handle hos BOXdeLUX!! Det er virkelig en god og hurtig service :-)
Hurtig og meget velfungerende!
Vi har handlet hos BOXdeLUX et par gange nu, og det er gået superhurtigt med ordrebekræftelse og afsendelse af varer. Der er med andre ord ikke en finger at sætte på servicen, og vi vil til hver en tid benytte os af denne webshop til bestilling af indretningsartikler og diverse.
Alt som det skal være.. :)
Kort og godt.. Alt som det skal være.. :)
Så tilfreds!
De har nogle fede ting og et stort udvalg. Priserne virker fornuftige og så pakker de tingene ordentligt ind, så der ikke sker skader under transporten.
Det er et stykke luksus, man får med hjem, når man henter kassen :)
Hurtig leverance!
Jeg modtog hurtigt min vare og den var fint pakket ind med et stykke chokolade og fine postkort. God service :-)
En virkelig god oplevelse.
Rigtig god service og hurtig forsendelse. Jeg vil helt sikkert købe herfra igen. Super godt!
Meget tilfreds!
Jeg bestilte en vare mellem jul og nytår, som jeg egentlig ikke forventede at have inden nytår, men den kom efter kun én dag. Dét er god service! Desuden var jeg hele tiden godt opdateret via mail i forhold til hvor langt min pakke var kommet i systemet.
Helt sikkert en webshop jeg kan anbefale.
Ingen problemer
Godt udvalg af varer, hurtig levering og ingen fejl og mangler.
Fantastisk!
Intet mindre end en formidabel oplevelse at handle på denne side 😄
Hurtig levering, ingen fejl og mangler.
Kan varmt anbefales til andre 😊
God hjemmeside, hurtig levering
Hej
Hjemmesiden er dejlig overskuelig og nem at finde tingene på. Min kone var ude efter et specifikt sæt krus fra Rice. Det fandt vi kun to steder af mange webbutikker. Boxdelux var billigere samt havde bedre og billigere leverance mulighed end det første sted.
Vi bestilte søndag, varerne blev sendt mandag og ankom tirsdag, ganske som lovet.
meget tilfreds
Hurtig forsendelse og fine varer :) Tak for chokolade , det er sådan en sød lille ting som varmer så meget
Glimrende kundeservice!
Sjældent har jeg haft så meget bøvl med en ordre før! (Og så tænker den kloge læser "jamen du gir' dem jo full-House af stjerner) og JA, selvfølgelig gør jeg det! Som kunde skal du være ligeså fair! At jeg valgte at købe en af de store Happy Lights lamper, er jo på ingen måde boxDeLux's skyld, dog vil jeg rose deres kundeservice til skyerne..
- første ballon springer da jeg puster den op, som påvist på seddel der fulgte med.
Jeg er frustreret og tænker "er den nu i stykker, står med et styks fugtig lampe der falder sammen om hånden på mig", så jeg skriver en mail og får hurtigt svar fra kundeservice om at den godt kan tåle flere forsøg og at hun efter påske vil sende en ny ballon!
- Glæden er stor da jeg modtager en ny ballon, jeg fugter igen lampen og skal til at puste den op.. Godt nok er jeg syg pt. men synes da ikke en ballon plejer at være så umulig at blæse op indtil jeg bemærker de 3 små huller.. Igen, hvem pokker tjekker en ballon inden man sender den? Det havde jeg sgu' heller ikke gjort! Så endnu en mail måtte afsted, og har nu fået svar om at hun vil sende en ny ballon i dag..
Jeg ved ikke om lampen nogensinde blir' til en lampe, om det nogensinde lykkedes mig at ha' held med en ballon! Men det er i hvert fald ikke deres skyld at produktet er så "uheldigt" i mit tilfælde! Jeg er selv stor fan af happy Lights lyskæder, men.. Argh, de store.. Dem holder jeg mig fra i fremtiden!
Men selvom et produktkøb er uheldigt synes jeg det er vigtigt at huske på det ikke er stedet vi køber det's skyld (med mindre man køber det direkte fra producenten)..
Derfor fortjener de fuldt hus af stjerner! For alt det andet spiller - nem bestilling, hurtig process, hurtig levering og venlig kundeservice!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.