Hej Hjemmesiden er dejlig overskuelig og nem at finde tingene på. Min kone var ude efter et specifikt sæt krus fra Rice. Det fandt vi kun to steder af mange webbutikker. Boxdelux var billigere samt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
HURTIG LEVERING Handlede forleden hos BOXdeLUX for første gang. Bestilte lørdag og varen var klar til afhentning mandag, hvilket var ganske imponerende, hvorfor jeg i højeste grad kan anbefale... Ver más
Jeg er mere end tilfreds. Nemt at bestille, meget hurtig levering og varen er af den allerbedste kvalitet, faktisk langt bedre end jeg havde forventet. Det var første gang jeg handlede hos jer, men de... Ver más
SECTOR minihylde i hvid metal - Smal model Har købt 4 stk. Hurtig levering, god indpakning og lækker kvalitet. 2 hængt ved seng som minisengeborde, så telefonen ikke ender i sengen. 2 andre forskel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Webshop fyldt med kurve og boxe, æsker og dåser - og ikke mindst trendy boliginteriør, som overrasker med glade farver til hverdagens liv i boligen. Lad dig inspirere og friste...
Información de contacto
Hjarbækvej 65, 8831, Løgstrup
- 50 44 68 00
- mail@boxdelux.dk
- www.boxdelux.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Superlækre og stilfulde produkter
Superlækre og stilfulde produkter
En farlig hjemmeside at lære at kende ;-) De har nemlig mange lækre og stilfulde produkter, der frister :D
Bestilte en flot og praktisk vaksetøjskurv fra Joseph Joseph med 3 rum. Den lever op til fotos på hjemmesiden, og den passer flot til både soveværelse, badeværelse og bryggers/vaskerum. Hurtig levering - det fungerer bare.
Godt udvalg på hjemmesiden
Godt udvalg på hjemmesiden, fine produkter modtaget og meget hurtig levering
Fandt nogle praktiske ting til…
Fandt nogle praktiske ting til køkkenet. Lidt dyrt for hvad det var, men hurtigt nok levering.
Købte diverse kontor opbevaring og er…
Købte diverse kontor opbevaring og er fuldt tilfreds med varerne, alt fra hjemmeside til online køb til levering gik med fuld tilfredshed
God kvalitetog hurtig levering
De havde lige det produkt jeg skulle bruge, hjemmesiden er klar og nemt at gå til,levering var næste dage. Alt perfekt!
Hurtig levering og fine produkter
Hurtig levering og fine produkter. Varene var korrekt pakket ind, så de ikke blev beskadiget.
God kvalitet og god behandling!
De har mange lækre varer, og de vises i en lille video så man ved hvad man bestiller. De er super hjælpsomme og svarer med det samme - også i weekenden -. De er meget hjælpsomme hvis man vil købe noget ekstra, efter at have lagt en ordre. Selv hvis, det gør at det efter tilkøbet bliver gratis fragt. Jeg kan kun anbefale at handle her, har gjort det flere gange. God kvalitet og god behandling!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Pakken blev leveret inden for 24 timer! Vil bestille herfra igen 😃
Købte en viskestykkeholder som kom 2…
Købte en viskestykkeholder som kom 2 dage efter. Skrev til BOXdeLUX at der var 2 små skader. Blev med det samme tilbudt en ny eller 25% på prisen.
Jeg valgte en ny, som blev afsendt med det samme og kunne igen hentes 2 dage efter afsendelse.
Virkelig god service. Handler helt sikkert der igen en anden gang
Fantastisk personlig service
Fantastisk personlig service, og et smukt og godt produkt.
Min ordre havde en skade ved ankomst.
De svarede venligt på min mail og sendte en ny samme dag.
Dejlig oplevelse.
Jeg vil med glæde handle hos dem igen.
Tak.
Fantastiske produkter
Jeg elsker BOXdeLUX. Jeres produkter lever op til alle mine forventninger og ikke mindst kvaliteten som får topkarakter. Jeres service og leveringstid er altid i top. I får 5 stjerner fra mig og I har helt sikkert en fast kunde herhjemme hos mig.
Et klasseeksempel …
Et klasseeksempel på hvordan online shopping skal fungere, når det er i absolut særklasse. Hele forløbet fra bestilling til levering er bare til perfektion. Tak for en god oplevelse - hver gang.
Meget tilfreds kunde
Købte en reol, hvor det var et lille hul i hjørnet og et mindre hak på siden. Hurtigt svar på min mail og jeg fik en god service, som man ikke kan klage over.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos BOXdeLUX.
Fantastisk kvalitet..
Jeg bestilte en trådreol med 3 kurve, til badeværelset...det positive var,at den ikke skulle samles...fantastisk kvalitet og kan kun anbefale dette sted...det er ikke min sidste handel her...
Super god service!
Meget lækre produkter. Kender flere som handler hos Boxdelux. Jeg havde bestilt en ramme til børnetegninger, da den kom var der en bule med en ret stor rids i det ene hjørne. Jeg skrev en mail og fik lyn hurtigt svar, samt en fin løsning på mit beskadiget vare. Rigtig god og venlig service. Jeg vil helt sikkert anbefalede Boxdelux!!
Super oplevelse! SECTOR minihylde i hvid metal
SECTOR minihylde i hvid metal - Smal model
Har købt 4 stk. Hurtig levering, god indpakning og lækker kvalitet. 2 hængt ved seng som minisengeborde, så telefonen ikke ender i sengen. 2 andre forskellige steder til trådløse højtalere og så passer de lige til et vinglas 😁
Bestilte 8 plexiglas hylder
Bestilte 8 plexiglas hylder. Super fine og rigtig hurtig levering
Super fin service og hurtig levering
Super fin service og hurtig levering. Prisen var fin i forhold til produktet jeg fik og det har levet 100% op til de forventninger jeg havde til hvad jeg bestilte.
Varen kom hurtigere end jeg havde forventet, så super fin oplevelse her fra. 🙂
Service udover det forventelige
Service udover det forventelige.
Klar anbefaling herfra.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.