Brand New Office Opiniones

4,8

Een aanrader! Uiterst vriendelijk en professioneel bedrijf en altijd prettig contact en reageren snel. Zeer goede kwaliteit meubels en het ziet er heel mooi uit. Meubels (Molli bank en Kastel Klia... Ver más

Nadat ik een afspraak op kantoor had, kreeg ik een offerte doorgestuurd die ik rustig nog even kon bekijken. Op basis van mijn beslissing stuurde ik vervolgens definitieve bestelling door, die werd be... Ver más

Tevreden over de kwaliteit van de kantoorkasten en ladekasten. Alles ziet er mooi en degelijk uit en voldoet aan onze verwachtingen. Wel jammer dat de afgesproken leveringsdatum niet werd gerespecte... Ver más

C'est une entreprise très sérieuse. Ce sont des professionnels aussi bien le responsable commercial que le poseur. Il y a un suivi, du répondant, de la ponctualité. Le matériel est de qualité. Ce... Ver más

1. Tienda de suministros de oficina

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Waar kan ik terecht voor een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle kantoormeubelen? Ontdek het assortiment van Brand New Office!

Tout avait bien démarré

Tout avait bien démarré. Contente du choix des meubles, prix honnêtes. Livraison plus lente que prévue et puis on me livre et l’équipe oublie le panneau du bureau. Alors je dois le signifier, ok le promet un contact rapide. Rien, je relance. On parle quand même d’un bureau pour lequel une personne est en attente. Et puis là j’ai mis un ultimatum alors je me demande s’il va être tenu. Dommage pour cet incident sinon la suite aurait été meilleure.

11 de marzo de 2022

Great service!

Everything went perfectly from start to finish.
Our contactperson M. De Koster was very polite and helpful.
The two man who came to put everything together at our office did an amazing job and took all plastics and carbords with them when they left.
The desks are in great shape and have an amazing quality.
We would definitly reccomend Brand New Ofiice to others!!

21 de febrero de 2022

When our order was placed

When our order was placed, we had a very short deadline do to receive at least one of our 2 ergonomic stools. A phone call was made and a very helpful and efficient staff member took care of our order, helped us through payment and assured a delivery for exactly what we needed and for when. We are very happy with our order and the service!!! I would recommend this company to anyone!!!

17 de noviembre de 2021

Op 16 september 2021 heb ik een bureau…

Op 16 september 2021 heb ik een bureau besteld via dit website. Direct is mijn bestelling volledig betaald. De levertijd was 4 weken, mooi zo. Na een week heb ik een mail ontvangen dat er een vertraging met de levering is wegens de crisis van brandstoffen, ik mag mijn bestelling bezorgd krijgen na een week van afgesproken levertijd. Voor een week van afgesproken levertijd heb ik een mail ontvangen dat er nog een vertraging is wegens een probleem met natuurlijke producten!!!!!!!!!! Nu is de levertijd niet bekend ik moet alleen wachten. Ik heb het bedrijf gebeld en met een erg onvriendelijke medewerker gepraat, heet Mike de Koster. Hij praat met erg onvriendelijke manier en heeft alleen één oplossing; "order annuleren".
Tot nu toe mag ik mijn bestelling niet bezorgd krijgen en heb echt heel slechte ervaring gehad met dit bedrijf, echt jammer.

2 de noviembre de 2021