Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde hos Bricksite siden deres opstart og har i mange år været rigtig tilfreds. Derfor er det ekstra skuffende, hvad der er sket nu. Uden varsel blev mit website fjernet i fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

bricksite.dk får mine varmeste anbefalinger ! Hvis ikke lige "chatten" er igang, så er kundeservice rigtig hurtige til at svare gennem "support" Du kan stille alle spørgsmål vedr. hjemmesider og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Proveedor DNS
  3. Proveedor de servicios de email
  4. Compañía de software
  5. Diseñador web

Escrito por la empresa

Hos Bricksite har vi skabt et brugervenligt system, der giver dig mulighed for at oprette en professionel hjemmeside helt gratis. Med vores platform, kan du starte med en gratis konto og derefter tilknytte et hav af forskellige funktioner, der passer til dit firma eller dit private projekt. Du kan også tilknytte dit eget domæne og e-mail, så din hjemmeside får et professionelt udtryk. Udgangspunktet for din hjemmeside kan være et af vores mange flotte design, som er nemme at tilpasse, så din hjemmeside passer perfekt til dit brand. På få minutter kan du være online og præsentere dit firma eller projekt for verden. Bricksite giver dig muligheden for at oprette en professionel hjemmeside uden at skulle bruge tid og penge på at lære kodning eller design. Det er helt gratis at komme i gang med Bricksite, og vores support team er altid klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen med at få mest muligt ud af vores platform. Vores mål er at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at oprette en hjemmeside, uanset om det er et erhverv eller et privat projekt. Desuden, har vi også et stort udvalg af funktioner og værktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside og skræddersy den til dit publikum. Fra SEO-optimering til integrering med sociale medier, kan du være sikker på at Bricksite har alt, du behøver for at skabe en professionel hjemmeside. Så hvad venter du på? Start din gratis hjemmeside hos Bricksite i dag!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uden varsel blev mit website fjernet

Uden varsel blev mit website fjernet i forbindelse med deres nye platform og erstattet af en forkert version (en gammel prøveversion). Efter lang tids kamp lykkedes det at få mit rigtige site tilbage – men kun midlertidigt og uden mulighed for at redigere i det.

Jeg fik derefter besked på at oprette et helt nyt website. Problemet er bare, at systemet ikke fungerer – der vises ingen skabeloner, så det er reelt umuligt at komme i gang. Supportens løsning har været både ulogisk og uden effekt.

Jeg har også forsøgt at opsige mit abonnement, hvilket heller ikke fungerede uden problemer.

Det er svært at forstå, hvordan man kan gennemføre en platformskonvertering, der i praksis ødelægger kunders websites, uden ordentlig overgang, fungerende løsninger eller nogen form for kompensation.

Meget skuffende oplevelse efter mange års loyalitet.

20 de marzo de 2026

Hej Susanne,

Tak fordi du skriver, og undskyld for alt det besvær du har haft. Du har været kunde hos os siden starten, og det betyder meget for os, netop derfor er vi kede af, at din oplevelse med overgangen til den nye platform har været så frustrerende.

For at præcisere hvad der skete: din publicerede hjemmeside lå hele tiden oppe og kørte. Det der skete var, at din redigeringskopi blev overført til det nye Bricksite, fordi det gamle system desværre havde kritiske fejl vi ikke længere kunne rette. Det burde vi have kommunikeret til dig i god tid og i klart sprog. Det gjorde vi ikke, og det beklager vi.

Vi kan se i vores historik, at du har måttet rykke os igen og igen, og at vores svar har været for langsomme og til tider mere forvirrende end hjælpsomme. Det er ikke godt nok, og det er vi kede af.

Vi har siden hen rettet fejlen med skabelonerne samt en række andre fejl i systemet, så det burde nu være muligt at komme i gang. Hvis du stadig oplever problemer, vil vi meget gerne høre fra dig på support@bricksite.com, så vi kan få det løst for dig med det samme.

Venlig hilsen,
Mike - Team Bricksite

Advarsel

Advarsel : Hold jer fra dette svindelfirma! Brugerne kunne ikke navigere på min hjemmeside, og Bricksite hjalp mig ikke. Da jeg ville skifte til en anden udbyder, krævede det, at Briscksite låste min hjemmeside op, men det gør de ikke. Så de har kidnappet mit domæne, så jeg ikke længere kan have en hjemmeisde tilknyttet det.

13 de marzo de 2026

Hej Niels Erik,

Vi forstår din vrede fuldt ud. Navigationsproblemerne under migrationen og manglende support har ramt for mange brugere, og vi tager fuldt ansvar for det. Det lyder alvorligt med dit domæne, og vi vil gerne hjælpe med at frigive det hurtigst muligt, selvom vi ikke har modtaget en ticket fra dig endnu.

Domænet er ikke låst for at holde det "fanget"; det kræver kun en simpel anmodning for at låse op og få EPP-koden til transfer. Send venligst en mail til support@bricksite.com med dit domænenavn, kontooplysninger og denne anmeldelse - vi prioriterer det og sender koden inden for få timer. Se også vores guide her:
support.bricksite.io/da/article/hvordan-far-jeg-en-authepp-kode-1eplrum/

Tak for at melde dig, og undskyld besværet. Lad os få det løst!

Bedste hilsener,
Bricksite Support

Bricksite... nej tak!

Denne besked har jeg sendt som mail til Bricksite d. 3. feb. 2026

--------------------------------------------------------------
Hej Nikolaj

Jeg haft min forretning i snart 17 år og jeg har mange gode samarbejdspartner.
Men jeg har dog aldrig oplevet noget som dette her med Jer – og jeg kan se her på trustpilot at jeg er langt fra den eneste.
Det er simpelthen for useriøst til mig det her… og det er der flere grunde til:

1. I laver en opdatering i Jeres system som skaber en masse problemer – UDEN at fortælle Jeres kunder om det.
2. Og så har I haft over et halvt år til at få styr på de her problemer – uden at det er lykkedes for Jer.
3. Jeres svar tider er på flere uger/måneder – hvilket er meget utilfredsstillende.
4. Jeg har adskillige gange bedt Jer om at ringe til mig – uden held.
5. Da min nye webdesigner gik i dybden men Jeres opbygning – fik jeg nogle foruroligende oplysninger.

Så nu er jeg gået over til WordPress – og derfor stopper vores samarbejde (selvfølgelig) og jeg opsiger hermed mit abonnement.
--------------------------------------------------------------

Nu er der gået over en måned siden de modtog min besked og jeg har stadig ikke hørt fra dem - men det kommer heller ikke som den store overraskelse...

3 de febrero de 2026

Hej "F".

Tak for at dele din mail og gøre os opmærksomme på, at du ikke har hørt fra os. Du har fuldstændig ret i din frustration, og vi tager fuldt ansvar for de forsinkelser, der har ramt dig og mange andre under migrationen. Opdateringen skabte uventede problemer, som vi ikke kommunikerede godt nok om fra starten, svar-tiderne var utilækkelige, og vi tabte bolden på dine anmodninger om opkald.

Vi har nu styr på de værste migrationstekniske issues og er tilbage med normal support.

Undskyld dybt for oplevelsen. Det lever ikke op til, hvad vi ønsker at levere. Tak for ærligheden.

Bedste hilsner,
Mike

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har har jeg haft min hjemmeside hos…

Nu har har jeg haft min hjemmeside hos Bricksite i snart 10 år, brugt enormt mange timer på at designe den og vedligeholde den. Uden varsel konverteret den til et nyt design, der på ingen måde er kompatibelt med det gamle. Det medfører at alt design er ødelagt, min hjemmeside er total til grin og min virksomhed kommer til at fremstå amatøragtig. Det værste er næsten at supporten er fuldstændig tavs og svarer ikke på beskeder i flere måneder, det er som om virksomheden er fuldstændig død. Jeg må derfor gå den tunge vej og begynde at designe siden forfra hos en anden udbyder. Men nu kommer det sjove, jeg får ikke lige opsagt mit abonnement straks, men skriver og beder om refusion får de måneder hvor siden var ubrugelig og vupti det kunne de sørme godt svare på. Gæt selv, nej rigtig gættet, det kunne ikke lade sig gøre. Jeg kan selvsagt ikke på nogen måde anbefale Bricksite.com

23 de septiembre de 2025

Hej K A,

Du har ret i alt - efter 10 år med os fortjente du langt bedre end en uvarslet migration, der ødelagde dit design og gjorde din side ubrugelig, kombineret med måneder uden svar fra support. Vi tabte bolden fuldstændigt her, både på kommunikation før opdateringen og på at hjælpe dig i realtid, og det undskylder vi dybt.

Hvis du har brug for dataeksport, domænefrigivelse eller anden hjælp til overgangen, prioriterer vi det samme dag via chat eller telefon. Support er nu fuldt operationel igen.

Tak for din tålmodighed og de 10 år. Vi forstår godt, at du skifter, men håber at gøre det mindst besværligt.

/Mike

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget skuffende oplevelse med Bricksite efter intern opdatering

Vi har gennem mange år været kunde hos Bricksite og har sådan set været tilfredse med deres system. Efter en intern opdatering fra Bricksites side er vores hjemmeside imidlertid blevet væsentligt forringet. Flere funktioner fungerer ikke længere, layoutet er ændret markant, og både dokumenter og cookie-banner er forsvundet.

Bricksite har oplyst, at cookie-banneret ikke er deres ansvar, og har samtidig meddelt, at der ikke foreligger en brugbar backup af den oprindelige version af vores hjemmeside. De backups, vi selv har taget, kan heller ikke anvendes i det nuværende system.

På trods af omfattende korrespondance og en skriftlig erkendelse fra Bricksite af, at fejlen ligger hos dem, er der endnu ikke sket en reel løsning. Sagen synes desuden at blive flyttet rundt internt uden en klar ansvarlig kontaktperson.

Som kunde står vi derfor tilbage med en ikke-fungerende hjemmeside, tab af indhold og en oplevelse af manglende fremdrift og ansvarstagen fra Bricksites side. Det er efter vores opfattelse en utilfredsstillende håndtering, særligt fra en virksomhed, der beskæftiger sig med IT og Webhosting.

Hvis det var muligt at give 0 stjerner, havde vi valgt det!

Vi forventer, at Bricksite hurtigst muligt retter op på forholdene, så systemet bringes tilbage til sin tidligere funktionalitet, og at dette sker gennem reel handling og ikke blot tomme løfter!

3 de septiembre de 2025

Hej Kirsten

Først og fremmest er jeg virkelig glad for at høre, at du længe har været en tilfreds kunde hos os.

Derfor gør det mig også ekstra ked af, at vi den seneste tid ikke har leveret den service, du med rette kan forvente.

Jeg ved, at vores svartider på supporten de sidste måneder har været alt for lange, og at vi ikke har været gode nok til at følge op.
Det har været frustrerende for dig, og det er jeg oprigtigt ked af.

Flytningen til et nyt system medfører uundgåeligt nogle visuelle ændringer på ens hjemmeside.

Det forstår vi godt kan være træls for kunder, der har lagt meget tid i detaljerne i det gamle system.
Vi mener dog, at det på den lange bane er til fordel for vores kunder at komme over på en mere moderne og stabil platform, hvor vi kan tilbyde en bedre oplevelse.

Det sagt, skal der selvfølgelig ikke være ting, der ikke fungerer, eller dokumenter der mangler.

Dit cookiebanner er, siden du skrev, blevet fikset i samarbejde med supporten. Det er dejligt at se.

Problemet viste sig at være en forkert opsætning hos udbyderen Cookiebot.

Jeg har også personligt taget din sag i hånden, så du ikke skal skrive frem og tilbage med flere forskellige. Det forstår jeg godt er en irriterende oplevelse.

Når det er sagt, er det dog sådan, vores proces normalt er, så alle får hjælp af dem, der er bedst til de specifikke områder:

Du har snakket med Lasse og Victor, som står for hurtigt at komme med løsninger på de mindre problemer.

Du har snakket med Thomas, som er en af de designere vi har hyret, til at rette din side til i det nye system.

Og til sidst har du haft fat i mig, Nikolaj, for at løse de komplekse tekniske problemer du løb ind i.

Jeg er glad for, at vi nu er ved at have rettet op på de sidste udfordringer, du har løbet ind i. Herfra håber jeg virkelig, at vi igen kan levere den support, du tidligere har været glad for som kunde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Simpelthen alt for dårlig service

Simpelthen alt for dårlig service. Jeg har haft hjemmeside hos Bricksite i mange år og i år har de så lavet en omlægning. Efter det virker intet mere. Jeg kan ikke selv opdatere ændringer, knapperne virker ikke, så når jeg trykker 'Gem', så sker der intet!
Tidligere har der været rimelig svartid på henvendelser, men nu drukner mine spørgsmål i cyperspace. Ingen svar.

1 de noviembre de 2025

Hej Marina

Jeg ved, at vi de sidste måneder har haft alt for lang ventetid på supporten, og at vi har været for dårlige til at svare. Det har været frustrerende for dig, og det er jeg oprigtigt ked af.

Din sag har ligget i kø hos vores designere, som heldigvis i mellemtiden har fået rettet din side til.

Du har ventet alt for lang tid, det vil jeg give dig ret i. Det er jeg virkeligt ked af.
Vi har desværre haft en lang liste af kunder, der skulle hjælpes, men den er heldigvis i bund nu, så du burde opleve markant hurtigere svartider fremover.

Jeg er taknemmelig for, at du giver os feedback og fortæller, at det ikke har været godt nok, for det har det bestemt heller ikke.

Jeg vil gøre mig umage for, at din oplevelse bliver rigtig god herfra 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bricksites support er som sædvanligt fænomenalt god

Bricksites support er som sædvanligt fænomenalt god. De fik løst en længere række spørgsmål, inkl. en meget teknisk forespørgsel omkring DNSSEC, de ikke selv havde prøvet før - og på kort tid var det hele oppe at køre. Jeg er faktisk ret imponeret. Når man skriver med dem, føles det som et samarbejde om at nå frem til målet, hvor alt kan lade sig gøre — og det kunne det så også i dette tilfælde :).

Min mor har pt. også sin hjemmeside ved Bricksite, og selvom hjemmesideværktøjet måske ikke hører til den super fancy kategori, så er hjemmesiden pæn og professionel — det vælter ind med nye patienter, i en grad så hun overvejer at gøre sin privatpraksis til sin primære beskæftigelse.

Jeg vil i hvert fald anbefale Bricksite til personen eller virksomheden, der blot har brug for en enkel, hurtig hjemmeside — det er et rigtigt godt sted at starte som ny virksomhed, selvstændig, eller blot som personlig hjemmeside. Og så kan man selvfølgelig vokse fra Bricksite på et tidspunkt.

Jeg kan se, at der henover sommeren har været problemer, som har affødt nogle negative reaktioner. Til det vil jeg blot sige, at det efter min opfattelse klart er undtagelsen; og at tingene generelt altid fungerer upåklageligt ved Bricksite. Der virker også til at være kommet styr på det hele igen.

29 de octubre de 2025

Hej Henrik

Jeg er så glad for at høre, at din oplevelse med mine kollegaer på supporten har været god.
Det får jeg sagt videre med det samme 💪

Jeg er glad for at du mærker, at deres formål er at hjælpe, og ikke bare at få lukket sagen.

Det er så fedt at høre, at din mor, har success med hendes hjemmeside. Det er jo lige det, vi drømmer om.

Endnu en gang tak for de fine ord!

Dårlig kontakt med kundeservice

Har nu prøvet at komme i kontakt med kundeservice i næsten 3 uger for at løse et kæmpe problem på min hjemmeside, hvor jeg ingen opdatering eller lign får - hjemmesiden er blevet helt ødelagt efter opdateringen, hvor jeg så har brugt tid og energi på at opdatere den, for at en masse elementer slet ikke virker (som ikke er min kode, men elementer fra Bricksite.)

Jeg er rigtig ked af at man betaler for at have sin hjemmeside hos Bricksite for at blive mødt med en kundeservice som ikke svarer, og nu sætter mig i dårligt lys hos en kunde hvor jeg er ansvarlig for hendes hjemmeside... Jeg vil ikke anbefale Bricksite, og er træt af at det skal være så svært at få løst et simpelt problem som at billeder ikke vises på siden, og at navigationsknappen ikke virker på mobile...

19 de octubre de 2025

Hej Helena

Jeg kan se, min kollega, har fået løst din sag i mellemtiden, det er jeg super glad for at se.

Jeg vil til gengæld gerne personligt undskylde for den lange ventetid.
Jeg kan se du har sendt flere beskeder og spurgt at få svar.
Det er selvfølgeligt ikke godt nok.

Henover sommeren flyttede vi en stor del af vores kunders hjemmesider til vores nye platform. Det gjorde vi hurtigere end planlagt for at sikre højere sikkerhed og stabilitet. Der har ikke været brud eller tab af data, men vi valgte at handle hurtigt for at passe bedst muligt på alle hjemmesider.

Desværre betød det ekstra pres på vores kundeservice, som du desværre har mærket.

Vi har løbende sat løsninger i søgen for at rette op på det høje pres, og jeg kan endeligt sige, at det er lykkedes.

Du skulle derfor få meget flottere svartider fremover.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg betaler for en service jeg ikke får - Bliver utilfredse kunder overset på Trustpilot?

Jeg har arbejdet hårdt på at opbygge min hjemmeside gennem flere år. I over en måned har jeg desværre ikke haft en fungerende hjemmeside, fordi Bricksite har opdateret systemet til en ny version.

Det betyder, at jeg ikke kan vise mine malerier frem længere, og alle de tekster, jeg havde lagt op, er utilgængelige. Hjemmesiden ser mærkelig ud, og intet fungerer fra menuen.

Jeg betaler stadig for en service, som jeg ikke får. Derudover er jeg meget skuffet over deres respons i forhold til både deres engagement til at løse problemet og deres kommunikation.

På Trustpilot står det tydeligt, at Bricksite ikke besvarer negative anmeldelser. Det viser en uinteresseret holdning over for utilfredse kunder, og det er helt uacceptabelt.

Ingen reaktion på kritik udviser manglende engagement og ligegyldighed.

26 de septiembre de 2025

Hej Evi

Manglen på svar herinde, har bestemt ikke været på grund af mangel på interesse. Tvært imod, har det simpelthen været fordi, vi har haft så travlt med at hjælpe kunder, at vi ikke har været gode nok til at komme herind og holde kommunikationen. Det beklager jeg meget.

- Vi har styrket vores organisation med mere erfaring og bedre processer

For at være helt åben: På det højeste havde vi knap 300 kunder, der ventede på svar. Det skammer jeg mig over. Vi er nu nede på 170 sager og arbejder målrettet hver uge på at få hjulpet de sidste kunder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har har jeg haft min hjemmeside hos…

Nu har har jeg haft min hjemmeside hos Bricksite.com i 7 år, brugt enormt mange timer på at designe den, og nu har de så uden varsel konverteret den og alt design er ødelagt, mit hjemmeside er til skraldespanden, spildt arbejde og hermed mister jeg også min okay placering på Google, samt at jeg har betale en ret pæn pris for at have min side her, noget jeg har været glad for, men jeg føler mig komplet sjoflet af dette her. Der står at mit domæne er blokeret og der er ikke adgang til min hjemmeside. Kan herefter ikke på nogen måde anbefale Bricksite.com

23 de septiembre de 2025

Hej Stine,

Jeg beklager meget den dårlige oplevelse i konverteringen. Der vil være ting, der ser anderledes ud, når hjemmesiden konverteres over i et nyt system.

Til gengæld, skal den da BESTEMT ikke ligne noget der er "til skraldespanden".

Hvis du skriver en besked til vores kundeservice, har vi to dygtige designere siddende, som hjælper kvit og frit, med at rette din hjemmeside til, så den ser skarp ud igen 🙌

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det har nu i rigtig lang tid ikke været…

Det har nu i rigtig lang tid ikke været muligt at redigere siden pga midlertidig vedligeholdelse. Jeg prøvede også for 14 dage siden med samme resultat

18 de septiembre de 2025

Hej Alf

Jeg kan se at vores kundeservice har vendt tilbage og løst fejlen. Vi flyttede over i et nyt system henover sommeren, og dit login gik desværre stadig ind i det gamle system.

Jeg er dog ked af den dårlige oplevelse, og forstår godt, at den lange svartid har gjort det ekstra frustrerende.

STORE PROBLEMER MED BRICKSITE

For 3 uger siden købte og betalte jeg desværre for et årsabonnement samt for køb af et domænenavn hos Bricksite. MEN INTET ER SKET SIDEN. Firmaet virker helt dødt. For 1 uge siden fik jeg dog en enkelt kontakt med firmaet. De ville markere mit problem som "kritisk", men lige lidt har det hjulpet. Der har ikke været nogen reaktion overhovedet fra firmaet siden da.

2 de septiembre de 2025

Hej Egon

Det ser heldigvis ud til at din sag er løst, men jeg vil stadig gerne personligt undskylde for den langsomme svartid du har oplevet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der er ingen hjælp at hente

Jeg har haft min hjemmeside hos Bricksite i mere end 10 og været utrolig tilfreds. Nu har de helt uden varsel konverteret til ny platform for nogle måneder siden. Hele designet er ødelagt i konverteringen og der er absolut ingen hjælp at hente. Jeg er nærmest desperat, da siden ikke kan udgives førend den er rettet op og min virksomhed er helt afhængig af opdateringer. Jeg forsøger selv at genskabe siden; men der er fejl i funktionalitet bl.a. det at oprette slides. Hverken i Crome eller anden browser. HJÆLP Bricksite.

1 de septiembre de 2025

Hej Birgitte

Jeg ved, at vi de sidste måneder har haft alt for lang ventetid på supporten, og at vi har været for dårlige til at svare. Det har været frustrerende, og det er jeg oprigtigt ked af.

Ingen svar, ingen hjælp

HELE august har jeg rykket for at få løst et problem på min website, der har eksisteret siden juni. På trods af vedvarende kontakt i juni og juli, er problemet stadig ikke løst, selvom kundeservice påstår de arbejder på sagen. I august er al kontakt fra Bricksite død. Hverken chat eller mail til kundeservice får svar. Mit problem er, at mine blogindlæg ikke indlæses. Og da hele min website er blogbaseret, er det et ret væsentligt problem 🙃

31 de agosto de 2025

Hej Line

Jeg kan se, jeg løste dit problem her d. 19. september, hvilket jeg er klar over, bestemt er for lang svartid. Jeg vil derfor rigtigt gerne undskylde, og komme med en forklaring for, hvad der er sket hos Bricksite.

NOGET ER GALT

Været trofast kunde og meget glad for Bricksite siden 2019, MEN noget er virkeligt galt - de svarer ikke mails, den faktura jeg indbetalte i november 2024 for 2025 er ikke registreret og mine domæner står som deaktiveret og INGEN RESPONS fra dem. Har kollegaer der oplever det samme.

21 de agosto de 2025

Hej Anne-Lise

Jeg kan se at vores dejlige supportere heldigvis har fået løst din sag i mellemtiden, men jeg vil stadig gerne lige fortælle, hvad der er foregået henover sommeren, da jeg forstår din frustration.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende kontakt med support…

Nu har jeg haft min hjemmeside hos brickside i snart 5 år og været meget tilfreds med både brugervenlighed, supporten og professionelt udseende!

Men igår efter jeg har lavet en rettelse, kan hverken mine kunder eller jeg selv se hjemmesiden og det værste er at jeg ingenting har hørt fra brickside siden igår, hvor jeg fik en standard forklaring om at de havde lagt alle sider over i deres eget redigeringsværktøj!!!
Der står desuden at mit domæne er parkeret....hvad betyder det???
Så er det nu jeg skal se mig om efter en
anden udbyder for lige nu føler jeg mig helt lost.
Mangler virkelig info om, hvad det sker

5 de agosto de 2025

Hej Helle

- Vi har styrket vores organisation med mere erfaring og bedre processer

Jeg kan se på din sag, at du har fået hjælp til at rette din nye hjemmeside til, men at du havde nogle yderligere ændringer der skulle til, og at du venter på svar fra vores designere. Det har du gjort siden d. 27 august, hvilket jeg fuldstændigt giver dig ret i er for længe.

Vi har, hele Bricksite holdet, et ugentligt møde i aften, og jeg vil sørge for at bringe din sag op, så den kan bliver prioriteret.

⭐ Loyal kunde siden 2011 – men nu skuffer Bricksite desværre

⭐ Loyal kunde siden 2011 – men nu skuffer Bricksite desværre
Jeg har været kunde hos Bricksite siden 2011 og har i mange år været meget tilfreds med både deres hurtige kundeservice og de professionelle, brugervenlige hjemmesider 🧑‍💻✨

Derfor var jeg også tålmodig og positivt indstillet, da Bricksite i foråret 2025 blev ramt af et hackerangreb og lancerede deres nye system. Jeg tog imod tilbuddet om at få mine sider overført – hvilket i princippet er en fin løsning.

Men herfra gik det desværre galt.

🔧 Overflytningen blev ikke korrekt udført
På trods af løfter om, at alle sider ville blive flyttet korrekt, har jeg siden da oplevet:

fejl i design og opsætning,

farver der vises forskelligt fra udgivelse til visning,

og problemer på både desktop og mobil, som også mine kunder oplever 📱❌

🤝 God dialog – i starten…
Jeg havde i første omgang en god dialog med supporten, som lovede, at en tekniker ville tilrette siden manuelt. Det lød betryggende – og jeg følte mig hørt 🙏
Men der sker intet. Der loves og loves – uden handling. Jeg har selv forsøgt at rette siderne, men det er nærmest umuligt at arbejde med.

🚨 Min forretning lider – og jeg føler mig negligeret
Jeg er 100 % afhængig af mine sider, da jeg samarbejder med både private og offentlige aktører. Det her koster mig penge hver eneste dag.
Det gør det ekstra skuffende, at jeg – trods min loyalitet siden 2011 – nu oplever at blive afvist og negligeret.

🙏 Håb om handling – ellers må jeg se mig om
Jeg håber inderligt, at denne anmeldelse kan få Bricksite til at tage mit (og andres) problem alvorligt, så jeg ikke skal skifte udbyder for mine i alt 5 hjemmesider 🌐💼

💬 Jeg er stadig klar på dialog og løsning – men nu haster det.

5 de agosto de 2025

Hej

Jeg ved, at vi de sidste måneder har haft alt for lang ventetid på supporten, og at vi har været for dårlige til at svare, selvom du gentagende gange har rakt ud efter status. Det har været frustrerende, og det er jeg oprigtigt ked af.

- Vi har styrket vores organisation med mere erfaring og bedre processer

Jeg kan se i vores mailtråd, at nogle af disse tiltag har hjulpet, og at du har lidt bedre dialog kørende med vores kundeservice nu, og at de har fået hjulpet til, med en række af dine hjemmesider.

Dog retter det ikke op på alt den tid, din hjemmeside ikke har været til at rette i, og jeg vil gerne kompensere med forlængelse af dine abonnementer, hvis du bare spørger efter mig i supporten 🙌

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har store problemer med vores mail…

Vi har store problemer med vores mailløsning, som vi har købt i forbindelse med vores hjemmeside hos Bricksite.
Mange af vores kunder modtager ikke vores mails og pt. kan vi slet ikke sende mails ud.
Det koster os dyrt i både tid og penge, da vi er helt afhængige af at være i stabil kontakt med folk.

Supporten har været i gang med at finde en løsning i flere uger, men det lykkes ikke.
Vi har været i kontakt med 3 forskellige på supporten, men der bliver ikke fulgt op, vi kan ikke få svar på, hvornår vores mail kommer til at virke igen og vi kan ikke ringe til nogen, da der ikke ydes telefonisk support. Meget frustrerende.
Skal du bruge en hjemmeside/mailløsning til din lille virksomhed, så vælg en anden udbyder.

14 de julio de 2025

Hej Marlene

Nu har vi heldigvist fået løst din sag tilbage d. 14. august, men jeg forstår stadig din frustration, og vil derfor komme med en mere dybdegående forklaring her.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kreativ dræber for webudvikler med minimumserfaring

Bricksite tilbyder en basal webbuilder med templates der virker fint, såfremt at du ikke ønsker at ændre på layoutet.
Kundeservice svarer altid hurtigt, det er dog ofte med svaret: "den funktion har vi desværre ikke".

Hvis du har erfaring med webdesign vil jeg absolut ikke anbefale Bricksite - det er en kreativ dræber der leder til utilfredsstillende løsninger som resultat af manglen på muligheder for customization.

For mig har det ikke været muligt at lykkes med en eneste af mine (vældigt simple) designløsninger som tiltænkt.
Det er alt fra text-styling og padding-justering på knapper til grid-layout og basale card-designs med minimumsforventninger til mobilresponsivitet, der er umuligt at implementere.

Min baggrund:
Multimediedesign studerende på 2. semester (Jeg er allerede langt overkvalificeret, hvilket er sigende for Bricksites niveau inden for funktionalitet).

Min grund til at bruge Bricksite, er som et alternativ til manuel kodning, da jeg skal bygge en hjemmeside til en kunde der har behov for selv at kunne ændre på indhold løbende.
Desværre betyder det i mit tilfælde, at jeg er nødt til at gå på meget stort kompromis med designet grundet de begrænsede funktioner.

Jeg håber på en forbedret løsning i fremtiden.

20 de marzo de 2025

En femstjernet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ oplevelse

Et fantastisk team, som jeg efterhånden har lært at kende, siden det blev etableret. Teamets medlemmer yder altid en stor hjælp, og selv hvis man har svært ved det tekniske, er de utroligt tålmodige og imødekommende. Der tilbydes endda gratis kurser, som man nemt kan følge online.

Bricksite-teamet arbejder med en sjælden grad af gennemsigtighed – man oplever aldrig skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser. For mig, der har rundet nogle år, men stadig ønsker en stilfuld og moderne hjemmeside, føles det som at have et teknisk kyndigt barnebarn til rådighed døgnet rundt.

Man får altid et brugbart svar, og derfor kan jeg kun give Bricksite topkarakter og varmt anbefale det til andre, der overvejer at starte deres egen hjemmeside. Det er ikke bare brugervenligt, men også sjovt – og ovenikøbet til en rigtig fornuftig pris!

12 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.