Riktigt nöjd med mitt köp. Dem har en snygg design och jag får ständigt frågor vart lamporna är ifrån. Dessutom jätte bra service med trevligt bemötande och bra hjälp. Rekommenderar varmt!
Jag beställde en Tullgarn golvlampa med tillhörande skärmar till ett bra pris. Lampan var bra men inte färgen på skärmarna. Jag strulade en del och bytte till och lämnade sedan tillbaka ytterligare e... Ver más
- Tienda de iluminación
- Servicio de reparación de artículos eléctricos
- Proveedor de pantallas de lámpara
- Proveedor de bombillas
- Asesor de iluminación
Escrito por la empresa
Välkommen till Bright 1-2-3, Stockholms bästa lampbutik! På Bright 1-2-3 strävar vi efter att erbjuda mer än "bara" produkterna vi säljer. Som kund hos oss kan du förvänta dig en service utöver det vanliga och en kvalité som genomsyrar hela processen från första möte, vidare genom köpet och under hela produktens livslängd. Vår vision är att, med ljus, bidra till att göra människors viktigaste platser mer funtionella, mysiga, snygga och hållbara.
Markusplatsen 1F, 131 34, Nacka, Suecia
- 086405123
- kundtjanst@bright123.se
- www.bright123.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snabbt och lätt
Riktigt nöjd med mitt köp.
Riktigt nöjd med mitt köp.
Dem har en snygg design och jag får ständigt frågor vart lamporna är ifrån.
Dessutom jätte bra service med trevligt bemötande och bra hjälp.
Rekommenderar varmt!
Högsta betyg
Jag kan inte annat än varmt rekommendera Bright123. De har ett väldigt bra produktutbud med hög kvalitet till vettiga priser. Dessutom har de en kundtjänst utöver det vanliga. De åtgärdade min reklamation på två röda minuter och jag fick pengarna tillbaka omgående samt ett löfte om att de skulle ta kontakt när en ny felfri lampskärm hade kommit in. Ja, det är till och med bättre service än i en fysisk butik vill jag nog påstå och skäl nog att återkomma när jag behöver köpa belysning på nytt!
Bra service!
Vi fick ett bra och hjälpsamt …
Vi fick ett bra och hjälpsamt bemötande och vår beställning behandlas mycket snabbt och till vår belåtenhet .
Samt tydliga svar på frågorna vi hade om produkterna .
Trevligt bemötande och bra service
Trevligt bemötande och bra service, återkommer gärna igen när behovet finns
Försändelsen tog lite tid
Försändelsen tog lite tid, men allt var väl packat och väl skyddat under transporten.
Lampskärmarna motsvarade helt min förväntan!
Enkel e-handel och snabb hantering
Enkel e-handel och snabb hantering, mycket nöjd!
Snabb och smidig orderhantering men...
Snabb och smidig orderhantering, betalning och leverans. Jag gillar dock när man skapar förutsättning för snabb och smidig retur i de fall en beställning blir fel. Jag beställde lysrörslampor av en lite "ovanligare" sort där man ska ha koll på typ, bokstavskombinationer och wattal...
Snabb leverans!
Ganska snabb leverans trots vädret
Fina takkoppar och snabb leverans!
Trevligt att de säljer även…
Trevligt att de säljer även reservdelar, mycket förtjänstfullt.
Bra leverans
Bra leverans.
När jag hämtade ut mina lampskärmar så skulle jag köpa till lampor, fick förslag på för tok för starka lampor. Vilket genererade köp av nya lampor… på Bauhaus
Det blev inget köp då man ej kan välja…
Det blev inget köp då man ej kan välja varken leverantör eller ombud. Handlar bara hos företag som låter mig välj i en lista på olika leverantörer och vilket ombud jag vill hämta hos. Råder alla som läser detta att göra detsamma.

Respuesta de Bright 1-2-3
Más información sobre otros tipos de reseñas.