Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den ene stjerne skyldes udelukkende, at jeg ikke kunne give dårligere karakter. Vi bestilte 3 is med 2 kugler i hver, og "manden" formår at lave 2 af dem forkert. På trods af at jeg blev bedt om at g... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har lige besøgt stedet , meget langsom betjening da vi kun skulle ha drikkevarer og is , vi gjorde opmærksom på at det var rotter , hvortil det blev svaret at det var kommunens problem , hmm synes nu... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super venlig betjening, hurtige med drikke snart efterfulgt af maden, Havkat. Undertilberete kartofler, trådet grønkål, lidt (som I MEGET LIDT) sovs og en lækker tilberedt Havkat. Dejlig softice til... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ok pizza men ikke til 139 kr

Ok pizza men ikke til 139 kr. Det prøver jeg ikke igen for så meget bedre en romal pizza er den ikke. Den skal være lækker til de penge og ellers forventer man vel et resturant med den pris at være virkelig spitze klasse. Kom nu venner, vil så gerne støtte jeres resturant men syntes bare jeg bliver lidt skuffet hver gang

12 de febrero de 2022

Kulmule så englene sang

Vi havde bare tænkt vi skulle have hurtig aftensmad i forbindelse med et besøg på sygehuset. Sikken en overraskelse at få så lækkert mad. Jeg kan anbefale deres fiskeretter og vegetarretter.

5 de septiembre de 2020

Vi bestiller bord til kl 18

Vi bestiller bord til kl 18 , og bliver mødt af en skøn tjener , og vi får vores drikkevare, og bestiller vores mad , man ja det går 1.1/2 time før vi , få at vide de har travlt og ikke glemt , så lidt efter er vores bon væk, og vi spiser så i holde ikke ok , og mandens bøf gammel , så må vente på en nye , 2 timer før han får sin mad ikke ok 🙈

12 de septiembre de 2019

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales, dårlig mave oplevelse.
Det startede som en fantastisk oplevelse, men ende i total fiasko. Menukort og havnen i baggrunden skulle ellers gøre det til en uforglemmelig aften. Uforglemme, bare ikke på den fede måde. Min kæreste og jeg betilte begge forretstallerken med rejer og laks m.m. efterfølgende fik jeg Chefens favorit T-bone steak og min kæreste fik steakmenu mørbrad og oksefile. Begge har vi ødelagte maver og ikke nok med det sluttede tjener med at tabe sovseske på mig. Det er selvfølgelig et uheld og ikke bevidst handling. Havde vi ikke sluttede aften med ødelagte maver, havde jeg gerne bare tænkt stakkels tjener med dårlig samvittighed og grint lidt af dette. Men så mange penge for så dårlig en oplevelse. Øv

3 de agosto de 2018

Fantastisk sted

Var på kursus i uge 11 og 12 og besøgte Bryggen hvor en kollega og jeg første gang fik Ribeye på 600 og 400 gr og 3 stk "smage øl" på 15cl ,
alt var perfekt og top service med fuld info om maden og de 3 øl ..
I uge 12 vendte vi tilbage denne gang fik vi forrets tallerken af lakse roulade, laks og rejer som bare var så lækkert med husets hvidvin derefter stod den på 250 gr mørbard i top og igen en ribeye på 400. Alt var som ønsket og prisen er god

26 de marzo de 2017

Super mad og service

Vi har spist der flere gange, og er endnu aldrig blevet skuffet. Maden er rigtig god og velsmagende. Betjeningen er behagelig og der er en rigtig god atmosfære.

20 de agosto de 2014

Fantastisk positiv oplevelse

Spiste på Restaurant Bryggen på Thisted havn mandag d 14 juli 2014. Maden var super god, prisen rimelig, betjeningen usædvanlig perfekt og udsigten dejlig. Før maden blev der stillet lunt og friskbagt brød på bordet- og selv det var en positiv overraskelse. Det viste sig at være flutes bagt på mask (et maltsmagende biprodukt fra ølbrygningen) og da jeg spurgte hvad det var for noget brød fik jeg både opskrift og en pose mask med hjem. En restaurant jeg helt sikkert kommer på igen og gerne anbefaler.

17 de julio de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.