Bulbs4you Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en goede communicatie! Altijd alles netjes verpakt met duidelijke labels. En altijd een leuk presentje! Bij de dahlia's ook geen onjuist gelabelde knollen ontvangen afgelopen jaar (zoals... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hatten wurzelnackte Hortensien bestellt. Lieferung erfolgte nach 7 Tagen per DPD. Die Pflanzen waren ordentlich verpackt und es gab noch eine Dahlie dazu geschenkt. Der Preis war attraktiv und langsam... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich habe Dahlien bestellt, kamen Recht zügig an trotz Auslandsbestellung. Bekam eine Dahlie als Geschenk und einen 10% Gutschein für meinen nächsten Einkauf. Alles super verpackt in nachhaltigen Papie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wow. Er waren 4 bollen van de papaver niet opgekomen. Dat heb ik het bedrijf laten weten en ik kreeg gelijk 9 bollen papaver gratis toegestuurd om te vervangen. Bovendien ontving ik nog 5 bollen van... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

71 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

40 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Thanks a lot

Thanks a lot! The bulbs are great and already sprouting. Special thanks for the surprise dahlia. You made my day

6 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie knollen en kreeg nog een dahlia…

Mooie knollen en kreeg nog een dahlia knol kado dat was al helemaal een kadootje
En het zijn ook mooie grote knollen.
Volgend jaar weer 😄

16 de marzo de 2026

Beste Liselotte,
Bedankt voor je mooie review.
Zou je me een mailtje kunnen sturen dan kan ik je de kortingscode toesturen.

Groetjes,
Brenda

Sehr zufrieden

Super schneller Versand, plastikfreie Verpackung und trotz meiner späten Bestellung sehr frische Frühlingszwiebeln. Werde sicher noch öfter hier bestellen.

24 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel keus, goede prijs en snel verzonden

Enorme keus in lente- en zomerbloeiers voor een zeer schappelijke prijs, snel verzonden ook, top!

3 de enero de 2026

Respuesta de Bulbs4you

Bedankt voor je mooie review. zou je me even een mailtje kunnen sturen dan kan ik je de kortingscode toesturen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is de tweede keer dat ik bij deze…

Dit is de tweede keer dat ik bij deze website bestel, en net als de eerste keer was het ook deze keer weer vol met een geweldig en warm gevoel.
Ik ontving het pakket precies één dag voor Nieuwjaar, en toen ik het opende, voelde ik meteen jullie positieve energie.

Dank jullie wel voor het cadeautje, dank jullie wel voor al deze mooie gevoelens, en bedankt dat jullie het begin van het nieuwe jaar voor ons nóg mooier hebben gemaakt.
Ik wens jullie heel veel succes en hoop dat jullie altijd succesvol blijven.
Wij sturen jullie in het nieuwe jaar ook onze positieve energie en wensen jullie altijd geluk en vrolijkheid.

Liefs,
Masoud، Belgium, Gent
31Dec2025

31 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vorig jaar voor de eerste keer dahlia's…

Vorig jaar voor de eerste keer dahlia's besteld. Ze hebben heel veel bloemen gegeven. En nu voorjaarsbollen besteld. Netjes verpakt. Verzending allemaal prima!
En ik ga nu opnieuw dahlia knollen bestellen.
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

2 de diciembre de 2025

Beste Sjaan,

Bedankt voor je leuke positieve review.
kan je me alsjeblieft een mailtje sturen dan kan ik je de 10% kortingscode toesturen.

Aanrader om te bestellen

De bollen waren goed verpakt met een duidelijk leesbaar etiket. Er was een ruim assortiment bollen om te bestellen. Veel keuze uit o.a. allium.
Er zat zelfs een verrassing in de doos. Ik heb ze vandaag allemaal geplant en ze zagen er mooi en stevig uit. Nu nog geduld hebben tot het voorjaar....Het is mij goed bevallen en ze zien mij online zeker terug!

30 de octubre de 2025

Een aanrader!

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij bulbs4you. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.
Mooi assortiment, schappelijke prijzen, snelle levering, keurig verpakt en ook nog een leuke verrassing in de doos. Kortom een aanrader.

24 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel keus, biologisch en kwalitatief!

Al meerdere malen een bestelling gedaan bij deze leverancier. Heel fijn dat alles biologisch geteeld is, er is erg veel keus en de bloemen zijn erg mooi en sterk. Elk voorjaar weer een feestje in de tuin! Het briefje of extraatje als bedankje maakt mij een nog blijere ontvanger.

7 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.