Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Mathias Sommer. I forbindelse med min sag har Mathias været utrolig engageret, nysgerrig og virkelig god til at sætte sig ind i situationen. Han har ha... Ver más

La empresa ha respondido
I forbindelse med et karriereskifte, var skift af fagforening nødvendig. Valget faldt på Business Danmark, da de har mange gode tilbud og lavere kontingent. Allerede et par dage efter skiftet blev j... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er den eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Vi er for ledere, medarbejdere, selvstændige og studerende. Vi styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet og bakker dig op - også juridisk, hvis du får brug for det.
Escrito por la empresa
Vi arbejder kun med dit fag - derfor kan vi reagere hurtigere og finde flere fejl end andre.

Roskildevej 288, 2610, Rødovre, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har brugt business Danmark flere gange ifbm hjælp og rådgivning. Har været yderst tilfreds! De har blandt andet hjulpet mig med ansættelseskontrakt under fusion, Overenskomst, udfordringer under barsel og en tvist omkring provision. Har altid fået hurtig hjælp og svar både pr telefon og skriftligt.
Luxshiga er en i business jeg sidst fik hjælpen af og hun var meget hjælpsom og professionel. Mange tak.
Udmelding af a-kasse og fagforening.
Ved udmeldelse hos jer, er der højt og tydeligt skrevet at ingen kontakt ønskes efterfølgende.
Til trods for dette, bliver I ved med at ringe.
Jeres afdelinger kommunikerer ikke på tværs af hinanden.
Har ellers været godt tilfredse med jer, men at I ikke respekterer en privat holdning, og ret til ikke at blive kontanter er dråben, og gør at jeg nok aldrig mere vil kunne overveje at bruge og anbefale jer.

Respuesta de Business Danmark
Jeg har været utrolig glad for hele forløbet og den kommunikation, der har været mellem Casper og jeg. Jeg er glad for at jeg har jer som fagforening.

Respuesta de Business Danmark
I forbindelse med en fritstilling fik jeg Business Danmark til at bistå i forhandlingerne med min arbejdsgiver. Et forløb der fungerede upåklageligt og med et rigtig fint resultat. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Nicoline Comes herfra.

Respuesta de Business Danmark
Casper er meget grundig i sit arbejde og kommer hele vejen rundt i sin rådgivning. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Business Danmark
Allerede et par dage efter skiftet blev jeg tilbud en stilling, hvor jeg skulle underskrive den nye kontrakt samme dag og starte i virksomheden dagen efter. Jeg modtog kontrakten mindre end en time før fagforeningen lukkede. Alligevel formåede Elias fra juridisk afdeling at yde formidabel hjælp, så jeg kunne stille arbejdsgiver de nødvendige spørgsmål og trygt underskrive kontrakten.

Respuesta de Business Danmark
Meget professionel og personlig service. Utrolig kompetent hjælp og støtte fra Mathias Sommer.

Respuesta de Business Danmark
Hurtigt og professionel håndtering af sagen.

Respuesta de Business Danmark
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Mathias Sommer.
I forbindelse med min sag har Mathias været utrolig engageret, nysgerrig og virkelig god til at sætte sig ind i situationen. Han har haft en meget positiv energi og har været oprigtigt interesseret i at forstå alle aspekter af sagen, hvilket gjorde, at jeg hele vejen igennem følte mig taget seriøst.
Mathias har været både professionel, grundig og meget til stede i dialogen, og det har givet en stor tryghed i en situation.
En klar anbefaling herfra.

Respuesta de Business Danmark
Casper Reissmann er fantastisk! Det er en af de bedste juridiske oplevelser, jeg har prøvet. Han kendte sit stof, var fagligt dygtig, men også personlighedsmæssigt var det vigtigt, at man i en svær tid har at gøre med et menneske, der behandler en godt. At være advokat er ikke kun at have styr på det tekniske, nej, det er også at have styr på det menneskelige. Jeg følte, at jeg fik den rigtige rådgivning og støtte, og at jeg har fået noget for de penge, jeg har indbetalt som medlem over flere år.

Respuesta de Business Danmark
Fik super god hjælp i forbindelse med et jobskifte. Er meget tilfreds.

Respuesta de Business Danmark
Kompetent og hurtig rådgivning i forbindelse med jobskifte og klausuler.

Respuesta de Business Danmark
Mathias har været en kæmpe støtte og fremragende rådgivning hele vejen igennem. Kunne ikke have bedt om en flottere håndtering og assistance i min sag!

Respuesta de Business Danmark
Jeg har haft en meget professionel hjælp og rådgivning af Jesper. En snak i øjenhøjde som gave svar på mine spørgsmål og efterfølgende en professionel opringning på telefonen dagen efter som status og opfølgning.
Tak 🙏🏻

Respuesta de Business Danmark
Tillidsfuld samtale med juridisk afdeling som virkelig hjalp mig videre på en rigtig god måde - stor anbefaling herfra

Respuesta de Business Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.