Bestilte varen kl 12.30. Kunne afhente i pakkeshop næste dag kl 9.00. Det kan man da kalde hurtigt service. Varen var som forventet. Fair pris. Pakket ordentligt ind. Nem og fin hjemmeside. Kommer k... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg købte et Philips 55 tommer tv med ambilight, og kan varmt anbefales. Ingen problemer hurtig og sikkert levering og super tilfreds mange tak
La empresa ha respondido
Hurtig expedition og mulighed for at afhente selv Sidste stjerne vil blive givet når lokations vejledningen er blevet bedre. Det var lidt svært at finde stedet da Google maps ikke var specielt nøjag... Ver más
La empresa ha respondido
God og hurtig ekspedition. Godt nok lidt vanskeligt at finde rundt i Jenagade, men det ændrer jo ikke noget på selve leveringen.👍👍😀
La empresa ha respondido
Butik24 er første startet under navnet Soundbutikken, med en kæmpe pression for god lyd. Men da kvalitet og kundeservice er vores omdrejningspunkt, har Soundbutikken ændret navn til Butik24. I vores online-butik, er kvalitet omdrejningspunktet. Vores brede udvalg, gør at du altid kan finde den rette løsning af kvalitetsprodukter til dit hjem. Hos Butik24 handler det for os, om at får det bedste udvalg fra de kendte brands, til at finde den usleben diamant blandt de mere nichepræget brands og til den bedste pris. Vi håndplukker selv vores produktudvalg blandt populære og unikke mærker, der med garanti vil falde i god smag hos selv den bedste kender.
Jenagade 22G, 2300, København S, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og en webshop som er let og overskuelig

Respuesta de Butik24
God hjemmeside. Amagerkanere. Ikke plidder pladder information. Total god levering. Total troværdig.

Respuesta de Butik24
Hurtig levering varen lever op til forventningen

Respuesta de Butik24
Billigeste på nettet og pakken ankom indenfor 1,5 dag. Det må næsten være en rekord 😅 anbefales x10

Respuesta de Butik24
Varen var som forventet. Fair pris. Pakket ordentligt ind. Nem og fin hjemmeside. Kommer klart igen

Respuesta de Butik24
Fin service da jeg ringede fordi min pakke ikke kom, de havde overset den. Men fik den hurtige sendt.

Respuesta de Butik24
Dårlig indpakning som ikke kunne anvendes til returnering.
Butikkens udvalg var fint og priserne ligeså. Selve købsoplevelsen var også uden problemer, men modtog pakken kun delvist indpakket i bølgepap og tape, som kompromitterede selve indholdets indpakning.

Respuesta de Butik24
Indtil videre en god oplevelse.
Fornuftige priser, og god kundeservice