1. Tienda de herramientas
  2. Proveedor para baños
  3. Vivero
  4. Tienda de insumos para plomería / fontanería

Buyaparcel are a provider of top quality brands of hand and power tools, plumbing, bathroom and garden products. Formed as a separate entity in 2007, the company has routes in the town of Lowestoft going back to 1978. Godfreys IT Ltd trading as Buyaparcel has its eCommerce website, where customers can order and pay by credit and debit card, AmazonPay or PayPal. In addition we have a local trade counter in Lowestoft that is open to retail customers. Operating from Lowestoft with 40,000 square foot of stock space, Godfreys IT is a multimillion pound organisation that employs 37 people. Where possible Buyaparcel sources product direct from the manufacturer or an approved wholesaler. Most product is available for next day delivery to UK customers.

4,5

9 mil opiniones

Suele responder en menos de 2 semanas

no ha cumplido con lo que anuciaba en ebay

Buyaparcel no cumplio con lo que anunciaba en ebay,,,anunciaba un taladro makita con maletin rigido y no me envio el maletin

31 de marzo de 2014
Logotipo de Buyaparcel

Respuesta de Buyaparcel

Apologies, please contact us at websales@buyaparcel.com and we can resolve this with you.

La informacion no era precisa.

Compre un taladro y venia sin bateria, ni cargador yo no vi que lo especeficara.

28 de febrero de 2014
Logotipo de Buyaparcel

Respuesta de Buyaparcel

The details in the description of the item you purchased state clearly that the item is a bare unit. The picture also reflects this, as there are no batteries or chargers in the image. They are available separately however.

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (8510 opiniones)