Boertien Vergouwen Overduin Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles was netjes en tijdig georganiseerd, de toegang tot e-connect werkte goed, de online omgeving. De locatie was goed in Eindhoven, zaal wat aan de kleine kant en snel warm, wat voor een hele dag on... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellinge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

89 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijne afwisselende training

Een interessante training van drie dagen waarin verschillende onderwerpen aan bod kwamen. Het mooie aan deze training vind ik dat er veel praktijkopdrachten in zitten waardoor je gelijk oefent in een veilige omgeving met mede- cursisten. Een afwisseling in luisteren en doen waardoor het een fijne training om te volgen is.

12 de junio de 2025

Beste Kim,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de afwisseling tussen theorie en praktijk als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat deelnemers in een veilige setting kunnen oefenen en meteen aan de slag kunnen met wat ze leren. Hopelijk zien we je terug bij een volgende training!

Prettig!

Super goede en leuke instructrice, mooie locatie en fijne groep medecursisten.

4 de junio de 2025

Beste Milou,

Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! En we waarderen het ook ontzetten dat je dit met ons deelt. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede inzichten en bruikbare…

Goede inzichten en bruikbare handvatten.
Het is toch bijzonder dat een dier meteen doorheeft wat voor type je bent en daar naar handelt.
Daarnaast ook echt handvatten gekregen die je in de praktijk daadwerkelijk kunt gebruiken.
Zinvolle training!

15 de mayo de 2025

Beste Laurens,

Dankjewel voor het delen van je review! Wij vinden dat inderdaad ook bijzonder en interessant. Wat goed om te horen dat je echt handvaten hebt gekregen die je in de praktijk kunt gebruiken. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

Communicatie, zo nodig!

Prettige omgeving, interactieve docent, goede leerstof.

4 de junio de 2025

Beste Maurice,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. Goed om te horen dat je tevreden bent met de leeromgeving, docent en leerstof. Als je nog verdere inhoudelijke feedback hebt, mag je die altijd nog met ons delen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was niet saai maar echt realistisch…

Het was niet saai maar echt realistisch en fijn dat er een acteur bij was om dingen te kunnen oefenen/ervaren.

23 de mayo de 2025

Beste Janny,

Goed om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad en fijn dat de aanwezigheid van de acteur voor het oefenen en ervaren ook prettig voor je was.

kwaliteitstraining

Een degelijke training door een ervaren en deskundige trainster die goed kon inspelen op wat er in de groep speelde. De veilige sfeer maakte dat ik durfde te experimenteren en er veel van heb geleerd.

16 de mayo de 2025

Beste Monique,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat jouw ervaring met de trainster zo positief was. Goed om te horen dat de sfeer ervoor zorgde dat je durfde te experimenteren en er veel van hebt geleerd. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

Een echte op maat training

Een echte op maat training
Leuk, gezellig en vooral leerzaam. De training is direct toepasbaar en echt op maat gemaakt voor onze organisatie.

21 de mayo de 2025

Beste Saskia,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je de training zowel leuk als leerzaam hebt ervaren! Goed om te weten dat het echt als een op maat gemaakte training aanvoelt. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Professionele interactieve training

Geweldige training professioneel adviseren gevolgd. De trainer was heel professioneel, interactief en paste het programma perfect aan op de wensen van de deelnemers.

7 de mayo de 2025

Beste Esther,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn dat je dat de training Professioneel Adviseren als positief hebt ervaren. Goed om te horen dat de trainer het zo goed deed. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training!

helder/duidelijk

Vooraf werd goed gecommuniceerd. Cursus netjes voorzien van middelen. Gebruik gemaakt van acteur.

2 de mayo de 2025

Beste Sanne,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden was met de communicatie en de middelen. Goed om te horen dat het gebruik van de acteur als positief is ervaren. We doen ons best om de training zo realistisch en leerzaam mogelijk te maken.

Mocht je nog tips of suggesties hebben om de cursus verder te verbeteren, dan horen we die graag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede training met veel praktische tips en oefeningen.

Goede training met ervaren trainer en leuke trainingsgroep. Veel praktische tips en oefenopdrachten. Erg nuttig.

20 de abril de 2025

Beste Sophie,

Bedankt voor het delen van je review! Wat fijn om te horen dat je de training zo goed georganiseerd vond en dat je tevreden was met de trainer. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte communicatie een rommeltje…

Zeer slechte communicatie een rommeltje bij de backoffice. Daarnaast heb ik aangeven dat ik geen cursus ga volgen waarin ik een examen of proefwerkstuk moet maken, bleek wel het geval te zijn.

25 de abril de 2025

Beste Peter,

Dankjewel voor je review. Vervelend om te horen dat je onze communicatie en backoffice als rommelig hebt ervaren. Dat is niet de ervaring die we willen bieden.

We begrijpen dat het teleurstellend is als de inhoud van een cursus anders blijkt dan je had verwacht. We doen ons best om alle informatie over examens en opdrachten vooraf zo duidelijk mogelijk te vermelden. We kijken in dit geval graag nog eens of alles voldoende helder was en of we dit kunnen verbeteren.

Als je dat wilt, kun je contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede info en niet allen tooltjes gebruiken

Goede info en ook veder dan allen tooltjes laten gebuiken

24 de abril de 2025

Beste Mark,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij Boertien Vergouwen Overduin! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blik op pensioen is greep uit je portemonnee

Gewoon een commercieel bedrijf zoals andere opleiders.

19 de abril de 2025

Beste,

Dank voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je de training Blik op Pensioen als onvoldoende waardevol hebt ervaren en dat dit je beeld van ons als opleider heeft beïnvloed.

We hebben ook je inhoudelijke review bij de training zelf gezien en daarop gereageerd. Daarin gaan we in op je opmerkingen over de opzet van de dag, de opdrachten en de rol van de trainer. We nemen je ervaring serieus en gebruiken je terugkoppeling om onze trainingen kritisch te evalueren en waar nodig te verbeteren.

Mocht je openstaan voor een toelichting of gesprek, dan horen we dat uiteraard graag.

Goede trainer

Goede trainer. Interessante reflectie op de stof buiten alleen stof.

5 de abril de 2025

Beste Kaj,

Dankjewel voor het delen van je review! We vinden het fijn om te horen dat je een goede ervaring met de trainer hebt gehad en hopen dat de nieuwe opgedane kennis je veel kan helpen in je toekomstige carrière! We hopen je nog eens terug te zien bij een andere training.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede trainer en waardevolle informatie…

Goede trainer en waardevolle informatie waar ik de rest van mijn carrière iets aan heb.

29 de marzo de 2025

Beste Luuk,

We zijn blij om te horen dat je de trainer als fijn hebt ervaren en dat je waardevolle nieuwe kennis hebt opgedaan waar je de rest van je carrière wat aan hebt. We hopen je nog eens terug te zien bij een van onze trainingen in de toekomst!

Fijne training, veilige omgeving

Goede communicatie, goede afstemming wat wel/niet mogelijk was bij bepaalde mensen. Goed ingegaan op de praktijk, goed ingeleefd en stapsgewijs doorlopen. Rustig alles ook doorgesproken gezamenlijk. Al met al een fijne training, waarin een veilig gevoel gecreëerd werd en dus ook vrij en veilig geoefend kon worden. Maar er was ook zeker ruimte voor een geintje!

28 de marzo de 2025

Beste Annemarie,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We vinden het fijn om te horen dat de communicatie en afstemming goed waren en dat je de training als prettig hebt ervaren. Het is belangrijk voor ons om in te spelen op de praktijk en tegelijkertijd een veilige omgeving te creëren waarin ruimte is om te oefenen, maar ook voor een geintje. We zijn blij dat dit voor jou zo goed werkte en dat je de training als positief hebt ervaren.

Kundige begeleiding

Kundige begeleiding voor zaken waar veel mensen waarschijnlijk niet veel mee te maken krijgen. Derhalve is de training erg nuttig. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te leren kennen en bloot te stellen aan dingen die je moeilijk/eng vindt. En dat in een veilige omgeving en zorgvuldige begeleiding.

28 de marzo de 2025

Beste Kim,

Dankjewel voor het delen van je feedback! We zijn blij te horen dat je de begeleiding als kundig hebt ervaren en dat de training waardevol voor je was. Het is voor ons belangrijk dat deelnemers zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen en zich zelf kunnen ontdekken, vooral bij onderwerpen die mogelijk uitdagend zijn. We hopen dat de opgedane inzichten en ervaringen je verder helpen in de toekomst. Bedankt voor je vertrouwen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Docent was kundig en gebalanceerd aanbod

Docent was kundig, veel praktijk oefeningen. Gebalanceerd aanbod

27 de marzo de 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je de docent kundig vond en dat de balans in het aanbod goed beviel. Het is fijn om te weten dat de praktijkoefeningen waardevol voor je waren. We hopen dat je veel hebt geleerd en wensen je veel succes met de volgende stappen!

Toptraining met goed resultaat

Het was een goede training, met een prettige afwisseling van praktijk en theorie. De trainster wist iedereen goed op het gemak te stellen waardoor er een prettige open sfeer ontstond.
Ik sta na deze training steviger in mijn schoenen en spreek makkelijker in overleggen.

21 de marzo de 2025

Beste Marjo,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat de training je heeft geholpen en dat de afwisseling tussen praktijk en theorie goed beviel. Fijn dat de trainster een open sfeer wist te creëren, zodat je je op je gemak voelde. Het is goed om te weten dat je nu zelfverzekerder bent en makkelijker spreekt in overleggen. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Compact schrijven

Het was erg leerzaam en heeft mij geholpen om voortaan mijn e-mails kort en duidelijk te schrijven.

19 de marzo de 2025

Beste Deler,

Dankjewel voor het delen van je review! We zijn blij om te horen dat je een leerzame ervaring hebt gehad en je nu beter e-mails kort en duidelijk kan schrijven. We hopen dat deze nieuwe kennis je in de toekomst veel kan helpen!

Met vriendelijk groet,
Boertien Vergouwen Overduin

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.