Byggeshop AS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Transport ikke som forventet. Etter noe tid henvendte jeg meg til byggeshop, saken ble undersøkt og jeg fikk lovnad om ny dato. Dette ble ikke overholdt og jeg venter fortsatt på varene. Jeg har grave... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei! Hadde bare positive erfaringer med Byggeshop, og håper dere kan formidle en positiv tilbakemelding til sjåføren av Leca-bilen som leverte hos oss i Oscar Kiærsvei i Drammen, og gjerne til hans... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk fantastisk kundeservice! Vi gjorde en liten feil ved bestilling, men ble ringt opp dagen etter med forslag til en god løsning. Ble litt surr med levering(grunnet full stans på e6, så ikke deres... Ver más

Información sobre la empresa

1. Construcción y materiales

Escrito por la empresa

Byggeshop bestiller varene direkte fra leverandør, uten omvei, uten lagring, uten kapitalbinding. I tillegg er det vår intensjon å være best på kundeoppfølging, til gjensidig fornøyelse. Vi arbeider for at våre kunder skal få de beste merkevarene levert raskt, til den beste prisen. Vi kaller det «Ditt hjem - Rett hjem»

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best på pris for vare+frakt

Jeg valgte Byggeshop som privatperson fordi de var best på pris på varer og frakt sammenlagt, og hadde trygg betalingsløsning. Det tok litt lenger tid enn jeg forventet, men når først prosessen var i gang gikk det fort. Transportøren de brukte var meget samarbeidsvillig, jeg må ha spart flere timer arbeid på at han fikk til å plassere akkurat der jeg ønsket.

21 de octubre de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Butikk ikke svarer i det hele tatt

Jeg har bestilt belegningsstein. Det er satt 3-4 virkedager leveringstid. Etter en uke prøvde jeg å ringe, sende epost, bruke chat, men ikke noe svar i det hele tatt :(
Lurer om kan jeg få penger bak nå eller det er bare fake selskapet.
Tilleggskommentar: Butikken har kontaktet meg og sa at levering blir på Mandag eller Tirsdag, det ikke skjedde med ikke beskjed. Etterpå fått jeg beskjed at levering skal på Torsdag, og det ikke skjedde heller. På Fredag bestemte jeg å bestille belegningssten fra noe annen butikk men lastebil sjåfør ringte of sa at han er på vei. Så ca.3 uker etter bestillingen belegningsstein ble levert.

16 de abril de 2024
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.