jag ska gå i förtid pension och…
jag ska gå i förtid pension och skickade en fråga om hur jag ska säga upp medlemskapet i akassan.
Jag fick en svar om en sida där jag kan säga upp det, med fick inte veta hur lång uppsägningen var ,facket har 3 månader.
så jag gick in och skulle säga upp det 3 månader framåt ,och började fylla i mina uppgifter, skulle sen välja i vilken månad det skulle sägas upp.
Detta var 30 april, jag ska säga upp det den siste juli ,det alternativet dök inte upp i rullmenyn ,så jag tänkte att då får jag vänta.
jag ville radera mina uppgifter som jag fyllt i och ställde marköring på mitt mobilnummer och tryckte tydligen på fel knapp(mobil), vilket resulterade i att ansökan gick iväg.
2 sekunder senare fick jag en notis; tack för denna tid`!
Så lätt ska det inte kunna gå att göra misstag, det skulle kommit upp en andra fråga: Vill du avsluta medlemskapet?.
Men nej, det är fel att man kan göra sådana misstag, jag skicka ett meddelande via mina sidor på Byggnads A-kassa och förklarade vad som hänt.
Fick idag den 2 maj ett meddelande att :
Tyvärr kan vi inte göra något för uppsågningen har gått igenom.
Du får ansöka om ny medlemskap.
Det är till att vara flexibel.
Chansen är stor att , visst jag kan gå med igen, men får jag några pengar?
Uppdatering:
Ringde a-kassan enligt dom så får jag ersättning om jag ansöker igen om medlemskap.
Då får dom 4 stjärnor men 1 stjärna får stå kvar för det är alldeles för enkelt att det kan gå fel som i mitt fall
30 de abril de 2025
Opinión espontánea