Bestilte 2 Eterna skjorter , men hørte aldrig mere fra dem ud over en ordre bekræftelse . Hvis man ikke har tingene på lager, er det god stil at give besked om det så man ikke går og bare vent... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
INTET hørt tilbage. Svarer ikke retur! Køber skjorte som desværre ikke passer. Køber herefter returkabel, skriver en mail og sender forsvarligt retur. Dette er otte dage siden. Jeg har intet hørt el... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har handlet hos Bygholm i over 20 år, og jeg har aldrig haft noget at udsætte på deres varer eller service. God betjening, pålidelig forretning, gode varer, fint udvalg. Deres levering er ikke lan... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte skjorter/poloer til 3 forskellige i gave. Ordren gik igennem, men dagen efter blev jeg ringet op om at den ene farve desværre ik fandtes alligevel, men en anden var taget fra i samme str. Der... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bygholm-Menswear - en af de stærkeste online herretøjsudbydere i Danmark. Målet er at sælge bedste Mærkevarer
Información de contacto
Dinamarca
- www.bygholm-online.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fejlleverance
Bestilte 4 skjorter i størrelse 40 og et bælte. Levering foregik hurtigt.
Skjorter og bælte er generelt i fin stand, bortset fra én skjorte som de tilsyneladende var så ivrige efter at komme af med, at de sendte en størrelse 46 i stedet for 40. Den havde nogle små brud på syningerne midt på forsiden.
Butikken var let at komme i kontakt med på telefon, og den rigtige skjorte er nu modtaget, med intakte tråde og frankering til den fejlleverede skjorte.
Jeg har både været udsat for langt bedre og langt værre kundebetjening. Jeg har hverken fået undskyldning eller kompensation, men fejlen er trods alt blevet udredet med to minutter i telefonen og en tur på posthuset som eneste konsekvens.
Jeg ville samlet set godt kunne finde på at handle der igen, hvis prisen var konkurrencedygtig nok.
Købte Eterna skjorter
Har købt skjorter hos dem 2 gange. Det er tydeligt ikke et rent online firma, men en butik der er gået online. Det tager normalt 5 dage inden varen ankommer. Så hvis man godt kan vente, er det en rigtig god butik at handle hos.
La experiencia Trustpilot