Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet med bykoustrup i 2 1/2 år,har altid fået en mega god service, super lækre vare til en pris hvor alle kan være med, hurtig levering og altid et lille kort med søde ord ved pakken. Deres l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fulgt Koustrup hele vejen og set den store udvikling. Tøjet er altid fint og flot pakket ind samt vedlagt en lille pose slik. Det passer fint i størrelsen og Susanne gør meget for at finde no... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale Bykuostrup - har handlet ved dem i gennem flere år - både live på FB og via deres hjemmeside. Har et par gange haft brug for bytning og en enkelt gang en reklamation på en fejl og ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig online butik ,med nogle hyggelige live. Når man har købt der og modtager sine vare meget hurtigt, er de pakket så fint ind og en lille slik pose er der sørme også. Tøjet er fint og personal... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

bykoustrup.dk er din modeshop på nettet. Her finder du et bredt udvalg af modetøj og fitnesstøj til kvinder og mænd samt børnetøj.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Simpelthen fantastisk!!!

Simpelthen fantastisk!!!
Jeg opdagede en live ved en tilfældighed, for 1,5-2 år siden. Er ellers ikke en der hopper i med at kæbe tøj på nettet og har egentlig altid været dårlig til at købe tøj til mig selv. Men når det så er sagt, har jeg næsten fået helt by garderobe. Det er god kvalitet, lækre og skønne varer og en masse at vælge imellem. Oveni er vi der handler, så heldige at opleve Susanne og hendes skønne humør på live, hvor hun gang på gang gerne hopper i det der bliver vist. Så vi kan se det på.
Jeg må indrømme jeg er dybt fan 😊

Super god service👌🏻👌🏻

Super god service, jeg har købt en del derfra og engang fik jeg en forkert top, Susanne sendte den rigtige og sagde jeg bare kunne beholde dem begge 2.
De springer for kunderne og er total søde og tænker ikke kun på at sælge, som så mange andre.
Kæmpe fan herfra👌🏻👌🏻

Jeg kan bestemt anbefale ByKoustrup

Jeg kan bestemt anbefale ByKoustrup
God kvalitet til pengene, søde og ansvarsfulde og utrolig serviceminded.
Jeg har kun modtaget varer jeg har været yderst tilfreds med, ByKoustrup sætter prikken over i’et i min garderobe 🌸

Elsker deres tøj

Har fulgt Koustrup hele vejen og set den store udvikling.
Tøjet er altid fint og flot pakket ind samt vedlagt en lille pose slik.
Det passer fint i størrelsen og Susanne gør meget for at finde noget specielt tøj, hvilket jeg værdsætter.
Priserne er ok kontra kvaliteten.
Kan varmt anbefale dem og deres hyggelige lives, hvor der er plads til grin og pjat.
Yvonne Uhre Kristensen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anderledes kvalitetstøj og accessories i top.

Jeg vil gerne give en positiv anmeldelse af ByKoustrp.
Jeg arbejder professionelt med bl.a. kundeservice og her er ingen problemer. Susanne svarer på alle mine henvendelser og returneringer, jeg har handlet med Sussanne i 3 år og aldrig haft problemer.
Jeg glæder mig altid over det kvalitetstøj jeg modtager.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg synes generelt det er en god…

Jeg synes generelt det er en god virksomhed der har været en enkelt skuffende. Episode. Men det blev løst og jeg elsker tøjet der fra. Priserne er lidt peberet en i mellem men tilgæld er det altså tøj i top kvalitet.
Og denne virksomhed har ikke særlig meget polyester. Og det er altså lækkert... Tak til jer.,
En ting i kunne gøre bedre var at være lidt hurtigere til at svare.. ❤️❤️🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid dejlige oplevelser hos…

Altid dejlige oplevelser hos Bykoustrup, fuld tilfreds og hurtig levering, aldrig oplevet andet, har handlet der gennem flere år. Lækkert tøj og lækre forsendelser. Anbefaler gerne denne butik. Hilsen Joan jobe

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sindsyg dårlig kundeservice

Sindsyg dårlig kundeservice.
Man får ondt i maven over at ville returnerer noget tøj da det bestemt ikke falder i Susannes smag, har flere gange oplevet på deres lives at hun taler ubehøvlet grimt til nogle kunder. Hendes datter har også præsteret at vise sig fra en mindre kundevenlig side når hun har siddet og kommenteret med på skærmen, føj siger jeg bare. Jeg kan bestemt ikke anmelde noget positivt om dem og er færdig med at bruge mine penge hos dem.

Kun positivt herfra 🤩

Har kun haft gode oplevelser herfra, de opdagede en fejl og lavede en kreditnota uden opfordring. De virker meget søde og oprigtige.
Alt har været tiptop og som fremvist.
Handler der gerne igen 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig online butik ,med nogle…

Dejlig online butik ,med nogle hyggelige live.
Når man har købt der og modtager sine vare meget hurtigt, er de pakket så fint ind og en lille slik pose er der sørme også. Tøjet er fint og personalet søde .
Bedste anbefalinger herfra 🌺

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget tilfreds

Altid hyggeligt og sjovt hos jer 👍 har altid fået de ting jeg har bestilt, og gode varer.
I gør et stort stykke arbejde for os kunder, og altid hjælpsomme 👌

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.