Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service, hurtig levering og lækre produkter 😊 Jeg kiggede efter et særlig smykke med gravering, til min datter der bliver storesøster for første gang. Jeg er bekendt med byRavn, gr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra telefonisk afklaring af spørgsmål, til smykket lå i min postkasse, gik der to dage. Men vigtigst, så oversteg smykket (kæde med vedhæng og indgravering) langt mine forventninger. Super kund... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig flot produkt og kanon hurtig service 👌🏻 Jeg lavede en bestilling med indgravering tirsdag aften. Skrev en mail onsdag morgen og ønskede at tilføje noget til min graverende. 1 time senere f... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos de cuero
  2. Tienda de regalos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos byRavn producerer og sælger vi produkter i læder. Produkterne laves på vores værksted i Snoghøj og sælges primært på vores webshop. Vi sælger primært nøgleringe med personlig tryk, greb i læder og hylder båret af læderstropper.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service

Vi kigger efter bordkort til kommende bryllup. Vi fandt ByRavn der havde fine bordkort til gode priser. Vi var usikre på hvordan de så ud, og vi har derfor bestilt prøve bordkort uden beregning. De blev modtaget morgenen efter. Vi kommer uden tvivl til at bestille bordkort herfra

20 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

De var hurtige til at sende ordren

De var hurtige til at sende ordren, men det viste sig at være falsk markedsføring, at jeg kunne få rabat på min ordre. Jeg var også lidt skuffet over kvaliteten af produktet, da jeg modtog det.

Jeg kan desværre ikke anbefale dem

Jeg har også været i kontakt med dem og forklaret, at tilmelding til nyhedsbrevet ikke virkede. Det var de ikke særligt behjælpelige med.

10 de marzo de 2026
Logotipo de byRavn

Respuesta de byRavn

Hej Helena.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi kan se, at du forsøgte at benytte en rabatkode fundet via Rabatta. Vores 15% rabatkode er dog en specifik velkomsthilsen, som man modtager i sin indbakke, når man tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Da du ikke var tilmeldt nyhedsbrevet, var koden desværre ikke aktiv for din profil. Vi forsøger at oplyse vilkårene for rabatten meget tydeligt ved tilmeldingen, så vores kunder ved præcis, hvordan og hvornår koden kan bruges, inden de skriver sig op.

Vi er kede af, hvis det har ført til en dårlig oplevelse.

Med venlig hilsen,
Peter / byRavn

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt et graveret armbånd…

Jeg havde bestilt et graveret armbånd til min kæreste men det var desværre for stort. Jeg skrev til By Ravn om de kunne hjælpe med at forkorte, hvilket de desværre ikke kunne grundet typen af armbånd. MEN trods det er min egen fejl, fik jeg en rigtig fin rabat og kunne købe et nyt armbånd. Super service!

10 de febrero de 2026

Over al forventning

Jeg købte en forsinket julegave til min mor, så jeg købte et guldarmbånd med indgravering (lørdag). I dag (tirsdag) lå det i postkassen. Udover det kom så hurtigt, så var armbåndet også enormt smukt, og min mor ELSKER det! Jeg kan klart anbefale dette sted, og jeg handler der gerne igen.

10 de febrero de 2026

Super kvalitetsarbejde

Jeg havde brug for læderstropper med bestemte mål . Skrev til Peter og sammen kom vi frem til de stropper jeg lige har fået 😁
Det er et meget smukt arbejder og glæder mig til at få den sat op på væggen .

5 de febrero de 2026

Halskæde med skrift bagpå

Jeg bestilte en halskæde med skrift bagpå.
Der er var sket en fejl så teksten var ikke kommet med på ordren.
De skrev til mig med det samme og spurgte ind til tekst så de kunne få sendt den afsted.
Var rigtig god service og modtog allerede halskæden dagen efter jeg havde bestilt.
Super god oplevelse/service og flot halskæde!

15 de enero de 2026

Fuldt fortjent TP-score

Super kundeservice, smukt håndværk og til en ganske overkommelig pris :)

10 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.