Skuffende caféoplevelse
Det var virkelig en skuffelse at være på Café Englen. Jeg havde endda fået anbefalet caféen af en tidligere kollega og tænkte, at det var et perfekt sted at spise morgenmad på den veninde-weekend, jeg var på i Århus.
Men nej...Stedet var sådan set hyggeligt nok. Vi kom kl. 10:00 sharp til vores booking...men så ventede og ventede vi hele 45 min.. før der overhovedet kom noget på bordet. Min cappucino mindede mest om en café latte. Der var ikke det gode tykke skum på, som der skulle være. Derudover fik vi græsk yoghurt med granola. Det lignede mest af alt noget tyndt, sjasket yoghurt hældt ud af et karton. Granolaen var ikke granola, men bestod af lidt havregryn og 5 solsikkekerner. Nøj, hvor var vi skuffede. Jeg fik også kartoffelrösti med pocheret æg. Röstien var fin nok, men det pocherede æg flød ikke ud,som det skal, hvis det er lavet ordentligt. Mængden af mad var lille, så vi blev hurtigt sultne igen. Æv, en skuffende oplevelse. Følte også de stjal vores gode tid i Århus ved at være så langsomme med serveringen. Kan IKKE anbefale caféen.
28 de septiembre de 2024
Opinión espontánea