CAIA Cosmetics Opiniones 5139

4,3

1. Proveedor de productos de belleza

CAIA Cosmetics is a Swedish brand developing beauty essentials carefully created to redefine what glow means. From skincare and makeup to haircare and tools, CAIA always aspires to add genuinely great products into the realm of beauty.

4,3

5 mil opiniones

Me encanta los productos y es fácil…

Me encanta los productos y es fácil comprarlos y llegan rápido. Estoy muy contenta.

14 de marzo de 2026

Hi Lena,
Thank you so much for your lovely feedback! We’re so happy to hear that you love the products and that your shopping experience was easy and fast.

Wishing you a lovely day!
CAIA Cosmetics 💗

No he recibido el paquete

4 de diciembre de 2025

Hi Olivia,
We’re sorry to hear that you haven’t received your package yet. Please contact our customer service with your order number so we can help track it and resolve the issue.

Wishing you a lovely day!

19 de octubre de 2025

Gloria!
¡Muchas gracias por tu reseña! Nos alegra mucho saber que todo ha sido perfecto.

Wishing you a wonderful day!

Mala experiencia… compras

Mala experiencia… compras, pagas gastos de envío y semanas después sigo sin recibir el paquete. No recomiendo comprar en la web

1 de julio de 2025

Hi,

We’re truly sorry to hear about your experience, that’s definitely not the standard we aim for. Waiting weeks without receiving your order is understandably frustrating, and we completely get your disappointment.

We’d love the chance to look into this and make things right. Please reach out to our customer support team with your order number, and we’ll help you furhter.

Thank you for bringing this to our attention.

Warm regards,
CAIA Cosmetics

Increíble calidad de los productos

Increíble calidad de los productos, dejan una luz maravillosa y con una duración perfecta. Sin duda volveré a comprar en mas ocasiones.

10 de junio de 2025

Hi Pilar,

Thank you for your lovely feedback! It makes us so happy that you are satisfied and happy with both products and results. We are looking forward to welcome you back to the shop whenever it is time! 💖

Warm greetings,

Fantastico

El producto,rapidez de envío,información seguimiento....todo de 10!!!!!

9 de junio de 2025

Hi Beatriz,

Thank you for your kind words! We are so happy to hear that you are satisfied with everything from products to communication and delivery. Thanks for sharing!

Best regards,

Bra primer!

9 de mayo de 2025

Hej Rebeca,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gör oss glada att du är nöjd med primern 💖

Bästa hälsningar,
CAIA Cosmetics

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (5139 opiniones)