Banner for Camera-Tweedehands.nl

Camera-Tweedehands.nl Opiniones 439

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb meerder malen gebeld en ben goed en netjes te woord gestaan en was allemaal zeer duidelijk. De bestelde artikelen waren netjes en goed verpakt. En de artikelen zagen eruit zoals omschreven op de w... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de fotografía

Sobre Camera-Tweedehands.nl

Escrito por la empresa

Over Ons 📸

Specialist in tweedehands camera-apparatuur

4.7/5 (gebaseerd op +4.500 reviews)

Betrouwbaar sinds 2015

OVER ONS

Bij Camera-tweedehands.nl geloven we dat het hergebruiken van camera-apparatuur niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de wereld. Sinds onze oprichting in 2015 hebben we een passie ontwikkeld voor het koppelen van fotografen aan hoogwaardige tweedehands camera’s, lenzen en accessoires.

Onze missie begon met een simpele gedachte: "Waarom zou je genoegen nemen met nieuwe apparatuur als er perfect werkende alternatieven beschikbaar zijn?" Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we een platform gestart dat volledig gericht is op betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk product dat je bij ons vindt, is zorgvuldig geïnspecteerd en beoordeeld door ons team van experts. Hierdoor weet je precies wat je koopt, zonder verrassingen.

Wat ons uniek maakt? Naast onze brede selectie en scherpe prijzen bieden we een persoonlijke service die je nergens anders vindt. Of je nu een starter bent die een DSLR zoekt of een professional die op zoek is naar die ene speciale lens, bij ons ben je aan het juiste adres.

Daarnaast hechten we waarde aan transparantie en eerlijkheid. Onze reviews, verzameld via verschillende betrouwbare platformen zoals Google, WebwinkelKeur, TrustedShops en Trustpilot, laten met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 zien dat klanten ons vertrouwen en onze service waarderen.

Camera-tweedehands.nl draait alles om hergebruik, waarde en een passie voor fotografie.

Kies voor ons en ontdek hoe een tweedehands camera jou kan helpen om je volgende verhaal vast te leggen.

Camera-tweedehands.nl – Jouw partner in fotografie.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Tamron Lens

Fijne ervaring met camera-tweedehands.nl. Ik heb hier een Tamron 28-75mm F/2.8 gekocht voor mijn Sony A7 III. De lens werd snel en netjes geleverd. De product omschrijving klopte helemaal met de staat van de lens. Goede en betrouwbare service. Zeker een aanrader!

29 de abril de 2026

Top bedrijf!

Duidelijke fotos en criteria voor de camera kwaliteit. Mooie en eerlijke prijzen voor een Nikon Z6iii.

Hallo Jip,
Bedankt voor de review! Een nette prijs voor een mooie camera!

Zeer vlotte afhandeling

Prima service! Ik had een objectief aangeschaft bij Camera-Tweedehands dat, bij nader inzien, mijn fout dus, niet matchte met mijn verouderde Nikon D90 camera. Een camera die wel zou matchen, een Nikon D5300, bleek aanwezig, maar had dan wel een update nodig. De verkoper liet telefonisch weten dat hij dat meteen zou regelen. De volgende dag al werd mijn aankoop, keurig ingepakt, afgeleverd op mijn huisadres. Ik weet nu al dat ik mijn volgende aankoop, een teleobjectief, hier weer zal kopen

22 de abril de 2026

Hallo Marinus,
Bedankt voor de uitgebreide review! We kijken uit naar de volgende keer :)

Snel

Snel, correct en mooi product.

22 de abril de 2026

Hallo Koen,
Bedankt voor de review! We doen ons best!

Canon R7

Alles is goed verlopen, mijn refund is ook snel afgehandeld. Enige nadeel is: Shuttercount wat niet overeen kwam met hetgeen wat vermeld stond.

14 de abril de 2026

Hallo Ferhat,
Bedankt voor de positieve review, ondanks de wat mindere ervaring. We doen altijd ons best om accuraat de shuttercount te vermelden, maar dat moet er bij deze toch even doorheen geglipt zijn. Fijn dat we het wel weer goed hebben kunnen afhandelen.

Buitengewoon goede aankoop!

Door de enorme drukte was de bezorging vertraagd door het postbedrijf. Daar had Camera Tweedehands niets mee van doen. Daarbij was er geen dringende noodzaak van spoed voor het artikel. De lens die ik heb aangeschaft vind ik van buitengewone kwaliteit voor een gebruikt artikel. Heb er al mee gefotografeerd en ben onder de indruk van de kwaliteit van de lens. Ben uitermate tevreden. Prijs-Kwaliteit verhouding is top!

Hallo A.V.,
Bedankt voor de review! Ja de postdiensten zijn wel een beetje een onbetrouwbare factor soms. Helaas blijven we van hen afhankelijk. Wel fijn dat het product naar wens is en hopelijk tot een volgende keer!

Elinchrom softbox gekocht

Elinchrom softbox gekocht, kwam al na 2 dagen binnen! Zeer voordelig, volgens omschrijving en snel geleverd!

Hallo Rudy,
Bedankt voor de review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede beschrijving op de website met…

Goede beschrijving op de website met duidelijke foto's. Op een vd foto's leek een klein krasje te zitten op het lenselement. Na een mailtje hierover kreeg ik netjes een mailtje terug van Jasper met nieuwe duidelijke foto's waarop te zien was dat dit niet zo was. Dat is service en net het stapje extra wat je graag ziet!
De lens kwam goed verpakt aan (gooi proef) en is idd zoals beschreven. Daar wordt een mens blij van.
Was mijn tweede aankoop hier en zeker niet de laatste.
Top!

18 de abril de 2026

Hallo Raoul,
Bedankt voor deze uitgebreide review! Ja we doen ons best om lenzen bij het fotograferen helemaal schoon te hebben maar hier was er toch een haartje/stofje of zoiets op gekomen! Hopelijk weer tot ziens!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De tweedehands Leica lens arriveerde in…

De tweedehands Leica lens arriveerde in prima staat, de volgende dag al en in overeenstemming met de foto's en de omschrijving.

15 de abril de 2026

Hallo JWB,
Bedankt voor je review! Mooi dat de ervaring zo positief was! We doen ons best om items zo transparant mogelijk aan te bieden!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.