Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Versturen had iets sneller gemogen, vrijdag avond besteld, zou in de regel dan maandags verstuurd worden, dit werd dinsdags. Op woensdag binnen. Helemaal niet erg voor mij maar had graag iets van... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Helaas niet mijn volledige bestelling ontvangen. Ik moest zelf achter het missende product aangaan. Kreeg uiteindelijk na 2x mailen en contact zoeken via Facebook als antwoord dat het geld terug gesto... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Door de splitsing van Candy online en Candy online XL is niet alles meer voorradig bij de ene of de andere.Als ik bv bij XL bestel kan ik geen salmiakken van Mathijs meer bestellen want die zijn onder... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de chucherías

Información proporcionada por diversas fuentes externas

CandyOnlineXL.nl is de lekkerste online snoepwinkel voor grootverbruikers. Met een giga aanbod aan drop, zuurtjes, chocolade, koeken, frisdranken scoore je altijd wel wat lekkers! Alle populaire merken zijn vertegenwoordigd van Anta Flu tot Zed candy. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur dan wordt je bestelling de volgende dag al geleverd. Binnen Nederland betaal je nooit verzendkosten. Eerst snoepen dan pas betalen? Dat kan met Afterpay. Heb je vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Teleurstellend: lees de beschrijving goed.

Ik heb hier 296 gram mini m&m’s gekocht met verzendkosten voor 6,95. In totaal 23.90 voor 276 gram. Dit stond wel bij de beschrijving maar er stond ook uitdeelzak. Online waren er vergelijkbare producten voor 11 zakken voor ongeveer dezelfde prijs. Helaas was het dus maar 1 zakje. Dus 23,90 voor 276 gram en zij vinden dit normaal. Ik mocht het wel terugsturen, dus ze bieden wel een oplossing.

22 de mayo de 2024
Opinión espontánea

op 5 oktober bestelling geplaatst

op 5 oktober bestelling geplaatst, tot op heden niets gehoord. Geen mail geen producten.
Telefonisch contact, wordt helaas niet opgenomen

12 de octubre de 2021
Opinión espontánea
Logotipo de CandyOnlineXL

Respuesta de CandyOnlineXL

Goedemorgen Peter,

Wat vervelend om te horen. Ik ben bang dat je niet bij ons besteld hebt, CandyOnlineXL is al enige tijd offline.

Indien je er van overtuigd bent bij onze andere webshop besteld te hebben: CandyOnline.nl, dan zien we graag een mailtje naar info@candyonline.nl tegemoet.

Het ordernummer wat je hebt meegeven in deze review is helaas geen ordernummer van CandyOnline. Op deze naam kan ik op 5 oktober ook geen bestelling vinden helaas. Desondanks horen we het graag.

Kim
CandyOnline.nl

Alles is heel goed ingepakt

Alles is heel goed ingepakt
Zeer veel keuze op de site
Jammer dat het langer duurt dan beloofd om te leveren duurt 3 dagen inplaats van 1
Daarom 1 sterretje minder

20 de junio de 2021

komen belofte niet na

Slogan is voor vier uur besteld, de volgende dag in huis!
Donderdag 22 April heb ik mijn bestelling geplaatst en tot op heden, 3 mei, niet ontvangen.
Mocht ik deze week mijn bestelling niet ontvangen dan is de bestelling niet meer nodig en ga ik mijn geld terug eisen.

3 de mayo de 2021
Logotipo de CandyOnlineXL

Respuesta de CandyOnlineXL

Goedemiddag,

Het pakket is 22 april verzonden naar het door u opgegeven adres. Echter, zo blijkt nu is er een fout gemaakt in de door u opgegeven postcode waardoor het pakket niet bezorgd kon worden.

We vragen u nogmaals het opgegeven adres te controleren, en zo nodig aan te passen. Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat het pakketje bij u aankomt.

Indien er problemen zijn, is er altijd een mogelijkheid om contact met ons op te nemen via info@candyonline.nl , zo kunnen we problemen sneller op lossen.

We zien graag het juiste adres tegemoet via de mail. Alvast bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Groot aanbod tegen aantrekkelijk prijzen!

Groot aanbod tegen aantrekkelijke prijzen! Prima site: overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Prima verpakt en snel verzonden: top! Bij vragen en opmerkingen snelle respons en vriendelijke medewerkers; helemaal goed!!

26 de marzo de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.