Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 30/3 gardinstænger ved Carl Ras. Alt forløb fint og uproblematisk, indtil jeg på track and trace kunne se at varen var beskadiget under transport, og sendt tilbage til afsender af Danske... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakke leveret sikkert og til tiden. Bjerregaard strømper må til dato være mine ubetingede favoritter (udover min mors hjemmestrik), når vi snakker pound for pound. Prisen og kvaliteten går fint... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk veloplagt dygtigt personale i Carl Ras Holstebro🤩 Fik arbejdstøj og gavekort i gave Skulle så have byttet og købt for gavekortet, ja det var ik bare lige buks byttet uden bøvl 2 gange... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et skrue sortiment. Bestilling forløb perfekt og blev afsendt, men lå længe hos transportøren, en opringning til Carl Ras, uden ventetid og tilbage ring fra dem inden for en time, gjorde jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de herramientas
  2. también en la categoría
  3. Concesionario de maquinaria para la construcción
  4. Mercado de materiales para la construcción
  5. Tienda de herramientas
  6. Tienda de materiales para la construcción

Escrito por la empresa

Carl Ras A/S er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Vi har leveret værktøj og beslag til professionelle håndværkere og den danske byggebranche siden 1932. Vi tilbyder et meget bredt og dybt sortiment af mere end 150.000 varenumre og en høj og professionel kundeservice, med dag-til-dag levering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anede ikke de ikke tog imod kontanter i…

Anede ikke de ikke tog imod kontanter i Århus N når man kommer som privat kunde ellers rigtig god service flink medarbejder og godt produkt
1 stjerne pga jeg ikke lige kan finde det nogen steder klart og tydligt i butikken de ikke gør det

17 de junio de 2025

Hej Mads,

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores betalingsmuligheder. Vi forstår, at det kan være frustrerende ikke at kunne betale kontant, og vi følger de gældende regler (§81) og har valgt elektronisk betaling af hensyn til sikkerheden og for at give den bedste service.

Vi sætter altid pris på input, der kan være med til at forbedre vores butik, og vi håber, du vil give os en ny chance og besøge os igen.

Carl Ras Kundeservice

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik den dårligste service i Carl Ras…

Fik den dårligste service i Carl Ras Ishøj.
Følte på ingen måde at at man som kunde var ønsket i butikken og endte med at leverer varen tilbage.
Anbefalingen må være at få personalet overbevist om at det rent faktisk er frivilligt man har et job
Min medarbejder var for længst sendt på kursus i kommunikation og fremtoning

8 de mayo de 2025

Kære Joachim
Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i vores butik i Ishøj. Det er på ingen måde den service, vi ønsker at levere, og vi beklager dybt, at du ikke følte dig velkommen som kunde – det er noget, vi tager meget alvorligt.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte vores butikschef i Ishøj Klaus direkte på 20123553 , så vi kan følge op og sikre os, at du får en bedre oplevelse fremadrettet.

Carl Ras kundeservice

Top service

Top service ! Bliver altid mødt med et smil og stor hjælpsomhed.
Priserne kunne være bedre

12 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig oplevelse iforbindelse med…

Meget dårlig oplevelse iforbindelse med mit køb.
Jeg modtog en vare hvor indpakningen var bulet og skramlet.
Ved henvendelse til kundeservice var der på ingen måde hjælp at hente.
Jeg vil på ingen måde anbefale nogen privat kunder at ligge deres ordre på denne webshop

2 de febrero de 2025

Hej Berit

Tak for din feedback, og jeg er virkelig ked af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Jeg kan godt forstå, at det var frustrerende at modtage en vare i en bulet og skramlet indpakning, og jeg vil gerne undskylde for ulejligheden.
Kundeservice er allerede informeret om din situation, og vi arbejder på at forbedre både emballeringen og den hjælp, der gives i sådanne tilfælde. Vi sætter stor pris på dine kommentarer, da de hjælper os med at blive bedre.
Jeg håber, at vi kan få en chance for at rette op på dette, og vi vil gøre vores bedste for at give dig en bedre oplevelse fremadrettet.

Med venlig hilsen Carl Ras Kundeservice.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.