Información sobre la empresa

1. Mercado online

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Intra pe site si descopera oferte si promotii pe gustul tau la toate categoriile de produse.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bataie de joc! Suport inexistent!

Am contactat serviciul suport in data de 19 decembrie. Am primit raspuns in data de 8 ianuarie. 21 de zile de asteptare si problema nerezolvata deoarece au trecut cele 30 zile in care problema se putea rezolva. Bataie de joc si incompetenta maxima!

19 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Got food poisening while on holiday

Absolutely terrible experience! (Str. Piața Cetății 1, Oradea 410520) I have been to this store a few times and the quality and safety of the food is disastrous. The last time I bought telemea and both my friend and I got food poisoning... we felt terrible and were knocked down the next day. Obviously the food was spoiled and unsafe to eat.

As if that wasn't enough, I also bought a small fruit cake that was full of mold. It is unbelievable that something like this can be put up for sale! The employees walk just around completely indifferent... no care for the customers, no attention to food safety, nothing.

The store may be convenient in location, but it is honestly dangerous. Avoid this Carrefour Express if you care about your health.

21 de octubre de 2025

Cum fura angajatii Carrefour

Am fost pe data de 06 October 2025 sa fac niste cumparaturi la Carrefour Dancu,Iasi. Am cheltuit in jur de 400 de lei, deci au fost ceva cumparaturi. Nu am verificat bonul cu produsele in magazin ptr ca ierau multe. Cand am ajuns acasa si am verificat am descoperit ca; EU initial am comparat 2 borcane de iaurt de lapte de capra iar pe bon ierau trecute 4 buc, si da am platit ptr 4 cu toate ca eu avem doar 2 borcane . Deci am platit aproape 17 lei mai mult . Am inteles ca este o practica de a recupera pierderile furand de la clienti . Rusine Carrefour ar trebuie sa gasiti o alta metoda de recuperare a perderilor. Dupa mine nici o stea nu asi da.

7 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tratați ca cetățeni de categoria a doua

În ziua de 26 septembrie 2024, spre sfârșitul zilei, în Carrefour Liviu Rebreanu (Park Lake) la casa numărul 10, am încercat să plătim cu cardul social și pentru un motiv necunoscut cardul nu a fost acceptat. Casiera a fost înțelegătoare și a chemat un "specialist" care ne-a tratat cu un dispreț total. I-am arătat pe aplicația Up Mobil că aveam suma necesară pe card și că suma a fost debitată pe card. El ne-a răspuns înțepat că nu e relevant pentru el, pentru că aparatul a refuzat tranzacția, ceea ce are adevărat. Atitudinea și tonul lui au fost absolut inacceptabile. Ne-a spus că are nu știu câți ani de experiență etc, dar în toți anii ăstia n-a învățat să se poarte cu clienții. Până la urmă a trebuit să plătim cu cardul de credit, dar am rămas cu un gust foarte amar din cauza felului în care ne-a tratat tânărul șef, sau ce-o fi fost, ca pe niște cetățeni de categoria a doua, doar fiindcă suntem pensionari cu o pensie mică.

26 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

How Carrefour Colentina steal from you!

How Carrefour Colentina steal from you!
Is very simple: inside the shop is one price( discounted or not) and when you pay, the price is bigger! Is so simple! For confirmation, I can offer pictures! The lady from the shop. Told me, without any problem: "It happens!" This is the attitude of the employees of Carrefour!
Take care, because at this Carrefour I had another bad experiences! Is a kind of shop you don't want to enter!

2 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Avoid them ! Is a "dirty shop" Carrefour!

In data de 07.10.2022, am cumparat o tableta Samsung. De la inceput mi s-a ceva in neregula,pentru ca ambalajul nu avea folie de protectie si angajatul magazinului a "taiat" sigiliu in asa fel incat sa nu vad ceea ce face. Ajungand acasa am incercat sa folosesc tableta, facandu-i si actualizarile cerute, dar la un moment dat s-a blocat, nemaiputand fi nici macar oprita! M-am intors la magazin, unde am fost inconjurat de 4 vanzatori ,cu o atitudine ce oscila intre bataie de joc si agresivitate. Vazind ca, pe banii mei sunt luat peste picior,am solicitat sa fie prezent seful de magazin. Primul raspuns a fost ca e intr-o sedinta si nu poate veni. La insistentele mele la "Serviciul clienti" a venit D-nul Paul Alexandru care a preluat aceeasi atitudine de batjocura. De fata era si un alt domn(presupun ca facea parte din serviciul de paza) care mi-a spus : "Ba,ia vezi ca ma superi! Ma,ai grija!"
De cand angajatii Carrefour Romania isi permit sa vorbeasca si sa ameninte clientii! L-am intrebat pe D-nul Paul Alexandru in ce calitate vorbeste domnul respectiv, iar raspunsul lui a fost in aceeasi nota de batjocura:"Este un client care cumpara de la noi" Parerea mea este ca tableta fusese returnata de altcineva si avea probleme, de aici si atitudinea angajatilor care erau deranjati de faptul ca o adusesem inapoi . Reprosul lor a fost ca era cutia murdara! Le-am explicat ca nu am verificat cutia, dar aceasta ar fi trebuit sa fie in "tipla"Totul poate fi verificat foarte usor pe baza serie tabletei. Daca au incercat sa revanda o tableta defecta,atunci Carrefour Romania are o mare problema!. Au incercat si niste explicatii"tehnice" pe care mi-au spus ca eu nu le pot intelege ! !!!! Daca aceasta este atitudinea generala a angajatilor si a unui sef din conducerea magazinului, care-si permit sa-si bata joc de un client, dati-mi voie sa regret amarnic ca am pus piciorul in acest magazin!

7 de octubre de 2022

Carrefour online

Carrefour online
Cea mai proasta alegere
Comanda mea nu a venit de vineri 22.11 si suntem luni 25.11 si nici macar bun simt sa sune sa explice
Partea cea mai proasta e ca am achitat
Banii i au luat iar cand am reusit sa prind la call center au zis ca nu stiu nimic de comanda mea...
Groaznici!! Bataie de joc
Comanda in online apare livrata....

25 de noviembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Daca vreti produse alterate acest magazin ramane cea mai buna alegere

Acest review se adreseaza magazinului Carrefour din Sos. Pantelimon 249.
Este deja a 3-a oara cand cumpar produse alterate (dar care inca sunt in termenul de valabilitate). Se numeste frigider oameni buni.... se alimenteaza la reteaua electrica si ghici ce: tine alimentele reci.
Am incercat de 3 ori sa iau legatura cu ei sa le cer o explicatie dar fara sa primesc vreun raspuns. La sectiunea contact exista 3 adrese de email din care una NU MAI FUNCTIONEAZA iar pe celelalte 2 nu le verifica nimeni. Probabil serverul de mail e in aceeasi priza cu frigiderul pentru cascaval.
Am cumparat un cascaval care era FOARTE ALTERAT desi urma sa expire in 8 zile.

Multumim Carrefour Romania pentru profesionalismul cu care puneti produse alterate pe piata.
Brought to you by the same people that made Renault.

21 de febrero de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.