Casafrigiliana Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fremragende ferie. Lyn hurtig service fra Stig når vi havde brug for hans hjælp eller blot et godt råd. Vi kommer 100 % sikkert tilbage 😎 5 stjerner herfra. Tak 🙏 Mvh. Michael

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop afsluttet en fantastisk ferie i Frigiliana. Stig fortalte om en skøn vandringsrute i floden og vi fulgte hans gode råd. Ca.6 km til Nerja. Virkelig en anbefaling herfra. Vi lejede også e-... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu en veloverstået smuttur – denne gang 4 skønne dage i fantastiske Frigiliana ☀️ Igen havde vi booket den smukke R38 bylejlighed gennem Casa Frigiliana, og endnu en gang fungerede alt helt pe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft den bedste oplevelse hos Casa Frigiliana. Vi lejede et helt fantastisk hus, R38 – så flot indrettet med virkelig god stil og en lille skøn pool midt i byen. Det føltes som en lille oas... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super god service

Super god service - De yder hvad der skal til, for at gæsten får en god oplevelse.
Frigiliana er i sig selv skøn - Casa Frigiliana medvirker bare til et bedre ophold.

10 de julio de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækkert, afsondret hus

Casa Molina er et virkeligt lækkert hus og har eminente udendørs faciliteter med flere smukke terrasser og dejligt pool-område. Det ligger afsondret i bjergene, og det er nødvendigt at køre til nærmeste restaurant/supermarked.

11 de julio de 2023

You did it again :-)

Det fungerer bare at leje feriebolig hos jer :-) Altid samme gode service.
Hurtig bekræftelse på ferieboligen, alt i en pris, klare instruktioner, fleksibel indtjekning uden bøvl ….. Tak for det :-)

20 de junio de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Frigiliana og Casa Frigiliana❤️…

Frigiliana var som altid en fantastisk ferieby, væk fra kystens turisthelvede og ikke mindst takket være de skønne boliger, som Casa Frigiliana formidler.
Det er en udfordring, når temperaturerne, som i år, nærmer sig 45 grader, og man har booket en lejlighed på toppen af byen.
Puha, der er mange trapper🥵
I år havde vi uforvarende valgt at feriere i den uge, hvor der var byfest i Frigiliana med radiobiler og diskomusik i de første dage, vi var der🤦‍♂️
Vores dejlige lejlighed lå lige bag ved kirken, og når man er i et katolsk land, må man finde sig i, at kirkeklokkerne bimler og bamler døgnet rundt.
Næste år lejer vi et hus uden for Frigi.
Alt i alt - som altid - en skøn ferie i Frigiliana, og de søde værter, Mia og Stig, er altid klar med et hjælpende råd, hvis noget går galt.
Og gode restauranter er der i hobetal! Især kan vi anbefale El Adarve på toppen af byen, selvom vi er kede af, at vi ikke kunne få serveret Gambas al ajillo.

12 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores bedste sted igennem mange år

Vi har brugt casafrigiliana de sidste mere end 20 år. Senest har vores nu voksne børn haft deres kærester med. Vi elsker byen og Andalusien. Stig og Mia gør altid ferien nem, og hvis der er behov for hjælp er de altid klar. Husene fungerer godt og Stig hjælper med at finde det, der passer familien bedst. Husene er gennen årene blevet upgraded og dem vi kender til fungerer fantastisk og er meget charmerende. Det gælder udsigt, senge, sengetøj, håndklæder, vaskemaskine, opvaskemaskine og alt det, som også gør en ferie komfortabel. Casafrigiliana er med til at gøre Frigiliana til vores sted - stedet som vi har haft lyst til at komme tilbage til år efter år. De bedste hilsner Tina, Søren, Liv og Benjamin

16 de octubre de 2022

Fremragende udlejning i Frigiliana

Stig i Casa Frigiliana var på tæerne i venlig og hurtig og præcis kommunikation både før og under vores månedlange ophold i Frigiliana. En klar fordel det kunne foregå på dansk, når man ikke selv behersker spansk.
Undervejs havde vi brug for håndværkere til to mindre reparationer i huset; det blev der også hurtigt sørget for!
Vi kan på det aller varmeste anbefale Casa Frigiliana.

31 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Villa Daniel er velfungerende for en…

Villa Daniel er velfungerende for en stor familie. Æstetikken er spansk incl. belysning. Der kunne være mere lys i køkken. Skønt børnevenligt, poolområde og,legeareal. Mange dejlige terrasser. Fantastisk udsigt. Nem tilkørsel.

1 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønt hus og fantastisk service

Vi kommer igen og igen. Vi elsker Frigiliana og lejede igen i år R12, som vi kun kan anbefale. Skønt hus. Og så er det både hyggeligt og trygt, at Mia og Stig hos Casa Frigiliana er og bor i byen. Man kan lige tage fat i dem og de er altid søde til at hjælpe. Kun gode ord herfra. Skal der virkelig gå et år før vi kommer igen…..håber det ikke🙂.

18 de agosto de 2022

Altid en god oplevelse!

Vi har lejet ferielejligheder igennem Stig & Casafrigiliana.com mange gange og det har altid været en god oplevelse. Aldrig problemer, altid pæne lejligheder og altid en super service. Vi kommer helt sikkert igen. Tak 😎

3 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hus med pool i meget private…

Fantastisk hus med pool i meget private omgivelser og med en vidunderlig udsigt over Frigiliana og bjergene. Huset var veludstyret udover det forventede, og der var super rent og lækkert både ude og inde.
Ville gerne vende tilbage til denne perle men huset udlejes desværre ikke længere.

24 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en super oplevelse at…

Det har været en super oplevelse at booke gennem Stig og Mia. Rigtig fin kommunikation forud for og under rejsen. Intet at beklage mig over.

Det er nogle rigtig fine lejligheder som casa frigiliana formidler, så når vejen går forbi Frigiliana igen, så ved jeg hvor lejlighedssøgningen starter ☺️

20 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har endnu engang haft en fantastisk…

Vi har endnu engang haft en fantastisk ferie i Frigiliana og som altid helt problemfrit at leje hus gennem Casa Frigiliana, bi kan kun give dem vores aller varmeste anbefalinger. Vi har boet i flere forskellige af husene som alle har været meget velholdte og haft en skøn beliggenhed.

16 de julio de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.