Ved vores årlige sommerfest havde vi i år valgt et tema som var Gangster og ingen gangster fest uden et ordentligt Casino. Casino Events var det bedste tilbud, med fin fleksibilitet i tid og udv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Impressively bad. Never seen a platform fail at so many basic things simultaneously.
der var en mindre misforståelse med bookingen, idet vi mente der var tale om en forspørgsel og ikke decideret booking. menvi var blevet tilbudt en rigtig rimelig pris på et rigtig godt arrangement. De... Ver más
Vi havde fornøjelsen af et yderst professionelt Casino event til vores firmafest, hvor der med højt humør og glimt i øjet, blev dealet både Poker, Black Jack og Roulette. Alle fik en grundig forklari... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Arrangør af CasinoEvents til både firma og privat. Underholdning til eksempelvis firmafest, julefrokost, rund fødselsdag, konfirmation eller polterabend
Información de contacto
Estados Unidos
- www.casinoevents.dk
Información importante
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bedste anbefalinger
Bookede Casinoevents til firmaarrangement. 5 stjerner herfra. Vi var i gode hænder!
Har brugt Casinoevents flere gange og…
Har brugt Casinoevents flere gange og har kun godt at sige! Kan klart anbefales :)
Rigtig fint og hyggeligt arrangement
God og fleksibel service!
Vi havde et super godt arrangement!
Vi havde et super godt arrangement!
De var meget professionelle. Vil helt klart anbefale dem til andre!
Bookede Casino events til Julefrokost.
Bookede Casino events til Julefrokost.
Det var hit. Black Jack - og roulette til at slutte af med.
Meget professionel Dealer, som gjorde det hele nemt, selv for helt nybegyndere.
Alt i alt et meget professionel setup - som gav den det helt rette stemning af Casiono. Rigtige borde og naturligvis en Dealer klædt på til opgaven.
Professionelle dealere og fed underholdning
Havde booket casinoevents til min 40 Års fødselsdag, gæsterne kan stadig ikke få armene ned over eventet.
Virkelig professionelt og underholdende.
Giver aftenen et twist og folk som ikke kendte hinanden mødtes på kryds og tværs af bordene
Kan varmt anbefales
Bedste firmafest til dato
Bedste firmafest til dato
Vi startede dagen med Casino arrangement hvilket Casino Events
stod for.
Vi havde 2 Black Jack borde, et poker bord samt et roulette bord. Dealer var meget professionelle og der var introrunder så alle havde en chance for at deltage. Det var en stor succes og alle var vildt begejstret.
Carsten som har været vores kontaktperson har fra første mail været top professionel og svaret hurtigt på alle mine spørgsmål.
Tak for en rigtig god aktivitet - I kan varmt anbefales.
Rigtig godt
Vi havde Casino Events ude og spille med os til vores bryllup. Det var en stor success og alle var vildt begejstret.
Carsten har lige fra første henvendelse været organiseret, professionel og haft styr på alt. De kom med en pakke som passede til os. Og alting er kørt fuldstændig knivskarpt.
Det kan varmt anbefales at bruge Casino Events, alle vores gæster har rost dem og oplevelsen.
James Bond Casino
Det var en fantastisk og hyggelig aften med god stemning. Det kan anbefales og vi i Nel Hydrogen var meget tilfreds. Vi vil sikker prøve det igen i fremtid.
Meget professionelt og fint…
Meget professionelt og fint arrangement.
Gode, professionelle dealere med glimt i øjet, som gjorde at de kollegaer, som ikke havde prøvet black jack eller roulette før hurtigt blev fortrolige med spillene.
Vil klart anbefale dem til en sjov aften.
Fantastisk arrangement
Fantastisk arrangement. Stort engagement fra begge dealere og alle gæster, havde en forrygende aften.
Man får lidt mere hos Casinoevent, end man har drømt om :-)
Casinoevents har stået for underholdning til vores firmafest og det var en stor succes med meget positiv feedback fra alle medarbejdere.
Kan klart anbefales!
Jeg har brugt Casinoevents i forbindelse med et firmaarrangement til ca. 40 personer - det var en stor succes. Dealerne var engagerede og søde til at give et godt råd med på vejen. Borde og udsmykning var med til at skabe en ægte casinooplevelse. Jeg kan kun anbefale at vælge casinoevents.
Vi har brugt Casinoevents til et…
Vi har brugt Casinoevents til et medarbejderarrangement og det var en stor succes med meget positiv feedback fra deltagerne.
Dealerne var både søde og sjove, og fik forklaret spillets regler nemt og hurtigt. Alle kan være med!
Alt forløb uden problemer og de var meget fleksible.
Vi kan ikke sætte en finger på noget og vil varmt anbefale Casinoevents!
Fantastisk arrangement
Fantastisk arrangement. Det skal opleves :-)
Vi havde casino-event i forlængelse af spisningen ved vores julefrokost. Alle deltog med stor begejstring og der var en super sjov aften - meget autentisk og med de bedste dealere der var så nærværende og smadder gode til at få alle med. Skide godt !!!!!
Kanon opvarmning til julefrokost
Vi brugte Casionoevents som "opvarmning" til vores julefrokost. Bordene var stillet op da vi ankom og alt var bare klar til at køre. Det var et super godt arrangement, meget professionelt udført og rigtigt sjovt. Kan kun give mine bedste anbefalinger!
FANTASTISK intet mindre
FANTASTISK intet mindre. Bare se at få det bestilt til din næste fest. Totalt proff og oplagte dealer. Kanon underholdning til festen
Supergod oplevelse
Supergod oplevelse, lige fra bestilling af arrangementet og til afslutningen af en underholdende aften.
Tusind tak for fantastisk underholdning…
Tusind tak for fantastisk underholdning til vores søns 15 års fødselsdag - konceptet gik rent ind blandt alle teenagere (og voksne) :) Stor ros til dealerne, der var professionelle og styrede slagest gang med lige dele autoritet og pædagoisk forklaring, så alle kunne være med. Udstyret var tip top og lækker casino belysning, så stemningen var sat!
La experiencia Trustpilot