Información sobre la empresa

1. Centro de bienestar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Skønhedsklinik med fokus på smuk og velplejet hud. Ejer Stephanie Cecilia Castella har mere end 13 års erfaring som kosmetolog og er specialist i bl.a. akne-, anti-aging- og hyperpigmentationsbehandlinger, og er fohandler af det eksklusive amerikanske hudplejemærke Exuviance. Castella Care er kendt for gode priser, grundige behandlinger og glade kunder. Mere info på www.castellacare.dk.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Den største anbefaling herfra ❤️

Castella Care/Stephanie er fantastisk. Steph har i mange år hjulpet og guidet mig i alt jeg er kommet med til hende. Jeg har fået mange fantastiske ansigtsbehandlinger og de bedste tips og tricks fra hende til køb af rigtige produkter, både indenfor kosmetik og hudpleje og jeg bruger stadig produkter, som hun anbefalede mig for over 5 år siden! Jeg har senest købt 3 essentielle olier fra Doterra af hende og de har hjulpet mig med min flyskræk, anspændthed og stress på studiet og arbejdet.
Alt hvad Stephanie anbefaler kan man stole på og hun vil altid gerne hjælpe en, helt inde fra hjertet.
Rigtig mange varme og gode anbefalinger herfra ❤️

3 de diciembre de 2022

Kæreste Sofie.
Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Det er en fornøjelse at guide dig.
Glæder mig til et snarligt gensyn.
De bedste hilsner Stephanie.

SÅ skøn behandling

SÅ skøn behandling!
Kan virkelig anbefale Stephanie, Castella Care, som tryller med skønne, velduftende masker og massage, så englene synger.

31 de mayo de 2022

Kære Mette.
Tusind tak for en skøn anmeldelse.
Ha’ en dejlig dag.
Stephanie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Castella Care gav mig problemfri hud til mit bryllup

Jeg har haft problemer med uren hud på halsen de sidste 10 år, jeg har prøvet SÅ mange ting, intet har kunne fjerne det. Nu var jeg ved at gå lidt i panik fordi jeg skal giftes på lørdag, og vil virkelig gerne vil være smuk til dagen. Jeg fik kontakt med Stephanie hos Castella Care, hun har guidet mig og behandlet mig, og nu 3 uger efter, har jeg stort set intet tilbage.
Det er helt vild fantastisk!! Jeg er så glad for min nye hud.
1000 tak 🙏🙏😍😍 Kunne ikke være mere tilfreds.

12 de agosto de 2021

Respuesta de Castellacare

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Du er en super klient, som har fulgt mine anvisninger til punkt og prikke, og netop derfor har du fået så fantastiske resultater.
Ha’ et vidunderligt bryllup.
Mvh. Stephanie/ Castella Care.

Den bedste ansigtsbehandling.

Jeg har været meget tilfreds med at komme til ansigtsbehandling hos Castella Care hvor jeg de sidste 3 år er kommet fast omkring 1 gang om måneden.
Servicen er professionel og resultatet perfekt.
Kan varmt anbefales.

10 de enero de 2019

TOP karakter herfra

Giver Castella care mine aller varmeste anbefalinger.
Stephanie er yderst kompetent, det er tydeligt at høre, at hun ved hvad hun taler om.
Klinikken er lille og hyggelig og indbyder til at at lade krop og sind, komme helt ned i gear.
Jeg har været ekstrem tilfreds, for alle mine behandlinger og kommer kun hos Catella care.
Desuden er det muligt at købe nogle FANTASTISKE hud pleje produkter, der virkelig kan udrette mirakler.
Top karakter herfra

10 de enero de 2019

Super behandling

Altid professionelle og behagelig behandling man får. Virkelig god vejledning. Stephanie ved virkelig hvad hun taler om og hvordan man "nusser" om klienterne.

26 de septiembre de 2017

Super super super

Perfekt behandling, min hud er som en baby, super super super, og det har fjernet mine pigment forandringer... Top doller

29 de junio de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Synlige resultater og fantastisk behandling

Jeg har fået behandlinger flere gange hos Castellacare og altid med fantastiske resultater. Jeg får altid god rådgivning om behandlinger og produkter og mine jævnlige besøg har virkelig givet positive resultater på en ellers træt og tør hud.
Stephanie har mine varmeste anbefalinger

21 de marzo de 2016

Mig i centrum

Allerede da jeg kom ind af døren følte jeg mig velkommen. Jeg kom ind i et dejligt lyst værelse og blev budt på kaffe, the eller vand.
Da jeg kom ind i behandlerrummet var det tydeligt at klienterne der kommer hos Stephanie, skal føle sige i trygge hænder med varme og ro omkring sig. Jeg blev vejledt og guidet igennem min behandling, fik tips til hvordan jeg kan forbedre min hud, og hvad der ved min hud er godt. Stephanie fortalte mig undervejs hvilke produkter jeg ville have gavn af at bruge - hvilket er vidunderligt, for jeg har absolut ingen forstand på sådan noget.
Hele oplevelsen hos Castella Care var at jeg skulle føle mig i centrum. Og det lykkedes! Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer der.

26 de febrero de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Synlige resultater og gode priser

Allerede da jeg trådte ind ad døren kunne jeg mærke, hvor meget Stephanie brænder for sit fag. Hun er yderst professionel, ved hvad hun gør, og allerede efter første behandling kunne jeg se en forskel på min hud. Man føler sig velkommen, der bliver taget sig godt af én, og så er det virkelig gode priser.

25 de febrero de 2016

Professionel og dygtig

Castellacare er utrolig professionelle. Stephanie er dygtig og passioneret omkring hendes arbejde. Hun er god til at lave vurdere behandlingen udfra det individuelle behov og smag feks ift feks at lægge makeup.
Desuden har Stephanie valgt sine produkter meget nøje og har en dyb viden om dem. Produkterne er af høj kvalitet.
Humøret er altid højt og humoren fejler ikke noget. Jeg kommer igen !

24 de febrero de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.