Catchcode is een partij die vanaf het offertetraject meedenkt, zowel over de techniek, visualisatie als het perspectief vanuit de klant. Ook is zijn flexibiliteit iets wat wij erg waarderen. Korte lij... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fijn gewerkt, goeie snelheid, verbeteren op minder overleg, maar dat is wennen aan elkaar. Fijne klus gedraaid! gr. Pierre
Zeer betrouwbare partij die met geduld en aandacht me mee hebben genomen in het live gaan van mijn site
CatchCode heeft nu al een aantal keren websites voor ons gebouwd. Zowel helemaal custom made als met een template. Ook doet hij al het onderhoud en beheer van de websites. Wij ervaren CatchCode als ee... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
CatchCode maakt WordPress websites voor het MKB en start-ups. Jarenlange ervaring bij grote merken wordt ingezet om ook jou een kwalitatieve website te bieden die je zelf kunt beheren. Uiteraard is je website dan geoptimaliseerd voor smartphones en tablets, maar ook voor zoekmachines.
Información de contacto
Eindhoven, Holanda
- 040 842 52 15
- info@catchcode.nl
- www.catchcode.nl
Catchcode heeft op zeer professionele…
Catchcode heeft op zeer professionele wijze mijn nieuwe website neergezet. Aan de achterkant is de website heel gebruiksvriendelijk opgebouwd. Francois nam alle ruimte om het systeem helder te maken aan mij als klant. Hij reageert zeer snel, effectief en oplossingsgericht op vragen. Hij is een prettige, rustige, vakkundige persoonlijkheid. Een fijne, creatieve zakelijke partner.
Snelle service
Snelle service, rapport al binnen 1 dag mogen ontvangen.
Duidelijk en overzichtelijke rapportage. Geen standaard door de computer opgesteld rapport maar handmatig opgesteld
Snelle en correct afhandeling van het…
Snelle en correct afhandeling van het project.
Door een samenwerking met CatchCode aan…
Door een samenwerking met CatchCode aan te gaan hebben we nu een website voor ons startende bedrijf waar we erg trots op zijn.
Door goede adviezen, duidelijke uitleg en goed te luisteren naar onze wensen zijn we tot een TOP resultaat gekomen die geheel naar onze wens is.
Francois van Catchcode begeleid je van…
Francois van Catchcode begeleid je van start tot finish en zorgt voor een functionele en goed werkende website. Hij denkt mee met ontwerpers en luistert uitstekend naar de wensen van de eindklant. Aanrader!
Más información sobre otros tipos de reseñas.