Celina Kollektion

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte et ur og nogle ringe, og da pakken ikke var kommet efter en uge, kontakter jeg celina kollektion. De svarede hurtigt, og ville efterlyse pakken hos gls, men endte med at sende en ny pakke. N... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot service. Købte Perle Ørerclips der viste sig at være ørestikkers. Jeg kontaktede Celina Kollektion, hvor jeg kom i kontakt med Sara. Gjorde opmærksom på, at jeg syntes annoncen var fejlag... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte jeans, som lugtede meget kemisk. Prøvede dem dog, de så ud til at passe, så smed dem omgående i vaskemaskinen. Da de var tørre, så lugtede de stadig fælt - og endvidere var det ene bukseben 2... Ver más

Información sobre la empresa

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spild af penge - ingen refunderet penge

Der var kun ét billede af kjolen, hvor den så pæn ud - da den kom frem, var der detaljer som var afskyelige, som ikke kunne ses på billedet (kjolen var desuden i 2 forskellige længder). Jeg sender pakken retur, til den adresse de har skrevet på deres hjemmeside, men ingen har taget imod pakke , og den er ikke kommet tilbage til mig - spild af penge, især når man selv betaler for returnering.

11 de noviembre de 2020

Celina Kollektion

Har handlet hos dem to gange. Den første gang kom varen rigtig hurtigt, den anden to så noget tid, siden varen desværre blev afbrudt flere gange også Corona, helt forståeligt! Varen lever også helt op til mine forventninger! Så alt i alt, rigtig dejligt sted at handle!

16 de junio de 2020

Fremragende service!

Fremragende service! - Jeg havde bestilt en julegave til kæresten i sidste øjeblik, så jeg skrev ind og hørte om de ville kunne nå at sende den så jeg fik den inden d. 24. Jeg fik superhurtigt svar og herren jeg talte med forsikrede mig at jeg ville kunne nå det. Netop som aftalt, blot halvanden dag efter, stod pakken til mig i en pakkeshop. Da jeg så efterfølgende fandt ud af at størrelsen jeg havde bestilt var en lille smule for lille, var der ingen problemer med at få det byttet til den rigtige. Alt i alt super god kundeservice, og en super oplevelse i forhold til mange danske webshops, jeg kan varmt anbefale den.

12 de enero de 2020

Flot service.

Flot service.
Købte Perle Ørerclips der viste sig at være ørestikkers.
Jeg kontaktede Celina Kollektion, hvor jeg kom i kontakt med
Sara. Gjorde opmærksom på, at jeg syntes annoncen var fejlagtig.
Fik oplyst, at jeg kunne returnere varen og få pengene retur. Forsendelsesomkostningerne ville beløbe sig til mere end varens pris, hvilket jeg oplyste Sara.
Sara traf herefter en hurtig afgørelse, som jeg som kunde er yderst tilfreds med.. Så flot service.
Tak til Sara.
Mvh.
BS.

14 de noviembre de 2019
Logotipo de Celina Kollektion

Respuesta de Celina Kollektion

Hej BS.

Tusind tak for din rigtig gode anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med vores gode og hurtige behandling.

Mvh
Sara

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Store udfordringer med kontakt til kundeservice og retur

Fin oplevelse med bestilling og levering, men en rigtig dårlig oplevelse med kundeservice.
Jeg skrev, indenfor 14 dage efter jeg havde modtaget ordren, til e-mailadressen angivet på deres hjemmeside, med henblik på udøvelse af returretten og modtagelse af en returlabel (som de skriver på deres hjemmeside).
Jeg modtog aldrig svar, og valgte i stedet selv at købe porto, og returnere pakken.
Jeg har i dag modtaget en e-mail fra dem om, at de har modtaget pakken, men at min returret er bortfaldet, fordi jeg ikke har orienteret dem inden for 14 dage efter jeg modtog pakken.

26 de septiembre de 2019
Logotipo de Celina Kollektion

Respuesta de Celina Kollektion

Hej,
Jeg er ked af at læse omkring din oplevelse.
Vi har 14 dages returret og ikke 24 dages, hvis du vil benytte lovens fortrydelsesret, skal du huske at overholde vilkårene.
Vi må acceptere den ene stjerne her fra dig, selvom vi har gjort alt i vores magt for at løse sagen, på trods af at du ikke har overholdt vilkårene.
Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder får en god oplevelse. Du er mere end velkommen til at skrive en e- mail på sara@celinakollektion.dk med emnefeltet 'trustpilot' så jeg ved den skal bare håndteres ASAP.

God dag!

Mvh

Sara
Team Celina Kollektion

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeres service var rigtig god

Jeres service var rigtig god, kun jeres levering med dao var ikke god, tog 3 dage frem i havde sendt den til jeg fik den pakke jeg havde bestilt

11 de enero de 2019

God behandling

Da jeg modtog min kjole havde den desværre en vævefejl, men sammen med Sara fandt vi hurtigt en løsning, så jeg følte mig godt behandlet. Så jeg kan klart anbefale at handle hos Celinakollektion!

7 de diciembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Har bestilt 2 flotte kjoler, som desværre i første omgang var for små. Da jeg skulle bruge dem ugen efter, jeg modtog dem, ville jeg ikke kunne nå at sende dem retur og få nye leveret i den rigtige str. Derfor kontaktede jeg dem og spurgte, om de ville hjælpe mig med at få løst dette. De var så søde og sendte med det samme kjolerne afsted i den rigtige str., så jeg havde dem dagen efter. Det var så fedt med den gode service, og jeg kan have mine nye kjoler på til festlighederne i weekenden.

5 de diciembre de 2018

super service

super service kjolen jeg bestilte var desværre defekt fik derfor 25 % til et nyt køb og vupti en time efter blev det sendt

4 de diciembre de 2018

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.