Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10 fick hjälp av två säljare vid namn saman och Simon på hallarna i Halmstad. Han sänkte min månadskostnad till nästan hälften. Super bemötande med charmen och glimten i ögat. Rekommenderas stort �... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning gå inte på sälj snacket med Erik, han vill bara sälja, struntar sen helt i kunden. Sitter fast med avgift för en tv vi skulle få, va då få... den betalar vi snordyrt för varje månad, den fick... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De lurar en fullständigt! Allt såg jättebra ut. Jag var jättenöjd. Tills allt började ticka. De sa att de skulle slänga med 2 plattor om jag tecknade 2st 3-abonnemang, som vi skulle ha till kameror... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har bytt våra abonnemang till billigare och bättre pris samt köpt en smart TV som vi är helnöjda med. Vi har även blivit jättebra bemötta på Cellekt i Ullared vill gärna nämna Saman och Wi... Ver más

3,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Fantastisk butik!

Fantastisk butik!

Handlat i flera år, flera omgångar av Fredrik. Så service-minded och riktigt pedagogisk.
Vid missförstånd är han alltid ett samtal bort så löser det sig, det är det jag tycker utmärker cellect och speciellt Fredrik från andra butiker. När något blir fel är han den första att rätta till det.
Ha en riktigt glad påsk allihopa!

27 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min gamla mamma 87 år var in på Cellect…

Min gamla mamma 87 år var in på Cellect Malmö, Mobilia och ville ha en telefon som passade henne. Hon hade fått en gammal I-Phone av min bror, men den klarade hon inte av. 2 dagar efteråt ringer hon mig när hon fått hjälp av en granne för att ringa. Berättar att hon kan inte med den nya telefonen hon vet inte vad det är för modell. Jag ringer upp butiken och dom har sålt på henne en ny I-phone för 16 000:- Jag försöker få dom att häva köpet, men det går ju inte när hon öppnat kartongen. Den hade dom öppnat i butiken för att visa henne hur den fungerade. Jag blir så förbannad att dom inte har bättre omdöme när dom har med äldre att göra. Men personen blev kanske veckans säljare. Hurra, hurra, hurra, hurra. Hoppas synden straffar dig, giriga säljare.

24 de febrero de 2026

De lurar en fullständigt

De sa att de skulle slänga med 2 plattor om jag tecknade 2st 3-abonnemang, som vi skulle ha till kameror. Vi behövde inga plattor, men de skulle bjuda på dem.
Försökte få dem att förklara vad det var som skulle kosta när jag såg beloppen och de sa att det var abonnemanget och de andra siffrorna var irrelevanta. Sen gjorde den en kladd på pappret som ser ut som att det var mycket billigare. Nu är jag fast med 2 odugliga surfplattor som de lagt in på 450krst/mån i 36 månader. Det är 32000SEK.
DE LURAR EN FULLSTÄNDIGT!

29 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag gick in i butiken för att titta…

Jag gick in i butiken för att titta runt men blev snabbt indragen i en diskussion om företagsabonnemang. Jag var tydlig med att vi redan har 36 månaders bindningstid kvar på våra nuvarande avtal.
Jag fick besked att det inte var något problem och att det skulle lösas. I efterhand visade det sig att flera nya (8st) abonnemang tecknades med ny 36 månaders bindningstid direkt.
Jag upplever att informationen kring vad som faktiskt signerades inte var tillräckligt tydlig. För företag med långa bindningstider är det avgörande att rådgivningen är korrekt och transparent.
Tyvärr motsvarade upplevelsen inte mina förväntningar.

12 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.