In sep had ik wat besteld, dit werd end okt geleverd. Was niet goed dus retour gestuurd naar china idd. Hier lg het een tijd en zaterdag werd het hier weer afgeleverd. Bedrijf reageert niet meer grrrr... Ver más
Op hun website wekken zij een indruk dat het winkel is die in Utrecht bevestigd is. Echter bij het retourneren vanwege zeer slechte kwaliteit kom je er achter dat je je gekochte producten naar China... Ver más
stelletje oplichters!!!! Datgene wat je bestelt lijkt totaal niet op dat wat je krijgt! Na melding hiervan houden ze je erg lang aan het lijntje voordat je het mag terugsturen. Eenmaal teruggestuu... Ver más
Dropshipper with a bad attitude Items are all from Shein or Temu. Cheap Chinese clothes, with 2000% mark-up. No customer services, they refuse to accept returns. Same company has several webs... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
2 alpaca truien besteld
2 alpaca truien besteld, lang op gewacht, helaas toch gekregen. Wat een troep. Materiaal was gewoon geverfd verpakkingsmateriaal en ook nog 12 maten te klein. Zelfde reactie als hier verderop beschreven, opsturen naar China of anders 15% van je aankoop bedrag terug. Aangifte gedaan en probeer Vara's belbus in te schakelen.
Stelletje oplichters!!!
Drama
Drama. Ik heb een jurk besteld en kreeg een broekpak. Krijg mijn geld niet terug als ik het niet zelf retourneer naar China. Ik heb er een prijzige nieuwe poetsdoek bij. Stelletjes schoften.
Giovanna
Giovanna, AANGIFTE GEDAAN. BESLIST NIETS BESTELLEN EN IK VRAAG JULLIE OM GEZAMENLIJK IETS TE ONDERNEMEN .OP ANDERE SITES TREF JE PRECIES DEZELFDE VORMGEVING AAN OOK ZONDER KVK EN TELEFOON CONSTANT IN GESPREK.EN REGENT KLACHTEN. LATEN WE HIER NU EENS WAT AAN DOEN!! NIETS DOEN HOUDT IN DAT MEN NOG JAREN DOORGAAT. WIJ MOETEN ZORGEN DAT ZE OP DE LIJST VAN DE LMDIO KOMEN TE STAANMET AL HUN BEDRIJVEN. Op 11 december kreeg ik mijn pakje na zeker 5 weken. IPV een prachtige Zoella rok , ontving ik een gebleekte spijker rok en aan voorkant zat groot gat. Gemaild en foto's opgestuurd ze zouden er wat aan doen. Na een week zelf gevraagd wat er ging gebeuren. Kreeg zelfde mail. Ik heb mail gestuurd dat ik de rok wilde hebben die ik besteld had en deze rok als bewijs houd ( dat heb ik ook gedaan is hier nog steeds als bewijs ) Kreeg mail dat ik kon kiezen of mijn rok of ander produkt. Ik wil mijn rok ( had ik paar keer geschreven ). Zij zou er voor zorgen. Ik vorige week hen benaderd . Kreeg weer mail dat ik de rok had ontvangen. Ik heb gevraagd of ze hun eigen correspondentie nakijken en kunnen lezen. Ze hadden naar logistiek gestuurd . Ik heb ze tot vandaag de kans gegeven mij een bevestigingsorder te sturen. Indien ik niets zou horen stap ik naar politie Woerden. Dus niets ontvangen. Ik naar Politie.nl. Ik zal ook ACM aanschrijven Radar, De woerdense Courant en opgelicht.nl. DAAROM MENSEN LATEN WE HIER WAT AAN DOEN!!!!! DOE ALSNOG AANGIFTE IK ZET DIT BESLIST OOK OP DE SITES DIE IK HEB GEVONDEN OP KLACHT.NL. KOM MET IDEE !!!!!!
bad dress
the dress i had ordered i have never received i received a completely other one and the quality was the worst, i thruw the dress away thats how bad the dress was i would never recommend to buy anything here
Het bedrijf belooft veel echter doet…
Het bedrijf belooft veel echter doet niets, meeste slechte webshop ever
Bestel hier niet
Ik heb bij deze webshop een trui besteld die bij levering een synthetisch shirtje bleek te zijn. De print leek ook in de verste verte niet op de print op de foto op de website. Toen ik dit aangaf kreeg ik de optie om het product op eigen kosten te retourneren naar China (het betreft een Nederlandse website), of om genoeg te nemen met 15% tegemoetkoming van het aankoopbedrag.
Deze webshop is pure oplichting, zoals ook blijkt uit de eerdere reviews. Bestel hier niet.
De verzonden jurk is nep
De verzonden jurk is nep! Het is een print van een vinted jurk en compleet van polyester.
Contact met de klantenservice is een chatbot, die niet reageert op vragen.
Uiteindelijk kon ik het product terug sturen naar:
5th Floor, East Elevator, Building 5, Niannianhong Furniture Group
No. 201, Yongmao Road, Choujiang Street
Yiwu, Zhejiang, 322000
China
LET OP: Oplichterij
LET OP: Oplichterij!!!
- product komt uit China. Staat nergens op de site. Lange levertijd en niet het bestelde ontvangen.
- de ontvangen trui lijkt in de verste verte niet op de trui die op de site staat. Het is geen trui maar een shirt in afwijkende kleuren en print. En slechte kwaliteit.
- retourneren is niet mogelijk. Een retourmelding moet gemeld worden, maar vervolgens word je aan het lijntje gehouden met allerlei niet relevante, onzin reacties op je mails.
Dank jullie wel voor jullie reviews
Dank jullie wel voor jullie reviews. Het heeft mij goed geholpen en weet dat ik daar niet moet kopen. Producten lijken teveel op de site temu (ook een zwendel bedrijf) dus daardoor was ik al gealarmeerd.
Oplichters
Oplichters. Kleding lijkt niet op foto's. Komt uit China. Retouradres in China, maar je kan naar je geld fluiten. Niks kopen daar
Niet tevreden, geld weg…
Makkelijk bestellen en betalen, maar geen retourbeleid. Niet tevreden, geld weg…
Als je met een creditcard betaald hebt, gewoon je geld terug vragen bij je creditcard aanbieder. Dit is de enige manier om dit soort zwendelaars te stoppen.
jurk besteld en binnen gekregen past…
jurk besteld en binnen gekregen past niet retour aangemeld kreeg de melding dat ik iets kon kiezen voor 10euro enz. aangegeven dat ik de jurk terug wil sturen en geld retour 1week niets gehoord weer email gestuurd en weer geeen duidelijk antwoord en nu pas na 30september bericht vandaag 18november om de bestelling terug te sturen, telefonisch onbereikbaar wat een flut bedrijf bestel niets want je word aan het lijntje gehouden.
geen ster waardig oplichters!
Geen retour beleid…!
Onduidelijke instructies hoe je bestelling terug kan sturen. Je wordt aan het lijntje gehouden met omruilen en toch houden met korting. Meerderde mails gestuurd, en na de zoveelste keer een bericht dat 30 dagen retour termijn zijn verstrekt, vervolgens geen contact meer. Weg geld en een niet passend kledingstuk.
Vreselijk en te erg voor woorden
Vreselijk en te erg voor woorden. Ook wij hebben hier 2 jurken besteld en geen gehoor meer gekregen! Wij hadden het zo snel mogelijk nodig voor een gelegenheid helaas zitten wij nu zonder! 🤬
Verkeerde rok ontvangen en daarna geven…
Verkeerde rok ontvangen en daarna geven ze niet thuis. Mocht na 3x schrijven foto toesturen van de rok. Daarna oorverdovend stil. Kan fluiten naar mijn centen. Rok kan naar de kringloop.
stelletje oplichters!!!!
stelletje oplichters!!!!
Datgene wat je bestelt lijkt totaal niet op dat wat je krijgt!
Na melding hiervan houden ze je erg lang aan het lijntje voordat je het mag terugsturen. Eenmaal teruggestuurd krijg je je geld niet terug ondanks herhaaldelijke keren met verzoek tot terugbetaling.
Nemen de telefoon niet op en reageren dan ook niet meer via de mail.
Onbetrouwbare mensen en oplichters!!!
Oplichters!
Oplichters!
Jurk besteld duurde weken.
Kleur en kwaliteit kwamen totaal niet overeen.
Gebeld nummer niet bereikbaar.
6 mailtjes gestuurd geen reaktie.
Opgelicht blijkt nu ik al deze verhalen lees..
Dus nooit bestellen.
Ik ga aangifte doen!
Dit is oplichterij!
Dit is oplichterij!
Ik heb een jurk besteld (#1437), deze was 50 euro, toen hij aankwam was dit niet wat er op de foto te zien was. Ook is deze een week later aangekomen dan dat beloofd was. Hierdoor was deze jurk te laat voor mijn evenement. Ik wil hem nu graag terugsturen. Na meerdere mailtjes en meermaals bellen heb ik nog steeds geen reactie ontvangen! Ik hoop dat Chrissy beauty in de toekomst beter om zal gaan met hun klanten.
Bestel hier niks!
Groet Linde Kuiper.