Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para jardín
  2. Tienda de muebles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Få en lækker livsstil til attraktive penge, besøg www.cinas.dk

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig designet parasolfod

Købte en dyr parasolfod fra Cinas. Skruen der skulle holde parasolbunden fast var løs og plastringen og skruen der skulle fæstne parasollen til foden var designet så man skruede direkte med metal ind i plast. De to materialer er ikke venner.

Jeg er imponeret over at man vælger at markedsføre et produkt som helt tydeligt ikke fungere i forbrugsfasen. Spild af tid og penge for alle parter og dårligt for ressourceeffektiviteten.

Køb fra en anden udbyder

16 de mayo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kerteminde bord

Opdatering: Bilka har nu kontaktet mig med en rimelig kompensation. Det ændrer dog stadig ikke ved, at træet på møblerne er af ringe kvalitet, hvilket jeg håber Bilka tager en samtale med firmaet omkring.

Pyh, Bilka. Den bliver svær. Kvaliteten af bordet jeg har købt er af så ringe æstetisk kvalitet, at jeg overvejer at aflevere det hele tilbage. Mit første bord leverede jeg tilbage i håb om, at hvis jeg bestilte to nye, så kunne jeg vælge det pæneste. På de to nye er teaken af lige så dårlig kvalitet, samt to lameller har huller fra værktøj. Man har flere steder brugt splinten, som er tydeligt lysere end kernevedet af træet og desuden teak med mørke striber/plamager, som jeg antager er svamp eller råd. Ydermere har kundeservice ikke behandlet min reklamation endnu - selvom jeg har rykket for det og d.d. er der gået de 5 dage. Det er nu snart 4 uger siden, at jeg bestilte det første bord, mens der i min have står to meget ensomme stole. Det tyder på, at håndteringen af min reklamation bliver, at jeg selv skal skifte de grimme lameller (åhh, hvad nu, hvis de også er grimme?) og samle det hele selv, hvis jeg vil have et ok-pænt Kertiminde bord. De borde jeg har modtaget er langt fra den standard, som findes i udstillingen inde i butikken.

17 de agosto de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Cinas Mood havestole falmer

Pas på! Mood havestoles lameller falmer hurtigt og Cinas reagerer ikke på henvendelser omkring problemet. Jeg har spurgt efter en mulig overfladebehandling eller lignende. De svarer venlig, men kommer ikke med en løsning.

31 de mayo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dyr vasketøjskurv med fejl

Låget på vasketøjskurven sidder ikke lige på, og snorene, der holder låget falder udenfor kurven, når man lukker låget i. Laundry hamper vasketøjskurven i genbrugspapir er en god ide, et godt design, men fejl i udførelsen til en pris på ca 850 kr er uacceptabelt.

24 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt havesæt hvidlakeret teak 2…

Har købt havesæt hvidlakeret teak 2 stole og et bord.. Elendig kvalitet, da vi pakkede ud var det ene armlæn fuldstændig smadret fik den byttet hos forhandleren Stenløse havecenter, men ak den nye stol larmer frygtelig. Har nu set, at den en flækket i bunden. På anden stol sad den ene skrue slet ikke i og var i øvrigt alt for kort til at kunne holde fast. den har vi så måtte forny med en længere.
smukt sæt, men ganske ELENDIG kvalitet :-) kostede trodsalt 2500 kr

20 de junio de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.