Kerteminde bord
Opdatering: Bilka har nu kontaktet mig med en rimelig kompensation. Det ændrer dog stadig ikke ved, at træet på møblerne er af ringe kvalitet, hvilket jeg håber Bilka tager en samtale med firmaet omkring.
Pyh, Bilka. Den bliver svær. Kvaliteten af bordet jeg har købt er af så ringe æstetisk kvalitet, at jeg overvejer at aflevere det hele tilbage. Mit første bord leverede jeg tilbage i håb om, at hvis jeg bestilte to nye, så kunne jeg vælge det pæneste. På de to nye er teaken af lige så dårlig kvalitet, samt to lameller har huller fra værktøj. Man har flere steder brugt splinten, som er tydeligt lysere end kernevedet af træet og desuden teak med mørke striber/plamager, som jeg antager er svamp eller råd. Ydermere har kundeservice ikke behandlet min reklamation endnu - selvom jeg har rykket for det og d.d. er der gået de 5 dage. Det er nu snart 4 uger siden, at jeg bestilte det første bord, mens der i min have står to meget ensomme stole. Det tyder på, at håndteringen af min reklamation bliver, at jeg selv skal skifte de grimme lameller (åhh, hvad nu, hvis de også er grimme?) og samle det hele selv, hvis jeg vil have et ok-pænt Kertiminde bord. De borde jeg har modtaget er langt fra den standard, som findes i udstillingen inde i butikken.
17 de agosto de 2023
Opinión espontánea