Autoværkstedet CiPe:Care Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cipe Odense arbejder sammen med synshallen på samme adresse. Det fungerer! Min ældre Hyundai bliver også serviceret og repareret løbende på værkstedet. God og ansvarlig service, kan anbefales!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min skolevogn stod af på et virkelig uheldigt tidspunkt. Heldigvis var Pajtim Hafizi fra Cipe care Nyborg vildt serviceminded! Jeg har sjældent oplevet noget lignende. Kæmpe stor taknemlighed her... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Denne anmeldelse er specifikt af Cipe Care Nyborg og er baseret på to separate oplevelser. Første gang fik jeg repareret en skade efter påkørsel bagfra via min forsikr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oplevede den fineste kundeservice i dag ved afdelingen i Odense. Jeg havde købt et spejlglas til mit sidespejl, men turde ikke selv montere det pga elektronik. Jeg spurgte Jonas i receptionen, o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles

Escrito por la empresa

Autoværkstedet CiPe:Care har speciale i franske biler. Vi tilhører den frie del af branchen og bruger hjertet og vores sunde fornuft, når vi giver dig gode råd og vejledning om din bil. Har din bil ondt i motoren eller feber? Trænger den til ny forrude, nye dæk eller bare et tjek? Så blink af til CiPe:Care, hvor jeg, Henrik Hansen, står i spidsen for Fyns bedste bilteams. Vi er 30 folk med begge ben på jorden, og vi laver ALT mellem nummerpladerne - stort og småt. Forresten kalder vi en kofanger for en kofanger og sørger for at regningen er til at forstå. HUSK! VI HAR OGSÅ AFDELINGER I SVENDBORG og NYBORG. CiPe:Care Svendborg Grønnemosevej 20 5700 Svendborg Tlf.: 66 19 39 00 CiPe:Care Nyborg Falstervej 14 5800 Nyborg Tlf.: 65 31 41 60

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God betjening

Jeg har været på Odense værkstedet 2 gange og begge gange har jeg fået en meget god oplevelse. Jonas er en sød og rar ung mand som er meget serviceminded og min bil er lavet uden der har været problemer. Kan kun anbefale værkstedet til andre. :-)

4 de marzo de 2022
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid fantastisk service og…

Altid fantastisk service og kundebetjening. Værkstedet går altid gerne "den ekstra mile" for at alt er perfekt og kundeoplevelsen i top. Her er Jeg altid tryg ved at få serviceret min bil.
At det så også endda altid er til en yderst fair og fornuftig pris; det gør jo blot det hele endnu bedre 👍
Den bedste anbefaling herfra !

18 de febrero de 2022
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.