Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cirkusrevyen 2026 Helt fantastisk i gør det for godt! Skuespillere fantastiske og stemningen perfekt. I skal nok få en god sæson. Stor anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man kan tydeligt fornemme hvem der gæster Cirkusrevyen hvert år. Tidligere har revyen præsenteret tekster der virkelig er spiddende men også sjove. På mig virkede skuespillerne som de var sat på en ur... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot ny opsætning. Spændende cast. Gode skuespil præstationer Fantastiske sang præstationer Dygtige musikere. Brilliant dansere. ALT var bare helt perfekt “serveret”. Især danserne i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento
  2. Animador
  3. Agencia de entretenimientos
  4. Empresa de administración de eventos
  5. Vendedor de entradas para eventos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Glæd dig til årets sommerrevy på Dyrehavsbakken. Med Lisbet Dahl i instruktørstolen og i fuld vigør på scenen sammen med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere er rammerne på plads for endnu en forrygende sæson.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Cirkusrevyen 2026

Cirkusrevyen 2026

16 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuespiller

Nogenlunde god skuespiller var gode men revyen indeholder for meget ligegyldig dans og sang lidt flere skeds og mindre dans og så er priserne i bare for dyre der er noget at rette op på bedre held næste år

30 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

60 kroner for en sodavand - velbekomme!

Parkeringscirkusset udenfor, med automater, der er ude af drift med lange køer og "vietnamesisk fjerkræs-markeds-mentalitet" til følge, skal selve Cirkusrevyen bestemt ikke lastes for.
På samme måde, var maden på Postgaarden både udsøgt og uforglemmelig, selvom serveringspigerne så lidt trætte ud, i ansigterne, måske ved tanken om at have en 12-timers- vagt foran sig ( den må I tage med fagforeningen, piger ) , så det er også med til at trække den samlede vurdering op på 4 stjerner.
Inde i teltet, gjorde især Bodil Jørgensen og Niels Olsen jo også deres til, at der skulle rulle en sund latter ud over stolerækkerne, hvor ældre, gangbesværede kæmper med både pladsen mellem rækkerne og stokke og gangstativer og dårlig ryg og hofteskred, for at komme frem og på plads. Men der kom ro på kaosset - ligesom sidste år og året før. Alt ved det gamle. På nær savnet af Ulf - og for den sags skyld også Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard, der dog gudskelov ikke har forladt denne jord, men åbenlyst ikke skulle være en del af holdet, i 2025-udgaven. Og bevares, de yngre kræfter og Mads Knarreborgs bud på Ulla Therkelsen, er der da også stof i, et par år endnu. Havde jeg håbet på det store latterbrøl, der for alvor fik teltet til at løfte sig og folk til at hulke af grin, så udeblev det dog. Revyen er dog fortsat underholdende, danselysten og hér og dér god , gammeldags skidesjov. Parodien på det danske forsvar, der havde købt ind i både BILKA; SILVAN og NETTO, samt Bodil Jørgensens savn af børnebørn, var rene perler!
Næh, det er i pausen, der ikke er noget at grine af!!!!
Vi var fire gæster og jeg havde dermed bestilt 4 x "drinksbilletter" á 60 kr. Som chauffør, ville jeg ikke have alkohol og mine sidemand havde også lagt dét på hylden for flere år siden. Damerne vi havde med, fik to små flasker hvidvin med plastbæger og de 60 kr. stykket, kan jeg måske godt leve med - men, at man tager 2 x 60 kr. for en Coca Cola og en Cola Zero, altså 120 kr. for to sodavand, er simpelthen proptrækkeri af værste skuffe - og så må man gerne klandre mig for at være fynbo og slet, slet ikke fra Klahampenborg, ej heller Holte , udtalt Hålte. Det er jeg sådan set iskold over for - men jeg synes, ærligt talt, at folkene bag Cirkusrevyen, skal gå ind og kaste et mere rimeligt og realistisk syn på deres opskruede prispolitik og måske nå frem til, at med 30 kr. for en sodavand, er den stadigvæk så rigeligt betalt. Jeg tog flasken med hjem til Fyn og Odense, hvor den vil blive udstillet i en montre, i min forhave. Så kan folk fra det nordsjællandske indløse billet til 60 kr. og komme og se Danmarks dyreste Cola. Der er vel faktisk næsten til et revynummer i dén historie? Og når jeres eget personale også undrer sig over priserne, så er DET FAN´ME UHYGGELIGT, DU!

23 de agosto de 2025

Alletiders Cirkusrevy 2025

Alletiders Cirkusrevy 2025. Hold op den var god! Politik, klima og samfund sat på spidsen og balanceret mellem alvor og humor igen i hudfletningen af en statsminister, der trives bedst i krisetider, og en forsvarsminister, der også argumenterer for nødvendigheden af oprustning og valgforberedelse. Køb køb køb. Mig mig mig. De flyrejsende der synger “jeg skammer mig” sangen, men bare ikke kan lade være. Og Alarmbevægelsen, der klistrer sig selv fast til scenen. Er det sjovt? Griner man? Ja. Det ved Gud man gør. Men med tårer i øjnene over, at der er så meget alvor i verden at lave revy på. Det er ren Cabaretstemning med replikker, der svirper og musik der svinger imellem at swinge og skære. De gør det så godt alle sammen. Sikke et hold! Skuespillerne, musikerne, danserne, forfatterne og instruktøren ikke mindst. Årets cirkusrevy vil tale med os, men også trøste os til sidst. Det skal nok gå, synger de til sidst. Jeg håber, de får ret.

23 de agosto de 2025

Meget flot revy

Rigtig god revy, syntes dog jeg manglede 2-3 rigtig store grin mere. Nogle af teksterne var simpelthen for "tynde". Fantastisk flot opsætning af scene og lys og god lyd. Et plus at danserne indgår i flere numre end tidligere. Teksternes skyld jeg kun giver 4 stjerner.

3 de agosto de 2025

Cirkusrevyen 2025 en meget tynd kop te

Cirkusrevyen 2025 en meget tynd kop te. Jeg har været til revyen på Bakken mange gange, og dette års revy er den mest slatne jeg nogen sinde har set der. Ingen kritik af skuespillerne, men tekster, numre og valg af samme, = tyndt, substandsløs, svagt og grænsende til det kedelige. Kan man forestille sig en revy uden en kongehus-sketch, , ,åbenbart. Det meget farverige parti moderaterne, og deres klovnebus var ligeledes et oplagt emne, men udeladt. Masser af oplagte emner kunne nævnes, men man valgte det mest sikre, og det mindst farlige. Flot hyldestnummer til Ulf Pilgaard, som et af de få stik der blev tage hjem. Jeg har aldrig set publikum til slut, være så længe om at rejse sig op og applaudere, og jeg var faktisk i tvivl om publikum ville rejse sig op. Dette er måske det mest sigende i anmeldelsen.

11 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det er sjovt og flot, men stop rygning

Det er sjovt og flot, men hvad er det for noget med rygepolitikken? Der er et lille rygeområde ude bag ved til højre. Det er skiltet dårligt med små skilte der ikke kan ses når der er mange mennesker. Så folk står og ryger over det hele, til stor gene form de fleste, der ikke ryger. Selv i indgangene til teltet står folk og ryger. Hvis man spørge om ikke de kan gå ned i rygeområdet kommer der dårlige undskyldninger og uforskammetheder. Der er absolut ingen kontrol og da jeg spurgte en medarbejder blev jeg mødt med snak og forklaringer og min kommentar blev på ingen måde taget alvorligt. Da han mærkede at jeg ikke accepterede hans forklaringer ændrede samtalen sig til at jeg ikke talte pænt til ham. Det virkede lidt indstuderet og som en automatiskreaktion når folk brokker sig.
Gør nu noget ved det store rygeproblem i har, vi er i 2025. Tak.

12 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Revyen the musical

De giver den gas, ingen tvivl herom, men de har i flere år bevæget sig væk fra hvad jeg opfatter som revy, et øjeblik troede jeg at det var en musical over revyen, musik, dans og politisk satire fylder for meget efter min opfattelse, man mærker tydeligt at det er skuespiller på scenen, måske nogen standup komiker kunne lave nogle tekster, monologer osv.

4 de julio de 2025

Savner dialog/monolog tekster

Flotte kulisser. Dygtige dansere. Lignede en form for musical hvor næsten alle tekster blev sunget. Ringe tekster med få dialoger/monologer. Denne nedtur for Cirkusrevyen startede sidste år (har set revyen i 20 år). Behov for: bedre tekster og mindre "larm", mindre dans. Er blevet for meget en "sangpavillion".

29 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker Cirkusrevyen syndes der er noget…

Elsker Cirkusrevyen syndes der er noget for alle aldre er selv 16 og syndes at det rammer rigtig godt hvis man følger med i hverdagen og hvad der sker i nyhederne😍 5 stjerner fra mig🫶🏻

21 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Revyen var nogenlunde, men dårlig kundeservice

Revyen var nogenlunde. Godt at Bodil var med. Men vores pladser var optaget af andre da vi kom, fik henvist nye pladser, som det viste sig også var optaget, måtte flytte igen og fik så en lysmast lige foran, ikke lige det vi havde regnet med, da vi købte billetter et halvt år før. Har skrevet til revyen, men det kunne de ikke gøre noget ved, så meget dårlige fokus på kunder.

14 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

En tam revy, som havde for meget dans til at fylde ud

Desværre ikke en særlig god revy efter min mening. Grunden til tre stjerner er udelukkende Bodil Jørgensen og Merete Mærkedahl som trods hemmelige kedelige sketches får et grine frem som altid og Mads Knarreborgs parodier som sidder lige i skabet.
Måske er tiden også ved at løbe fra Niels Olsen også, da han ikke virkede særlig oplagt og missede også mere end en gang i samme sketch dialekten og det gjorde at sketchen faldt til jorden.

30 de mayo de 2025

Cirkusrevyen 2025

Cirkusrevyen 2025. En noget blandet fornøjelse de tre første kvarter handlede udelukkende om klimaet, noget ensformigt. Anden halvdel var god hvor man hyldede de gamle skuespiller som har medvirket i revyen.

30 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig revy,en af de værste der

Elendig revy,en af de værste der er blevet lavet
Nu har jeg kommet i det telt i 15 år,og jeg tror det bliver sidste gang
Alt for meget sang,musik og dans.
Så kunne jeg jo bare gå ind at se en musical.tam fornøjelse,alt for meget fylde og meget dårligt koreografi,alt for rodet på scenen..Joy Maria Frederiksen har slet ikke forstand på dette og virker helt ude i skoven..
Jeg kan ihvertfald tydelig se at Lisbeth Dahl ikke er der mere og styrer slagets gang.
Penge spildt.

29 de mayo de 2025

Virkelig god revy.

Virkelig god revy.
God humor, gode sange og gode dansere.
Et lille minus, eller faktisk ret stort,
der var isnende koldt på de bagerste rækker med en frygtelig kold træk.

17 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god revy som både fik os til…

Virkelig god revy som både fik os til at græde af grin og rører os alle.
Virkelig godt skuespil
Gennemført opsætning
Fantastisk gode danse
Og hverdens bedste kundeservice.
Vi havde en oplevelse med at vores billetter var blevet væk i mailen. Jeg skrev til dem og 5 minutter efter modtog jeg en ny mail med vores billetter.

17 de mayo de 2025

Den er spillet fallit

Den er spillet fallit, alt for meget sang og ævle dans,platte sketch og vitser,,næ der var engang ,den tid er forbi hvor man kan bryde ud i latter, nu er det syng med eller fald i søvn...ikke mere revy til mig derfra.....

15 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.