Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn geholpen door Fatima Kahn. Ik zag er best tegenop, omdat je online zoveel negatieve dingen leest. Maar ze stelde mij gerust en heeft het heel mooi gedaan. Het resultaat is super natuurlijk!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik ben al jaren cliënt bij jullie kliniek in Amsterdam, maar helaas zijn uw artsen de afgelopen twee jaar constant gewisseld, waardoor mijn Botox-behandeling niet goed aanslaat. De eerste arts verprut... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Al jaren klant bij CC. Laatste tijd enorm veel wisselingen in artsen en ronduit slechte service. Laatste filler behandeling na ca 4 maanden al niet meer zichtbaar. Heb je een fijne arts is deze de vol... Ver más

Información sobre la empresa

1. Industria cosmética

Escrito por la empresa

City Clinics wil Botox, filler en huidverbeterende behandelingen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar maken. Onze deskundige teams van cosmetisch artsen en gastvrouwen zijn altijd in de buurt met topkwaliteit voor een scherpe prijs. We beschouwen je als onze vriendin (of vriend natuurlijk) en zien jou het liefst stralend en tevreden bij ons de deur uitgaan. Wij houden niet van ‘plastic faces‘ maar gaan voor een natuurlijk resultaat. Voel jij je hierdoor aangesproken? Dan ben je van harte welkom bij ons!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 21% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Vriendelijk in alle opzichten

Wens invulling op maat met een goed advies. Vriendelijk in contact en zachte behandeling.

25 de marzo de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tatjana is een deskundig lieve arts die…

Tatjana is een deskundig lieve arts die met je meedenkt. en je adviseert wat het beste bij je past.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn om je eigen tijd te kunnen kiezen…

Fijn om je eigen tijd te kunnen kiezen in de agenda. Prima geprikt 👌

26 de marzo de 2026

Goed en eerlijk overkomen

Goed en eerlijk overkomen
Juiste informatie gehad

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie kliniek met professionele behandeling.

Mooie kliniek met een hele aardige gastvrouw en cosmetisch arts die na het invullen van een medische vragenlijst de botox behandeling voor kraaienpootjes uitvoerde voor een mooie prijs en ik kon na het maken van een online afspraak heel snel komen. De wachtkamer was vol klandizie die ook de weg gevonden hadden. Echte aanrader!

23 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionele uitvoering van de…

Professionele uitvoering van de behandeling, veel duidelijke informatie erover en een zeer vriendelijke service.

30 de marzo de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn geholpen door Fatima Kahn.

Fijn geholpen door Fatima Kahn.
Ik zag er best tegenop, omdat je online zoveel negatieve dingen leest.
Maar ze stelde mij gerust en heeft het heel mooi gedaan.
Het resultaat is super natuurlijk!

11 de marzo de 2026

Professioneel

Hygienisch, vriendelijk, professioneel

2 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super tevreden elke keer als ik…

Ik ben super tevreden elke keer als ik er vandaan komt.
De ene keer botox en dan weer fillers.

Zoals altijd prima

Zoals altijd prima, duidelijke uitleg, altijd op tijd. Thanks!

24 de marzo de 2026

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht advies/geen professionele artsen

Slecht advies, geen ervaren professionele artsen die ‘spuiten’! En bij klacht dekken ze elkaar..geen greintje van tegemoetkoming.
Locatie tilburg Reeshof!

12 de diciembre de 2025

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Wij nemen persoonlijk contact met u op over de geplaatste review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er werd goed megekeken en meegedacht

Er werd goed megekeken en meegedacht. En t reseultaat is nu echt mooier en beter

6 de abril de 2026

Respuesta de Cityclinics

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en het resultaat.

Voelde fijn en vertrouwd

Voelde fijn en vertrouwd. Het is mooi gelukt de voorhoofd frons, moet nog wel bij laten spuiten want een sterke spier. Maar dat is goed uitgelegd.
Goed gevoel bij City Clinics

18 de marzo de 2026

zeer aardige arts

zeer aardige arts, behandeling was pijnloos met een mooi resultaat.voor herhaling vatbaar

8 de abril de 2026

Kundig injectable arts Nicky Jansen

De injectable artst Nicky daar gaat alle lof naartoe. Geduldig, kundig en goed kunnen luisteren dat zijn vaardigheden die dit bezoek aan City Clinics zo positief maakte en dat ik daarvoor 5 sterren aanklik. Ik ging heel tevreden en blij naar buiten.

11 de marzo de 2026

Prima en betrouwbaar

Kundige artsen die de tijd voor je nemen. Goede producten (voor zover ik het kan inschatten). Fijne sfeer. Betrouwbaar. Prijzig, maar een goed resultaat.

12 de marzo de 2026

Vriendelijke en deskundige mensen

Vriendelijke en deskundige mensen
Je krijgt goede adviezen van de arts

13 de marzo de 2026

Blij.

Makkelijk om een afspraak te maken
ze hebben mooie aanbiedingen. Heel aardige en deskundige artsen. Je kan altijd een controle afspraak maken binnen de gewenste tijd.

4 de abril de 2026

Team City Clinics

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.