2,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Niks op orde

Niks op orde. Stofzuigers kapot. Apparaat wat aan muur hangt zijn bijna allemaal buiten werking. Personeel denkt niet mee als de qr verlopen is voor de aanbieding. Dezelfde dag geen 2 uur later een mail met nieuwe qr code voor de aanbieding van de maand. 0,0 klantvriendelijkheid

1 de julio de 2026

SCHADE van €1000,00 euro

SCHADE van €1000,00 euro door onbekwame medewerker. Ik moest snel doorrijden, kreeg plotseling een plens water op mijn voorruit en tikte de auto voor mij aan. SCHADE €1000,00, geen tegemoetkoming in kosten gehad.

29 de agosto de 2025

Lydsweg veendam

Lydsweg veendam, al meerdere keren daar bij onbemand was straat auto gewassen, ik denk dat daar geen of nauwelijks onderhoud word uitgevoerd, nu weer voor 3€ opgelicht vorige keer ook al. Nu voor 3€ munten ingeworpen eerst auto afspoelen vervolgens de spuitbaland gepakt met borstel .... nou ja geen bostel maar alleen een steel, kon dus de auto niet schoonmaken er zat geen borstel op, ( niet van te voren gezien omdat deze lans in een bak zat) dus 3€ weg , geen schone auto, nu we er toch over hebben, vorige keer auto gestofzogen, 1€ maar stofzuiger zoog niet, weg 1€, kan zo wel door gaan. Slecht bedrijf.

16 de junio de 2026

Wasabonnement in Ede levert schade op – vertrouwen volledig weg

Als vaste klant met een wasabonnement van €28 per 4 weken ben ik enorm teleurgesteld in Claro Wash & Go Ede.

Voor de tweede keer in twee maanden ben ik betrokken geraakt bij een aanrijding in deze wasstraat. Dit keer werd ik door het transportsysteem naar voren geduwd nadat een auto voor mij stil kwam te staan. Gevolg: schade aan een splinternieuwe auto vóór mij én schade aan mijn eigen nagelnieuwe Toyota RAV4.

Claro zal ongetwijfeld wijzen op onderhoudsrapporten, controles en procedures, maar twee vergelijkbare aanrijdingen in dezelfde vestiging binnen twee maanden tijd geven mij weinig vertrouwen dat alles daadwerkelijk zo goed geregeld is als wordt beweerd. Daarnaast hebben medewerkers zelf aangegeven dat dit soort incidenten vaker voorkomt. Voor mij is dat een duidelijk signaal dat er iets niet klopt.

Ik was mijn auto al lange tijd met veel tevredenheid in Veenendaal. Daar heb ik nooit problemen gehad. Juist daarom valt het verschil met de vestiging in Ede zo op.

Wat mij het meest dwarszit, is dat ik nu mogelijk mijn 28 schadevrije jaren kwijt raak door een ongeval dat ontstond terwijl mijn auto vastzat in een geautomatiseerd systeem waar ik geen enkele invloed op had. Dat zou betekenen dat ik financieel wordt gestraft voor een situatie die niet door mijn eigen rijgedrag is ontstaan.

Ik verwacht dat Claro Wash & Go dit serieus neemt en verantwoordelijkheid toont. Mocht men zich verschuilen achter standaardverhalen over onderhoud en mij als trouwe abonnee niet serieus nemen, dan rest mij niets anders dan mijn abonnement op te zeggen.

Een wasstraat hoort auto’s schoon af te leveren, niet beschadigd. Het vertrouwen in Claro Wash & Go Ede is voor mij volledig verdwenen.

1 de junio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.