Jeg kommer ALDRIG igen!!!
Jeg har været patient på den samme tandklinik i 20-30 år. Jeg har altid været meget glad og tilfreds med det høje faglige og etiske niveau hos denne tandlæge.
Nyligt er klinikken købt af Tandlægerne Classensgade. De nye ejere har besluttet, at det ikke længere er muligt at komme ind til min faste tandlæge gennem mange år. I stedet skal jeg ind til en tandplejer, hvilket for så vidt kan være fint nok, selvom jeg ikke har lyst at skifte behandler.
Jeg har været ved tandplejeren en enkelt gang, efter klinikken blev overtaget af Tandlægerne Classensgade, og JEG KOMMER ALDRIG IGEN!!
Tandplejeren indledte med at foretage en scanning af mine tænder, uden at bede om mit samtykke. Jeg spurgte ind til dette, og det viste sig, at den nye chef har besluttet, at alle patienter skal have scannet deres tænder. Der var ingen faglig indikation for denne scanning, og såvel min scanning som mit navn og min fødselsdag ville blive videresendt til et privat firma. Herefter skulle jeg kunne se mine tænder i en app.
Jeg har intet ønske om at kigge på mine tænder i en app, da jeg fint kan se dem i min mund!
Jeg gav tydeligt udtryk for, at jeg IKKE GIVER SAMTYKKE TIL HVERKEN SCANNING ELLER DELING AF MINE OPLYSNINGER med tredjepart. Herefter blev mine scanningsbilleder slettet. Men mit navn og min fødselsdag kunne tilsyneladende ikke slettes fra tredjeparts system (hvor det var oprettet uden mit samtykke).
Herefter foretog tandplejeren tandeftersyn og tandrensning, som jeg var kommet for. Jeg fik udleveret en regning og gik hjem.
Efterfølgende så jeg, at der var skrevet en individuel forebyggende behandling (IFB) på min regning. Jeg kontaktede klinikken og spurgte, hvad det var for en IFB, jeg havde fået. Jeg talte med hende som tager telefonen hos Tandlægerne Classensgade (hvortil telefonopkald til min tidligere tandlæge viderestilles), herefter gik jeg hen til min tidligere tandlæge, hvor jeg først talte med en kvinde i receptionen og efterfølgende med tandplejeren. Alle tre personer fortalte mig, at IFB var skrevet på regningen, fordi det ville udløse bedre tilskud fra sygesikringen til mit næste tandlægebesøg. Herudover læste kvinden i receptionen, at tandplejeren havde skrevet i min journal, at jeg skulle være blevet instrueret i sammenhængen mellem plak, sukker, mundhygiejne og caries. DENNE INSTRUKTION HAR IKKE FUNDET STED! Det skal her tilføjes, at jeg selv er tandlæge (og dermed udmærket kender til sammenhæng mellem plak, sukker, mundhygiejne og caries), samt at jeg ikke har hverken cariesaktivitet eller insufficient mundhygiejne; hvorfor en sådan instruktion ville være ganske absurd at gennemføre.
Jeg er således ganske enig med tandplejeren i, at der ikke var indikation for at foretage individuel forebyggende behandling. Men jeg er bestemt IKKE ENIG I, AT DER SKULLE FAKTURERES FOR EN YDELSE, JEG IKKE HAR MODTAGET!
Jeg sagde, at hvis jeg reelt har modtaget IFB, så vil jeg naturligvis gerne betale for det. Da der ikke var foretaget IFB, blev den slettet fra min regning.
Jeg finder det besynderligt, at man indleder scanning uden hverken faglig indikation eller patientens samtykke. Og jeg finder det uacceptabelt at videregive patientdata til tredjepart uden hverken at informere patienten på forhånd eller indhente patientens samtykke. Hertil kommer den kreative brug af IFB ved fakturering.
JEG KOMMER ALDRIG IGEN!!!