Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan inte annat än säga att vi älskar vår maskin, båda stora som små och även vår hund när han får sig en ordentlig genom borstning, och jag slipper all päls som yr runt inne. Den är både enkel och smi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det tar emot att visa smutsiga delar av sitt hem men han som rengjorde soffan var lättsam och proffsig. Fick bort fläckar som suttit fast alldeles för länge. Jag hade en positiv upplevelse, j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sökte detta jobb i höstas, och det var väl egentligen helt och hållet tack vare min sambo som redan hade en Clear Sky när vi träffades. Och jag blev ju nästan lika kär i den! Nu har jag snart jobb... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som svar till er på clear sky: Kikar man på datumet: 18 januari, så ser man att de gjorts 13 olika recensioner med högsta betyg här på trust pilot. Jag vet mycket om ert företag och vet hur de går ti... Ver más

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,3

Todas las opiniones

49 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Drömjobb!

Nu har jag snart jobbat här i 3 månader och har aldrig trivts så bra på någon arbetsplats som jag gör här!

Friheten att själv kunna bestämma vart och hur mycket jag vill jobba. Och att det alltid finns stöd och support uppifrån bara ett telefonsamtal bort. Plus alla peppande härliga kollegor, gör verkligen detta till ett drömjobb!

27 de octubre de 2025

Värd varenda krona!

Superduktig säljare och mycket intressant att man får se hur den funkar i sitt eget hem, den rengör verkligen på djupet. Den känns lite dyr när man väl köper den men jag tycker den är värd varenda krona! 10/10!

12 de diciembre de 2025

Alltså..WOOOOW!!!

Alltså..! Varför har man inte hört om den här maskinen tidigare!? Tog emot att låta en försäljare komma hem och försöka kränga på en något man inte alls tänkte köpa, allra helst inte när man hörde priset..men snabbt ändrades inställningen!!
Efter en demo av en fantastisk, trevlig, lättsam, enkel men kunnig säljare, Emelie, måsta jag ändra uppfattning och en maskin inhandlades!
Sedan dess har den använts flitigt här hemma!! Det är SÅ otroligt roligt och lättsamt att städa!!!! Vad som än ska städas!!!! Och varje gång man häller ur vattenbehållaren får man ett tillfredsställande kvitto på att WOOOW, vilket bra köp den här maskinen var!! Rekommenderar den verkligen!!!

15 de noviembre de 2025

Bra produkt

Bra produkt, köpte den 2012 och har använt den i 13 år. Fungerar mycket bra till att rengöra både golv, mattor, soffa och sängen. Speciellt bra till våra mattor eftersom vi har fyra hundar.

18 de enero de 2026

Flexibel och positiv arbetsplats

Jag har jobbat här i lite över två månader nu och trivs otroligt bra! Jobbet är både roligt och utvecklande, och arbetsmiljön är positiv och stöttande. Det jag verkligen uppskattar är de väldigt flexibla arbetstiderna, som gör det enkelt att anpassa jobbet efter vardagen och få en bra balans mellan arbete och fritid. Känner mig verkligen glad över att vara en del av teamet och kan starkt rekommendera arbetsplatsen!

18 de enero de 2026

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, väldigt inriktad i det dem gör! Produkten som jag fick information om och testa var väldigt imponerande.

28 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag jobbar här sen i oktober

Jag jobbar här, och kan inte annat än att säga att som ensamstående mamma stortrivs jag. Flexibiliteten med individuellt schema, grymma och kunniga kollegor och en lyhörd ledning.

Hemma älskar vi vår maskin då jag har ett barn med kvalsterallergi så har detta jobb blivit min räddning.

Ett helt fantastiskt jobb, självständigt socialt och man träffar nya människor varje dag!

17 de enero de 2026

Awesome

Sjukt kunnig och lugn säljare. Han hade svar på alla mina frågor och upprepade gärna ifall jag inte hängde med. Kanon produkt också, rengör hemmet fläckfritt.

29 de marzo de 2025

Inga konstigheter

Jag hade en positiv upplevelse, jag köpte produkten och betalningen kunde skräddarsys efter mina behov.

Sjukt att se andras omdömen med en helt annan bild av det, det finns väl alltid någon som haft med rötägg att göra.
Det var inga konstigheter med mitt besök, betalning eller produkt!

Rekommenderar faktiskt

14 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.