Faaborgklinikkerne Opiniones 292

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En utrolig oplevelse fra starten man kommer ind i klinikken man føler sig velkommen med det samme, vente tiden inden man kommer til er meget kort ved aftalt tider. stille og rolig behandling man kan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er så glad for tandlægerner og tandplejer Birgitte, er blevet behandlet af hende i mange år.(andre er også gode, men kender kun Birgitte )👍 Positiv og glad personale hele vej rundt, møder både når ma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle er bare søde og man føler sig velkommen. Sofie er fantastisk god til børn og min datter spørger altid, om hun snart må komme igen. Min datter bliver lige et stykke højere, med al den ros hun f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan anbefale Faaborgklinikkerne på det allervarmeste. Jeg led skrækkeligt af både tandlægeskræk og paradentose, så det var det rene byggeprojekt, som tandlæge Niels Liisberg skulle rette op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista
  2. Odontólogo estético
  3. Clínica odontológica
  4. Higienista dental
  5. Periodoncista de implantes dentales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Faaborgklinikkerne omfatter tandlæger og tandplejere, vi er på forkant med udviklingen indenfor tandlægeområdet.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er så glad at have tandlæge hos jer…

Jeg er så glad at have tandlæge hos jer i Haarby. Man føler sig velkommen, og bliver taget med igennem processen fra når man starter til man er slut. Sofie er uden tvivl den bedste tandlæge jeg har haft. Kæmpe anbefaling herfra 😊

27 de abril de 2021

Perfekt

Har både tandlægeskræk og angst. Fik en særdeles god behandling.

20 de abril de 2021

Rigtig god tandlægeoplevelse.

Jeg er ny patient i Haarby og følte mig velkommen lige fra jeg trådte ind i receptionen. Meget venlige og smilende med en professionel behandling, hvor der var god tid til opdatering, behandling og samtale om videre forløb. Jeg gik rigtig glad derfra og kan varmt anbefale Faaborgklinikkerne.

18 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har altid haft tandlæge skræk

Jeg har altid haft tandlæge skræk, men idag for første gang har jeg valgt at komme igen om 6 mdr
Jeg er ikke bange for at komme der og kan også selv tá af sted næste gang, uden min mand skal holde fri😃
Det var en super god oplevelse kan varmt anbefale dem.
Så har du / i skræk for tandlæge så ring til dem så har du/ i det ikke mere 😃😃😃
Rigtig Go dag til jer

8 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid den bedste service og mest trygge…

Altid den bedste service og mest trygge behandling hos Sofie og hendes assistent. De forstår at tackle min kæmpe tandlægeskræk.
Er blevet meget bedre til at gå til tandlæge efter jeg startede her. Og det er helt klart anbefalelsesværdigt.

17 de marzo de 2021

Ny kunde

Som ny kunde er jeg fuld tilfreds med en tandbehandlingen, der blev udført grundig og kompetent.

4 de marzo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.