Consulta las opiniones de los clientes
OSZUSTWO.! OSZUSTWO.!! OSZUSTWO.!!! Złe towarzystwo trzymaj się z dala od tej firmy właśnie odzyskałem wszystkie pieniądze, które straciłem. wszystko dzięki RECOV ERY...STA TION.N*ET:pomagają mi odz... Ver más
Enorm traag, een papierwinkel invullen, documenten tweemaal moeten doorsturen. Sturen zeer verwarrende mails, personeel snapt de vragen niet die ik stel…ENORM trage uitbetaling. Als zelfstandige kan j... Ver más
Bierfestival in DH kaartjes gekocht via CM. Helemaal ruk: waarom moet ik NAW gegevens, e-mail, tel nummer, geboortedatum aanleveren? Omdat ze me willen leren kennen?! Waarom kan ik die gegev... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Tot 5 keer bellen op een voormiddag en…
Tot 5 keer bellen op een voormiddag en telkens na 10 minuten nog niemand ad lijn.
Erg traag en beantwoorden van vragen en…
Erg traag en beantwoorden van vragen en hun uitbetalingen!
Vakkundige onbekwaamheid is ook een gave.
Vakkundige onbekwaamheid is ook een gave. Ondertussen meer dan anderhalve maand verder en mijn vergoeding voor drie werkdagen ziek te zijn is nog steeds niet in orde. De onkunde is ongezien bij de CM en ik ben dan ook "blij" dat ik vanaf april kan overstappen naar een andere mutualiteit. Voor hun bijdrages te innen maandelijks gaat het uiteraard wel supervlot. Maar wat een papierwinkel om amper drie dagen ziekte te compenseren. Viermaal stuurt mijn huisarts het nodige document door naar hen via de verplichte digitale manier. Drie keer beweren dat men het niet ontving. Vervolgens krijg ik na de 4de poging, die lukt, een mail vandaag dat ik geen compensatie krijg daar ik werkloos ben. Ik werk gewoonweg al jarenlang, hoe komen ze erbij? Wat een gezeik. Sorry, maar geen andere woorden voor. Om gek van te worden. Het lijkt haast alsof werkende, correcte, eerlijke mensen gestraft worden ipv geholpen bij de CM. Dikke nul moest ik het kunnen geven.
Onbegrip, geen empathie en vooral geen hulp bij problemen
Ik kan na jaren tevreden klant te zijn bij CM, niets anders dan veranderen van mutualiteit. Sinds ik een transgender traject volg krijg ik te maken met pesterijen, incompetentie, onbegrip en niet te vergeten compleet foutieve informatie over terugbetalingen die volgens CM niet betaald worden terwijl ze volgens de site van het RIZIV én het transgender infopunt van UZ Gent wél onder de basisverzekering vallen. Ik ontving van de adviserende arts van CM een brief waarin duidelijk staat dat er voor 'mijn situatie' in België geen terugbetaling is voor metadoioplastiek (volgens Ozer techniek) terwijl mijn chirurg van UZ Gent verklaard dat zowel de metadoioplastiek als de correctie volgens Ozer techniek weldegelijk worden terugbetaald. Ik kan alleen maar aanraden aan andere transpersonen om hier niet aan te sluiten. Als je vertelt dat je je onheus behandeld voelt,staat het je vrij een rechtzaak te beginnen, dat is de boodschap van hun telefonist.
Hulp, empathie of correcte informatie hoef je niet te verwachten. Ook al zeg je dat je van CM 3 attesten hebt hebt waarin je voor je transgenderzorg vergoed wordt, dan zegt CM medewerker aan de andere kant van de lijn dat je bewijs moet leveren dat je een terugbetaling krijgt en die moet een chirurg van UZ Gent bezorgen terwijl ik van hun drie attesten heb, 1 voor functionele revalidatie binnen de transgenderzorg, 1 voor terugbetaling van testosteron en 1 voor psychotherapie binnen de transgenderzorg. Niet voldoende volgens CM telefonist. Er zijn dus reeds drie operaties uitgevoerd binnen mijn traject en plots wordt de laatste operatie volgens hem niet terugbetaald. Ze hebben mij kapot gemaakt met hun leugens dus voor mij is het te laat, ik heb mijn euthanasie aanvraag gedaan bij Vonkel aangezien ze alle hoop en financiële mogelijkheden hebben ontnomen. Ik kan alleen maar mijn verhaal delen zodat ze andere transpersonen die na mij komen niet dezelfde fout maken door CM te kiezen.
Traag en geen reactie
Zeer onprofessioneel
Zeer onprofessioneel. Nooit in mn leven een uitkering of dergelijk gevraagd. Laatst een schedelbreuk gehad en interne bloeding, als zelfstandige. Mag voor minimum een maand niet werken (en kan ook niet werken ookal zou ik het willen). Toen ik in het ziekenhuis was zeiden ze (de cm) “je moet een vertrouwelijk laten invullen door we arts en dan krijg je een uitkering”. Dit gedaan en opgestuurd 2-3 dagen erna 8-9documenten ontvangen op doccle die ik eerst moest gaan uitprinten dan invullen en in een brievenbus van hun gaan steken kan niet online ofzo. Ik mag niet met de auto rijden en kan ook niet ver stappen hoe moet een ziek mens dit alleen doen? Onprofessionele OPLICHTERS! Vervolgens na bellen zeiden ze dat ze de brieven zouden opsturen, dit is ondertussen al een week geleden. Volgens de regels van CM als je je papieren te laat indient wordt er een procent afgetrokken van uw uitkering of sommige dagen zelfs niet betaald dit veroorzaken zij!
De slechtste verzekeraar ter wereld
De slechtste verzekeraar ter wereld. Ik heb nog nooit zoveel problemen gehad met een andere maatschappij. 1 star is veel te veel
Wij moeten boetes betalen als we te…
Wij moeten boetes betalen als we te laat betalen maar zij kunnen hun alles permiteren. Al 2 maanden geen loon terwijl er word gezegd je blijft loon krijgen als je in dienst bent. Wij moeten nu maar de boetes betalen van facturen die wij door hen niet kunnen betalen en we moeten proberen te overleven zonder iets. Geen respect noem ik dat, zelfs geen voorschot geven ze! Alles komt goed zegt de klantendienst, maar ondertussen zit ik wel al 2 maand zonder loon en dat terwijl ik ook nog eens overal pijn heb. Kan dit nu zo missen!
Ziekteuitkering word op lange baan geschoven
Meermaals werden de documenten die nodig waren voor mijn ziekteperiode doorgemaild dit van begin juli, en daartussen verlenging, krijg ik nu pas september pas iets daarvan te zien althans dat zeggen ze want ik heb nog steeds niks gezien hiervan.. mensen moeten maar overleven zonder maar een euro te zien als alleenstaande? En dan komen ze nog af met een sanctie omdat onze dokter blijkbaar te laat indient terwijl het zeker 3x doorgemaild werd zonder dat zij iets ontvangen hadden of iets van hen lieten horen, alleen maar goed om te betalen en voor derest trek u plan bij de cm!
Verschrikkelijke bureaucratie en…
Verschrikkelijke bureaucratie en incompetente medewerkers. Meerdere keren gebeld om na te vragen welke documenten er moesten ingevuld worden om een vergoeding te krijgen voor deeltijds werken na ziekte. Ik kreeg van verschillende medewerkers verschillende info. En dan denk je dat uw dossier eindelijk in orde is en dan krijg je te horen dat het toch niet geval is en dat je een sanctie krijgt . Voor elke scheet moet je een ander document invullen. Ze maken het zo ingewikkeld dat het zelf niet meer begrijpen om dan een excuus te hebben om te kunnen sanctioneren.
De hospitalisatieverzekering vergoedt…
De hospitalisatieverzekering vergoedt NIET de voorgeschreven steunkousen na een operatie, noch de nodige materialen voor de wondverzorging die gebruikt zijn door de thuisverpleging. Ik overweeg om over te stappen naar een solidaris of libmut
Geen manieren
Was aan het chatten met iemand van de CM en opeens was er de chatbox weer. Zodoende kreeg ik niet echt een antwoord op mijn vraag. Als dat zo zit dan denk ik toch om weg te gaan bij de CM.
Ik ga hier geen mensen op maken maar…
Ik ga hier geen mensen op maken maar als je zelf de berekening maakt bij CM .dan kom je ongeveer in het jaar op bijna 350 zal iets meer zijn .als je de berekening maakt bij de liberale mutualiteit dan kom je ongeveer op 250 zaliegs minder zijn .je betaald bij de CM 140 hosptalisasie plus ongeveer 117 plus 39 plus 64.dankrijgje het antwoord dat is de wet .geld uit uzanken.drazjen meer is dat niet .ik zelf ben ook over gesschekeld naar de liberale mutualiteit ..en ben daar zeer tevreden van
Personen van CM is incompetent
Personen van CM is incompetent, communicatie per email loopt alle richtingen uit, informatie die ze geven tijdens persoonlijke afspraken is niet correct en zeker niet volledig.
3 maanden na mijn operatie is mijn dossier nog steeds niet afgesloten. Ik weet echt niet meer welke documenten hebben ze nog nodig. Meerdere verschillende personeelsleden sturen mij emails.
Controle artsen van CM kijken niet in verslagen die u meebrengt. Hun diagnose is altijd "gezond om te gaan werken ". Onbetrouwbaar, onpersoonlijk, onprofessioneel.
Deze mensen zijn niet te vertrouwen hoe…
Deze mensen zijn niet te vertrouwen hoe ze jouw behandelen papieren zoals verslagen achterhouden papieren die weggeraken verslagen die niet doorgegeven worden aan arts FOD jouw uitlachen zijn dan verwonderd dat je boos niet in Beroep kunnen gaan bij FOD terwijl dat er heel veel medische problemen zijn een schande zoiets uitvoeren als eerste bedankt om mensen zo in de zak te zetten mijn vertrouwen is heel ver weg in jullie!!!!!!
Traag
Traag, onbereikbaar en zaken worden niet vastgepakt. Dit is echt niet ok...
Helemaal ontevreden...
Ons dossier is al anderhalve maand niet compleet,al anderhalve maand geen betaling gedaan door cm, in plaats van het één keer te versturen blijven ze invulformulieren sturen, zeer slechte service...
Telefonisch onbereikbaar.
Telefonisch onbereikbaar.
Probeer afspraak maken, niemand aan de lijn te krijgen.
Oplossing / CM verplichten terug te bellen naar personen die reeds 6 maal probeerden iemand aan de lijn te krijgen.
Koffiepauze beperken.
Dit bedrijf helpt criminelen met het…
Dit bedrijf helpt criminelen met het uitvoeren van hun criminele activiteiten door nummers te faciliteren. Wanneer de klantenservice hierover wordt benaderd wordt je weggewimpeld met 'ga maar naar de ACM.'
Wát een moreel corrupt bedrijf zeg. Alles voor het geld en f*** de samenleving is volgens mij hun slogan
Topper
Na het lezen van deze veel negatieve reactie's was ik wel even verbaasd. Wij zijn al jaren met de ganse familie aangesloten bij de cm. Ik heb nog nooit langer dan 5 minuten moeten wachten op een vriendelijke medewerker die steeds een oplossing zoekt. Indien ik cm een mail stuur of een vraag heb duurt het maximum 3 dagen,vandaag slechts een uur !!!! voor ik antwoord kreeg. Steeds op tijd en correct betaald,ik zal wel een geluksvogel zijn waarschijnlijk.
Wij vinden Cm gewoon super en daar hoeven wij geen cent meer voor te betalen...Integendeel.
Más información sobre otros tipos de reseñas.