Best and nicest bubble service out here! Uncomplicated, the time slots for replacements are in the evening, when working people can be home, always nice delivery, perfect all in all!
Consulta las opiniones de los clientes
Quick service. Ordered gas bottled and I could return the empty ones in the same packaging. The shipping cost and return is included.
weer helemaal goed zoals altijd. Alleen jammer dat PostNL nooit aanbelt voor het pakket af te geven zodat ik de oude terug kan geven
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
CO2 Refill is levert koolzuurcilinders voor vrijwel alle merken soda machines. Met onze cilinders kun je, afhankelijk van het gebruik, ongeveer 60 liter bruisend water maken. Via ons ruilprogramma zit je nooit zonder cilinders, onze cilinders zijn geschikt voor o.a Sodastream, Quooker, Blokker, Aqvia et.
Información de contacto
Amsterdam, Holanda
- support@co2refill.nl
- www.co2refill.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Fast and smooth refill process
Een snelle levering en altijd goed…
Een snelle levering en altijd goed verzorgd een aanrader 👍👍
Quick service
Stugge service. En voel mij niet serieus genomen .
Per vergissing bestelde ik 4 refills. Ik had thuis quooker patronen dus tegen elkaar omruilen kon niet. De helpdesk van CO2 refills werkt alleen met mails dus t nam wat tijd tot ik helder kon maken dat ik de CO2 refills niet wilde houden.
Terug gestuurd bleek er 1 patroon leeg te zijn en kreeg ik niet al mijn geld terug. Dit bedrijf weigert hand in eigen boezem te steken, zij hebben mij patronen gestuurd die blijkbaar niet alle 4 vol waren.
Ik heb de patronen niet eens uit de doos gehad, maar wordt wel met de kosten belast.
It has always been great!
It has always been perfect, easy to book online and kind service! They even waited 10 min at my door last time!!! Thank you again!
Ruilen van cylinders werkte goed en de…
Ruilen van cylinders werkte goed en de cylinders doet het perfect in onze carbonater
fantastisch concept, aardige medewerkers
Gewoon een fantastisch concept, werkt voor ons al jaren goed. Betrouwbare en aardige klantenservice. Helemaal blij mee.
Meedenkende klantenservice
Meedenkende klantenservice! Ben overgegaan van een Aarke naar een Quooker...andere cilinder nodig dus andere besteld. Kreeg ik telefoontje van de klantenservice: Of ik per ongeluk de verkeerde had besteld? Briljant! Super aardig en meedenkend. Wat wil je nou nog meer? Jullie hebben een klant voor het leven en ga extra veel bubbelwater drinken ;)
Makkelijk in omgang vriendelijk en de…
Makkelijk in omgang vriendelijk en de website is duidelijk
Bestelling wordt altijd snel verzonden.
Bestelling wordt altijd snel verzonden.
Elke keer tevreden
Heb al vaak hier besteld. Altijd snelle levering en nooit problemen gehad!
Geen oplossing geboden
Reklame maken dat PostNl de retourcilinders mee neemt hetgeen niet gebeurt en dan niet serieus reageren op mijn klacht. En dus ook geen oplossing bieden.
weer helemaal goed zoals altijd!!!
Super snelle bubbels thuis bezorgd
Super snelle levering, gratis verzending, handige retourdoos, leuk persoonlijk kaartje en m’n water bubbelt weer helemaal fijn!!
minder bubbels
Verpakking in een enkele doos waar de zware cilinders al tegen elkaar rammelend de doos van binnenuit uitgescheurd heeft bij aankomst.De cilinders geven minder /kleinere / bubbels ( ik moet mneer en langer op de knop drukken) .
Al wat langer in gebruik nu 4 cilinders, dus geen exemplarische tekortkoming....
Vergelijking is ten opzichte van sodastream , blokker en brita cilinders.
In 2 verschillende machines, namelijk sodastream en brita.
Prima snelle service elke keer weer!
Más información sobre otros tipos de reseñas.