Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Codafweb er professionelle, proaktive og virkelig dygtige - og de går dén meter længere for én. Man får fuld gennemsigtighed samt struktureret arbejdsproces, og de holder sig ikke tilbage med både at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den største anbefaling herfra! Vi har fået lavet den flotteste webshop vi kunne håbe på hos de yderst kompetente folk fra Codafweb. Udover at den præsenterer sig godt, så præsterer den også på højes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

codafweb har leveret et fantastisk stykke arbejde for Nordic Sales Force i form af udviklingen af vores hjemmeside. Vi ønskede en moderne og stilren hjemmeside, hvor formålet var at konverter... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de soluciones para eCommerce
  2. Consultor informático
  3. Agencia de comercio electrónico
  4. Web designer
  5. Empresa de alojamiento web
  6. Diseñador web

Escrito por la empresa

Vi hjælper hver dag ambitiøse virksomhed med at opnå digital succes, ved hjælp af højt-ydende og skræddersyet webløsninger. Vores løsninger tager afsætning i kommerciel og teknisk forståelse, således at vi sammen kan omdanne teknologi, til omsætning og resultater. Vores tilgang er vækst-dreven, og deraf har vi et skarpt fokus på at skabe skalerbare løsninger, som kan konvertere salg, og videreudvikles.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kvalitet i højeste gear!

Uden tvivl kanon service! Meget kompetente herrer, som virkelig formår at give de bedste resultater. Codafweb har lavet min hjemmeside, og ikke nok med den er unik, så har jeg aldrig set nogle stable sådan et stykke arbejde på benene så hurtigt!

27 de febrero de 2023

Topprofessionelle og personlige

Codafweb har hjulpet os med flere projekter og jeg har kun gode ting at sige om dem. De er topprofessionelle, dygtige projektledere, tænker selvstændigt ifm projekterne og så er de utrolig behagelige at have med at gøre (hvilket betyder meget for en der ikke er superteknisk anlagt). Kan klart anbefales

14 de diciembre de 2022

Varmest anbefaling,

Vi hos Miomio.dk skulle have lavet nu hjemmeside da vi stod i en presset situation med den gamle hjemmeside som ik kørte som den skulle og der blev vi anbefalet Codafweb.dk. Codafweb.dk har været yderst kompetente, hurtige, super kundemindet og professionelle gennem hele processen med og bygge vores nye hjemmeside. Vi kan kun give Codafweb.dk vores varmeste anbefalinger hvis i søger et seriøst og professionelt udviklings fima

28 de noviembre de 2022

Fantastisk samarbejdspartner

Vi har haft samarbejde med Codafweb i henhold til migrering til M2 samt en helt ny brugerflade. I det sammenhæng fik vi lavet et stort overhaul for hele hjemmesiden, som vi har været godt tilfredse med. Dialogen har været god og proaktiv, og resultatet har vist sig at være en lynhurtig hjemmeside med stærke SEO forbedringer.

Mathias er både dygtig til at problemløse og lytte til vores behov, og det har gjort at vi idag stadig bruger Codafweb til at videre forbedre webshoppen.

Vil man have en unik og lynhurtig webshop til en overkommelig pris uden "overraskelser" så er der ingen vej udenom dem.

Jeg vil klart anbefale Codafweb.

23 de septiembre de 2022

De varmeste anbefalinger

Vi har brugt Codafweb i forbindelse med at lave en programmering til et af vores produkter på vores hjemmeside. Vi ledt med lys og lygte for at finde en virksomhed der kunne hjælpe med dette, indtil vi stødte på Codafweb. Her kunne de løfte opgaven og endda til en fair pris. Den her løsning kommer til at spare os for mange penge i fremtiden og har helt sikkert været hver en krone værd. Super dialog og kanon stykke arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

Frederik Lindhard
Indehaver af KreaVærket

6 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give Codafweb min varmeste…

Jeg kan kun give Codafweb min varmeste anbefalinger. Jeg har brugt dem til Rådgiving og sparring til hjemmeside og hosting og det har har været i verdensklasse.

Det er min klare oplevelse at her er der en ordentlig webudvikling virksomhed som nok skal give dig et ærligt og klart svar. De kommer ikke til at sælge dig mere end hvad du har behov for.

Søren Dinitzen
facilitator, forfatter og foredragsholder

1 de septiembre de 2022

Super samarbejde

Vi har haft et succesfuldt samarbejde om lancering af vores hjemmeside. Igennem hele processen har der været en gennemsigtig dialog med Codafweb, som har gjort ideer til virkelighed.

22 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Codafweb er blandt landets bedste.

Codafweb er blandt landets bedste.

Når det kommer til tekniske webshops og hjemmesider, så er Codafweb nogle af landets bedste. Det formår at sikre en fuld implementering fra designfasen til endelig launch.

Og resultatet taler for sig selv. Største anbefalinger herfra!

16 de abril de 2022

Top-kvalitet - top-service!

Excellent service og do. kvalitet i opgaveløsningen!!

Lydhør, indlevende, forstår kunden (= mig), selvom jeg nærmest må betegnes som "teknik-lam". Bare godt gået, Mathias, ifm. Hårlev Gymnastikforenings nye hjemmeside. Tak for et rigtigt godt forløb og tak for en god oplevelse!!

10 de octubre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor anbefaling til Mathias og Codafweb…

Stor anbefaling til Mathias og Codafweb herfra.

Har gennem flere projekter arbejder sammen med Mathias fra Codafweb, og det har været en fornøjelse hver gang. Mathias er kniv skarp og ærlig i sin rådgivning ift. løsninger når det kommer til hjemmesider og udvikling af disse - Der bliver taget højde for den enkelte kundes behov og ønsker, og Mathias er ikke bange for at stille de "svære" spørgsmål som er vigtige der bliver gennemgået.

De varmeste anbefalinger herfra.

17 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.